ten gość zgarnął nagrodę za nie ere,
mam nadzieję że to jasne
KONKURS 2006 4
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
proponuje wrocic do pierwotnej wersji nagradzania i zrobic 1 nagrode czyli 300 ojrosow. dlaczego? otorz nieliczni uczestnicy konkursu ida na latwizne przy obecnej ilosci uczestnikow maja spore szanse na zgarniecie ktorejs z 3 nagrod bez specjalnego wysilku. wala szmaciane erekcjata i nadodatek sa z siebie kurewsko zadowoleni. a ja siedze czytam i czas marnuje. oczywiscie moglbym ten caly konkurs olac tak jak to mialem w planie zrobic ale znowu sie oswajam z poezja i musze cos czytac. ech. co jest qwa z duchem rywalizacji? bez kitu mam wrazenie ze klepiecie te erekcjata dla sosu a nie dla tytulu erekcjatora roku. wezcie sie do roboty.
poznaj stachu po zapachu
no własnie, ja do końca nigdy nie wiem, co jest erekcjato, a co nie
do zakończenia tego konkursu pewnie się nie dowiem, bo podejrzewam, ze nigdy nie będę pewna.
jesli zagłosuję na takie ( no na razie to jest u mnie na pierwszym miejscu) ere, nie ere, huk wie, ale mi się podoba, to czy to będzie dobrze, czy żle?
i czy moge tak?
dodam, że w tytule ma erekcjato i zamieszczone jest w dziale konkurs.
do zakończenia tego konkursu pewnie się nie dowiem, bo podejrzewam, ze nigdy nie będę pewna.
jesli zagłosuję na takie ( no na razie to jest u mnie na pierwszym miejscu) ere, nie ere, huk wie, ale mi się podoba, to czy to będzie dobrze, czy żle?
i czy moge tak?
dodam, że w tytule ma erekcjato i zamieszczone jest w dziale konkurs.