INTERNOWELA_1
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
ann13
ja moge byc anka
no bez przesady, zycie to nie czat;P)
nie chce byc anastazja
[ Dodano: 2007-01-12, 11:27 ]
lilus , miałabym prosbe, jesli mam zagrac w tym teatrzyku, to nie zmieniaj MOICH faktów, i skasuj prosze tego meza w delegacji, i tygrysia skóre
kanape akurat mam czerwną ekscentrycznie, ale bez ekscesów, w postaci kocich łbów:)
no bez przesady, zycie to nie czat;P)
nie chce byc anastazja
[ Dodano: 2007-01-12, 11:27 ]
lilus , miałabym prosbe, jesli mam zagrac w tym teatrzyku, to nie zmieniaj MOICH faktów, i skasuj prosze tego meza w delegacji, i tygrysia skóre
kanape akurat mam czerwną ekscentrycznie, ale bez ekscesów, w postaci kocich łbów:)
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
nie pitolcie bo juz jest za pozno, imiona zostaja takie jakie sa niki, nie ma innych ulic, miejsc i roli, bo jak lila wstanie o 7mej rano to wyladujemy na ksiezycu
miejsce: miasto lodz, ulica nowa
czas: kwiecien 2007
osoby wystepujace: nicki uczestniczace w intenoweli (kazdy gra swoja role)
zastrzezenie: musi byc logiczna ciaglosc, prawo do usuwania postow pisanych przez zartownisiow lub przerywajcymi ciag, w calosci moze byc tylko 3% wulgaryzmow, dlugosc tekstow czy dialogow nie ma znaczenia, nie ma rezygnacji, kto wezmie udzial to musi ciagnac do konca, chyba, ze zostanie usmiercony przez innego autora
udzial moze wziasc kazdy
miejsce: miasto lodz, ulica nowa
czas: kwiecien 2007
osoby wystepujace: nicki uczestniczace w intenoweli (kazdy gra swoja role)
zastrzezenie: musi byc logiczna ciaglosc, prawo do usuwania postow pisanych przez zartownisiow lub przerywajcymi ciag, w calosci moze byc tylko 3% wulgaryzmow, dlugosc tekstow czy dialogow nie ma znaczenia, nie ma rezygnacji, kto wezmie udzial to musi ciagnac do konca, chyba, ze zostanie usmiercony przez innego autora
udzial moze wziasc kazdy
dajcie zyc grabarzom
-
ann13
ale ja uwazam, ze kazdy powinien pisac za siebie i nie chce np. zeby lilka pisała za mnie, ani ja nie chce za nią
[ Dodano: 2007-01-12, 11:38 ]
przecież wszyscy razem i tak sie bedą spotykac na niedzilnej mszy
[ Dodano: 2007-01-12, 11:44 ]
hmm, jak się zastanowiłam, to tak tez jest żle, wiec jak to ma byc?
można wchodzicza kogos?
[ Dodano: 2007-01-12, 11:38 ]
przecież wszyscy razem i tak sie bedą spotykac na niedzilnej mszy
[ Dodano: 2007-01-12, 11:44 ]
hmm, jak się zastanowiłam, to tak tez jest żle, wiec jak to ma byc?
można wchodzicza kogos?
-
ann13
- fobiak
- Kontakt:
najlepiej by bylo gdyby kazdy pisal za siebie ale w celu powiazania lub ukazania nastepnej sceny nie da sie bez opisu, zostawiajacie otwarte sciezki i nie blokujcie sytuacji, ann13 na chama mi wcisla suke na sofe, bo po co o niej bylo wspominac ona musi teraz grac do konca swoja role, tylko ja nie wiem czy z niej taka wielka artystka i bedzie dla niej tyle miejsca na scenie, augustyn wyskoczyl z tymi ptaszkami i sraniem na ludzi jak w hitchocku (i co teraz z tymi ptaszkami? robia strajk czy pofrunely po amunicje aby miec czym srac?), kazde wasze nieprzemyslane sceny bedziecie musieli sami bronic, zreszta nie wazne, wazne jest aby byla ciaglosc i aby wszystko pasowalo do przeszlych scen
scena jest jedna, ulica "nowa" tam nie ma wiezowcow i innych ulic.
scena jest jedna, ulica "nowa" tam nie ma wiezowcow i innych ulic.
dajcie zyc grabarzom
-
ann13
ja potrzebuje mało
tylko Cie uwiode
zerznę
a potem puszczę
luzem;P)
[ Dodano: 2007-01-12, 17:55 ]
a tak na powaznie, to nie moze tylko być ON i ONA, bo to stanie się nudne i marudne, a chyba chodzi o to, zeby jak najwiecej postaci wystepowało, dodajac swoich cech charakterologicznych. Augustyn ,,osrał,, wszystko i zabrał dupę w troki, no tak się nie robi, bo przeciez mógł się zaprzyjaznić z lilka, pomimo tego, ze rola ptaszka jest nałatwiesza, ja wiem, ale czasem mozna sie podłaczyć do szarej rzeczywistości
a TY quen nie zasypuj gruszek w popiele, tylko sie powtracaj , to swietna zabawa jest, o czym nawet nie wiedziałam, dopóki sie nie wciagnełam, dean, tez nie wiem, czemu zabawia się w nietoperza i razem z niedzwiedziem polarnym liczy barany i tak nie mogac zasnac.
[ Dodano: 2007-01-12, 18:00 ]
PS.
fobiak, suke to akurat sobie sam wcisnałeś, bo ja ją zamknełam w sypialni, wiec teraz nie zwalaj na mnie ;P)
tylko Cie uwiode
zerznę
a potem puszczę
luzem;P)
[ Dodano: 2007-01-12, 17:55 ]
a tak na powaznie, to nie moze tylko być ON i ONA, bo to stanie się nudne i marudne, a chyba chodzi o to, zeby jak najwiecej postaci wystepowało, dodajac swoich cech charakterologicznych. Augustyn ,,osrał,, wszystko i zabrał dupę w troki, no tak się nie robi, bo przeciez mógł się zaprzyjaznić z lilka, pomimo tego, ze rola ptaszka jest nałatwiesza, ja wiem, ale czasem mozna sie podłaczyć do szarej rzeczywistości
a TY quen nie zasypuj gruszek w popiele, tylko sie powtracaj , to swietna zabawa jest, o czym nawet nie wiedziałam, dopóki sie nie wciagnełam, dean, tez nie wiem, czemu zabawia się w nietoperza i razem z niedzwiedziem polarnym liczy barany i tak nie mogac zasnac.
[ Dodano: 2007-01-12, 18:00 ]
PS.
fobiak, suke to akurat sobie sam wcisnałeś, bo ja ją zamknełam w sypialni, wiec teraz nie zwalaj na mnie ;P)
-
ann13
-
ann13
- fobiak
- Kontakt:
dalej piszcze sami bo ann13 fobiaka zajebala swoja suka
"a potem na alfę spojrzałam, jakąs taką skonfundowaną i lekutko spłoszoną, zanim zauwazyłam, ze on broczy i chyba jakiegoś krwotoku dostał, z jajka, bo przynajmniej tak mi się wywało na pierwszy rzut, zresztą suka tez coś w pysku"
"a potem na alfę spojrzałam, jakąs taką skonfundowaną i lekutko spłoszoną, zanim zauwazyłam, ze on broczy i chyba jakiegoś krwotoku dostał, z jajka, bo przynajmniej tak mi się wywało na pierwszy rzut, zresztą suka tez coś w pysku"
dajcie zyc grabarzom
-
ann13
ja właściwie tez wypadam, bo chciałam dobrze, ale okazało się, ze jak zwykle zle mi wyszło
sorry, fobiak, ze cie suka dobiłam, ale moze któraś jeszcze cie kotkiem ocuci
od bambosza
łaski bez
[ Dodano: 2007-01-13, 12:08 ]
acha, i nie zycze sobie trzaskania drzwiami przed nosem, mogłes powiedziec zwyczajnie, ze mam sie odpierdolic
czasami łapie, co sie do mnie mówi.
sorry, fobiak, ze cie suka dobiłam, ale moze któraś jeszcze cie kotkiem ocuci
od bambosza
łaski bez
[ Dodano: 2007-01-13, 12:08 ]
acha, i nie zycze sobie trzaskania drzwiami przed nosem, mogłes powiedziec zwyczajnie, ze mam sie odpierdolic
czasami łapie, co sie do mnie mówi.
fobiak pisze:ann13, ty nie mozesz sama wypasc z internoweli 2 musislby cie ktos usmiercic, moze sie jeszcze ktos znajdzie
ehehe a odkad to sie nie mozna samemu usmiercic?
http://erekcjato.eu/forum/viewtopic.php?p=14786#14786