najtrudniej uwierzyć w prawdę
Moderator: Gacek
najtrudniej uwierzyć w prawdę
wyśpiewuj mi nuty czystego kłamstwa
nie fałszuj
ucho wrazliwe w porywach
przewrażliwione
koncert musi być perfekcyjny
kłamstwo dla ciebie bułką z masłem
dla mnie chlebem powszednim
przełknę wszystko
w co uda się wierzyć
potaknę wiarygodnej bladze
wiarę i prawdę
na wadze ułożę
gładko
w rachunek prawdopodobieństwa
nie fałszuj
ucho wrazliwe w porywach
przewrażliwione
koncert musi być perfekcyjny
kłamstwo dla ciebie bułką z masłem
dla mnie chlebem powszednim
przełknę wszystko
w co uda się wierzyć
potaknę wiarygodnej bladze
wiarę i prawdę
na wadze ułożę
gładko
w rachunek prawdopodobieństwa
fobiak pisze:ciezko mi tu sie zdecydowac bo jest z czego wybierac ale najbardziej chyba to
A ja się nie dam zaklasyfikować i wsadzić w żadne ramki.
[ Added: 2008-03-28, 17:43 ]
bo gacek wszystkich wsadza
[ Added: 2008-03-28, 17:43 ]
i klasyfikuje
gacek wsadza?! No cos takiego!!! fobiak, mnie nic takiego nie wiadomo
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Ela:)elasamluk pisze:gacus, no i pięknie! I to się nazywa wolnosć! Â?e możemy wyrażać to co chcemy tak jak chcemy. A to Twoje rymmmmm... bardzo mnie się podoba :)
I tak 3-mamy:)
Każdy niech robi to co lubi
i niech każdy tym się chlubi:)
[ Dodano: 2008-03-28, 17:58 ]
Ja bym wsadził bardzo chętnie
i załatwił też namiętnie,
ale fobiak coś pierdoli,
bo go pewnie głowa boli
od chorpora

fobiak, nie tylko tutaj... ale to szczegół. cały czas podkreślam: moja cecha to zamiłowanie do wielu form, gatunków, co widac słychać i czuc. nie chodzi mi to że mam żal. kazdy może akceptować takie czy inne moje pisanie, innego nie akceptować, ale ja po prostu chcę próbować tych różnych sposobów, mierzyć się z nimi, bo to mi sprawia radoche.
gacuś! i to właśnie lubie! :)
gacuś! i to właśnie lubie! :)
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
Wojtuś!!! a wszelki duch....!!!!:)
jest kłamstwo (np. typu plotka), gdzie fałsz jest zmieszany z jakimis elementami rzeczywistości- faktami. I jest tez kłamstwo typu baja totalna- całkowicie nieprawdopodobne, w 100% zmyslone. I sprawdziłam: najłatwiej ludzie wierzą w taka totalna fikcję. Możesz sprawdzic: wymyśl jakąś baję całkiem z palca wyssana i poopowiadaj znajomym. Moi w moją uwierzyli, choć była nieprawdopodobna. Chyba nikomu nie przyszło do głowy, że najgłupsza wymyślona opowieść może być wyssana z palca
jest kłamstwo (np. typu plotka), gdzie fałsz jest zmieszany z jakimis elementami rzeczywistości- faktami. I jest tez kłamstwo typu baja totalna- całkowicie nieprawdopodobne, w 100% zmyslone. I sprawdziłam: najłatwiej ludzie wierzą w taka totalna fikcję. Możesz sprawdzic: wymyśl jakąś baję całkiem z palca wyssana i poopowiadaj znajomym. Moi w moją uwierzyli, choć była nieprawdopodobna. Chyba nikomu nie przyszło do głowy, że najgłupsza wymyślona opowieść może być wyssana z palca