O miłości
Moderator: Gacek
O miłości
Leżysz babo koło mnie
na w pół żywa, w pełni zaspokojona,
cielskiem mokrym nasączasz pościel,
cielskiem dalekim od tego z magazynów,
które poniewierają się w sypialni.
Jakimż to gównem się karmisz babo?
Czyż nie wiesz, że i tak wycisnę ci pryszcze
na plecach i te na dupie
i cipkę ci wyliże, nawet jak wali szczochem.
na w pół żywa, w pełni zaspokojona,
cielskiem mokrym nasączasz pościel,
cielskiem dalekim od tego z magazynów,
które poniewierają się w sypialni.
Jakimż to gównem się karmisz babo?
Czyż nie wiesz, że i tak wycisnę ci pryszcze
na plecach i te na dupie
i cipkę ci wyliże, nawet jak wali szczochem.
- cieniu1969
- Kontakt:
Czy Ty naprawdę wierzysz, że żyłbym z niezadbaną kobietą?cieniu1969 pisze:tak
niech to wklei na hybris
adalbercik ty nie pij bo tobie szkodzi
i ty pouczasz!
no kurwa dobry jestes w te klocki
[ Dodano: 2007-07-22, 22:19 ]
oooooooooo
najlepiej pokaż ten wiersz swojej mamie
a ja pokaże swoim synom
proroku nauczycielu!
Gdyby nie moja mama, nie byłbym w stanie żyć, nie pisząc już o tym, że dzięki niej dostrzec potrafię istotę. Ilekroć widzę jej oczy, jestem pewien, że ona wie nie tylko o tym co przeczytałaś, ale też o tym co kiedyś przeczytasz.
Porozmawiaj lepiej z dziećmi tak szczerze, jak jeszcze nigdy w życiu, zanim stwierdzisz, że ich już nie ma.
[ Dodano: 2007-07-22, 23:49 ]
Dziękuje, koncentrowałem się.fobiak pisze:romantycznie szczery tekst
[ Dodano: 2007-07-22, 23:50 ]
no nieann13 pisze:to chyba miał być ostatni stopień zaawansowania w kochaniu, tylko nie wyszedł i ja sie potknełam.
[ Dodano: 2007-07-22, 23:54 ]
Dopuściłaś może kiedyś do siebie możliwość zaistnienia sytucji, która objawia się dwuwymiarowym widzeniem. Bardziej obrazowo: jest taka zagadeczka z 6 zapałkami, z których to powinno się ułożyc trójkąty równoramienne, w sumie 4. Zapałek nie wolno łamać.cebreiro pisze:żałuję, że przeczytałam...
brak mi słów
Nie odnoś moich odpowiedzi do mojego tekstu, tylko do ripost tych postaci.dean pisze:czyli to jest o miłości z zadbaną kobietą?
[ Dodano: 2007-07-23, 00:13 ]
Dlaczego dajesz mi tylko dwie możliwości.lila pisze:AA , jesli ten tekst to jakas mistyczna alegoria niosąca mądrość życiową bądz satyra to się bardzo nie udała,
jeśli zaś znaczy to co znaczy , to składam wyrazy głebokiego współczucia .
Jeśli żadnej nie zostawiłem, to skąd się wzięły Twoje dwie sugestie?lila pisze:wybacz ze odpowiem pytaniem, ale dlaczego Ty nie dales nam zadnej ?Adalbert August pisze:Dlaczego dajesz mi tylko dwie możliwości.
[ Dodano: 2007-07-23, 00:23 ]
po co od raz ten maestro? nie lepiej sensej? dean, przestań chłopie. zacznij myśleć.dean pisze:wybacz, maestro... ja tylko pragnę zrozumieć...Adalbert August pisze:dean napisał/a:
czyli to jest o miłości z zadbaną kobietą?
Nie odnoś moich odpowiedzi do mojego tekstu, tylko do ripost tych postaci.
Miałbym czytelnika gdzieś, gdybym pod każdym tekstem doklejał instrukcję obsługi.lila pisze:dobra , nie bede owijac w bawelne bo nie lubie bezcelowego odbijania pileczki
widzisz wszyscy chca wiedziec , jakimi motywami sie kierowales piszac tak obrzydliwy tekst o babie , jak nie chcesz jasno odpowiedziec to znaczy ze masz czytelnika gdzies , i wszystko bedzie jasne .
Fobiak przypuszczam, takowej nie potrzebował.
Wniosek: nie mam Fobiaka gdzieś.
Efekt: Fobiak jest czytelnikiem.
Dowód: bo czyta (jak? / zapytaj Fobiaka)
Dlaczego uważasz, iż takie rozwiązanie przyniosłoby efekt?Gruba Lola pisze:![]()
weśta się wszystkie baby i chopy spotkajta gdzie na ringu, w połowie drogi... wyruchajta się, a może wam przejdzie.
Jeśli wszystkie baby, to czy i Ty?
[ Dodano: 2007-07-23, 00:42 ]
Lila, naprawde nie musisz.lila pisze:wniosek ; nie komentowac AA .
-
- Kontakt:
podobna każda potwora znajdzie swego amatora i nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak, odczucia estetyczne i gusta są tak indywidualne, że ilu ludzi tyle tego, zresztą nie każdy szuka piękna, są tacy co mają w priorytetach wyżej inne wartości, no kaszalot to miła rybka, a spocona kobieta, to nie bardzo interesujący obiekt do rozmyślań...itd.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
Nie chodzi o to, że fuj, tylko o to czy byś wylizała / kochając.cieniu1969 pisze:może i prawdziwe
ale lizać śmierdzącą cipkę
tfuuj
[ Dodano: 2007-07-23, 21:53 ]
ostateczność dobrze, ale dlaczego zawahanie?ann13 pisze:nie pytaj dlaczego, bo to nie ma znaczenia
czuję tylko ostateczność
[ Dodano: 2007-07-23, 20:33 ]
i zawahanie
- cieniu1969
- Kontakt:
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt: