erekcjato badziewie 182
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 182
aby nie wyrosnac na lizopizdka
dostawalem kiedys tegie lanie
nie zostalem macho
nie pojechalem do iraku zabijac
tylko leze zniewolony
pod miotla
robie na drutach
i szyje szmaty
caluje
dostawalem kiedys tegie lanie
nie zostalem macho
nie pojechalem do iraku zabijac
tylko leze zniewolony
pod miotla
robie na drutach
i szyje szmaty
caluje
dajcie zyc grabarzom
- fobiak
- Kontakt:
tepencjaa, a kto to jest lizopipek
"dlaczego" tam nie pasuje wiem, na poczatku mialem "po to" ale tez nie bylo to najlepszym rozwiazaniem
ale potrzebuje podstaw i cos tam musi byc
jako, ze on byl nadzieja ojca na to ze wyrosnie z niego twardziel... w dalszej czesci tekstu ma sie to zgubic czyli nie jest wazne to jaki powinien byc prawdziwy mezczyzna
"dlaczego" tam nie pasuje wiem, na poczatku mialem "po to" ale tez nie bylo to najlepszym rozwiazaniem
ale potrzebuje podstaw i cos tam musi byc
jako, ze on byl nadzieja ojca na to ze wyrosnie z niego twardziel... w dalszej czesci tekstu ma sie to zgubic czyli nie jest wazne to jaki powinien byc prawdziwy mezczyzna
dajcie zyc grabarzom
- cieniu1969
- Kontakt:
- fobiak
- Kontakt:
cieniasko, wytlumacze tobie w skorocie co autor sobie ubzdural
dostawalem kiedys tegie lanie / nie bedziesz lala to cie nie bedzie kochal tylko chlopakow
nie zostalem macho
nie pojechalem do iraku zabijac / za mundurem panny szmurem (nie znasz tego), prawdziwa meskosc i ile sie orderow ma na piersi, kurki domowe na takich leca
tylko leze zniewolony
pod miotla / z taka miotla sie ozenil! mozna lezec w roznych pozycjach nawet pod miotelka chociaz nie to mialem na mysli
robie na drutach / zrob mi druta ktos tam powie, czyli robiacy robi na drutach (jesli to robi zawodowo lub na wiecej niz na jednym jednoczesnie) ale, ze tu chodzi o robienie skarpetek na 5ciu drutach to to pierwsze zapomnij
i szyje szmaty / a tutaj wcale nie chodzi o to o czym ty myslisz, nigdy nikt na ciebie nie powiedzial szmato? czy nigdy nikt cie nie calowal po brodzie po szyji?... ale tutaj tez o to nie chodzi, sam juz nie wiem bo nie o tym chcialem, dalem sie tylko wciagnac w twoja pulapke
dostawalem kiedys tegie lanie / nie bedziesz lala to cie nie bedzie kochal tylko chlopakow
nie zostalem macho
nie pojechalem do iraku zabijac / za mundurem panny szmurem (nie znasz tego), prawdziwa meskosc i ile sie orderow ma na piersi, kurki domowe na takich leca
tylko leze zniewolony
pod miotla / z taka miotla sie ozenil! mozna lezec w roznych pozycjach nawet pod miotelka chociaz nie to mialem na mysli
robie na drutach / zrob mi druta ktos tam powie, czyli robiacy robi na drutach (jesli to robi zawodowo lub na wiecej niz na jednym jednoczesnie) ale, ze tu chodzi o robienie skarpetek na 5ciu drutach to to pierwsze zapomnij
i szyje szmaty / a tutaj wcale nie chodzi o to o czym ty myslisz, nigdy nikt na ciebie nie powiedzial szmato? czy nigdy nikt cie nie calowal po brodzie po szyji?... ale tutaj tez o to nie chodzi, sam juz nie wiem bo nie o tym chcialem, dalem sie tylko wciagnac w twoja pulapke
dajcie zyc grabarzom
- cieniu1969
- Kontakt:
to nie mogłeś jakoś tego normalnie napisać?
kurde ja lala jak sie nie odzywam
bo jak łypę rozdzieram wnerwiona to cała ciechanowska mnie słyszy
a co mi tam
w dupie z tym
no szmata to ja od starego często słyszałam
tylko że wiesz
po jakimś czasie to ja sie do tego przyzwyczaiłam
a w ogóle fobiak to ja ciebie ostatnio nie poznaję
rób tak dalej a bedę twoim dobitnym cieniem
kurde no...ale z ciebie menda
[ Dodano: 2007-05-17, 21:02 ]
aha zapomniałam dodać
że po twoim wyjaśnieniu to mnie sie brdzo podoba
jakos mnie mundury nie ciągną
chyba za duzo kiedyś mnie pałami naginali
ale co tam
skoro psychika sie zagoiła to i rany tym bardziej
kurde ja lala jak sie nie odzywam
bo jak łypę rozdzieram wnerwiona to cała ciechanowska mnie słyszy
a co mi tam
w dupie z tym
no szmata to ja od starego często słyszałam
tylko że wiesz
po jakimś czasie to ja sie do tego przyzwyczaiłam
a w ogóle fobiak to ja ciebie ostatnio nie poznaję
rób tak dalej a bedę twoim dobitnym cieniem
kurde no...ale z ciebie menda

[ Dodano: 2007-05-17, 21:02 ]
aha zapomniałam dodać
że po twoim wyjaśnieniu to mnie sie brdzo podoba
jakos mnie mundury nie ciągną
chyba za duzo kiedyś mnie pałami naginali
ale co tam
skoro psychika sie zagoiła to i rany tym bardziej
Anty_Fobia bleeeee
skojarzyło mi się z ósmą częścią "Dekalogu" Kieślowskiego... Bogusław Linda (taki bardzo dobry, zmarnowany, polski aktor) gra tam nauczyciela polskiego, który zrobił uczennicy dziecko, a obecnie produkuje misie dla dzieci... na biurku trzyma maszynę do pisania, a w nią wkręconą kartkę papieru... napisane na niej jest: "szyję misie"...