erekcjato moj mezczyzna
erekcjato moj mezczyzna
moj mezczyzna jest sprezynujacy i luksusowy
dziki w lozku i na swiezym powietrzu
hipnotyzuje posladkami
ma aksamitna glowe i pelne gladkosci wklesle plecy
jest piekny jak zdyszane drzewo
i ostry jak lesne poszycie
szczypie mnie pieszczotliwie w dlon
moj mezczyzna ma zawsze rozpalone oczy
i wielki nabrzmialy organ
serce
dziki w lozku i na swiezym powietrzu
hipnotyzuje posladkami
ma aksamitna glowe i pelne gladkosci wklesle plecy
jest piekny jak zdyszane drzewo
i ostry jak lesne poszycie
szczypie mnie pieszczotliwie w dlon
moj mezczyzna ma zawsze rozpalone oczy
i wielki nabrzmialy organ
serce
brawaA : ),milosc , to jedne z lepszych erekcjat jakie udalo mi sie dotąd przeczytać , mimo ze jest niedopowiedzenie tekst bardzo wyprowadza w maliny
podbilas mi serce tym tekstem .
jeszcze gdyby miedzy rozpalonymi oczami a nabrzmialym organem wplesc np lepkie ręce czy cos jeszcze wyprowadzajacego bardziej w las. ale wg mnie i tak jest super.
podbilas mi serce tym tekstem .
jeszcze gdyby miedzy rozpalonymi oczami a nabrzmialym organem wplesc np lepkie ręce czy cos jeszcze wyprowadzajacego bardziej w las. ale wg mnie i tak jest super.
moze faktycznie erekcjatem to nie jest wg definicji ale mimo wszystko mnie bardzo zaskoczyło jak powinno, tekst jest przemyslany bo przez caly czas peel przekonuje ze ceni w tym mezczyznie tylko powierzchownosc w taki sposob ze zaczyna sie w to wierzyc
na koncu zdradza ze tak naprawde najwazniejsze jest dla niej to ze on jest dobry .
a teraz czytam drugi raz awersacja przeczy tekstowi hmm smieje sie z niego i umniejsza jego wage czyli tak jakby jest odwrocenie , czyli to ere moim zdaniem
na koncu zdradza ze tak naprawde najwazniejsze jest dla niej to ze on jest dobry .
a teraz czytam drugi raz awersacja przeczy tekstowi hmm smieje sie z niego i umniejsza jego wage czyli tak jakby jest odwrocenie , czyli to ere moim zdaniem
- haiel selassie
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt: