erekcjato francuzkiego kochanka

remik
Kontakt:

erekcjato francuzkiego kochanka

Post autor: remik »

pewnego ranka
wszedłem w nią pod kątem rozbieżnym bo nie mogłem już czekać pełen słów czułości gniewu
łatwiej wyobrazić sobie rozwarty możliwy
co na to powie Anka? a Pol? a Pot?
zaskoczona zmilczała bez gry wstępnej myślałem
nie myślałem że mi się uda bo jak myślę to nigdy mi się nie udaje erekcja
niewdzięczna? przeciwnie - wdzięku miała jedynego że fiu fiu
Moja nowa kochanka o tyle piękna co różnoraka niezimiennie od marca
To mi się w kobietach podoba najbardziej: piękna i brzydka - w zależności od światła (i kąta)
Farciarz szczęściarz - to ja - dzięki niej
Potrafiła się ubierać adekwatnie do miejsca i czasu jak kura Coco
nauczyła mnie zdejmować kapelusz którego nie miałem
Ewa z nasraną na głowie piramidalną składnią: magiczne oczy motyle rzęsy tragedia gotowa potrójnego biustu na jednorękim bandycie podczas gdy wystarczyłby podwójny
Znany wykładowca (gdy przejrzał na oczy w kryminale) powiedział, że fantastyczna nawet jest
Dla ciotki "mogła być" - te kreseczki to znaczy, że cytuję słowa cioci dosłownie
W gustach kochaneczka moja miała miła bigos i san żaki (w okresie wegetable)
Ba ba jedna: wódeczkę, winko, kakałko musik i źródlaną wodę
Potrafiła wypić i puścić się, puszczać na prawo i lewo
miewała fanaberie rasowa
zmilczałem to wdzięczny jej naturze, że nie muszę na smyczy trzymać lub pod kluczem nie da się
kochałem ją - cuz z tego - pustych słów nigdy dosyć
a jak zdradzę zielone oczy o fiołkowym charakterze w dzień i w nocy to się uda

kawał literatury
ann13

Post autor: ann13 »

poprawiłam ci to cuz, ale musisz powiedzieć, czy na dobre, czy złe

zakochała się majka w niedaleko od szosy:P)
remik nie prowadzę twojej kartoteki z awersacjami, poza tym jak cię komplementują, to każesz spadać do pitolenia, żeby ręce w coś włożyc, zamiast maszynkę do mielenia mięsa, ale mi się wydaje, że walnąłeś erekcjato (pierwsze?)

we francuzkiego kochanka to się nie mieszam, bo jestem dziewicą
remik
Kontakt:

Post autor: remik »

cuz miał być takim od klucza Francuza, ale chyba przedobrzyłem skoro nie załapałaś moja wykrocznio
tak cię powołałem bo kto jak kto ale twoje nożyczki na pewno miały się odezwać co do tego czy jesteś bankiem awersacji nierozdziewiczonym to wielka blaga
może pierwsza to erekcja w tej formie
dostanę jakąś nagrodę z racji inicjacji? bardzo proszę o drugą,bo skromny jestem a drugie są lepsze (używane) może być wiersz nieosobisty
potwierdzam: majka się zakochała ale karioka skończyła już z asfaltem
ann13

Post autor: ann13 »

no dobra, takie mi jakieś fale przepływały, znad morza, że w tym cuz jest haczyk, ale widocznie wędkę natenczas zgubiłam, jak wojski dmuchał w roga

od chusteczki haftowanej
bo grypę miał:P)

to zmieniam na oryginał, bo nie mogę wypaczać autorskich szyfrów, dlatego, że ich nie odczytałam i myślałam, że masz corridę, która mi do twoich wersów nie pasuje, tylko, jeśli już to bycza premedytacja, dlatego się wahałam, ale mnie pokorciło, a z nagrody nici, bo mam zepsute kopiuj wklej i nie mogę robić sercowych transplantacji, to skąd ci wytrzasnę nagle anne kareninę w sonetowej wersji, mogę ci rzucić landrynka, cytrynowego, ale tylko pod warunkiem, że go złapiesz

w następnym erekcjato:P)
ODPOWIEDZ