erekcjato badziewie 291
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 291
zamknelas mi swiat
nie skarze sie
dobrze
ze moja glowa to nie kotlet
ktory roztlukujesz
na A4
nie czujesz bolu
drapiac po plecach
przyklejanymi paznokciami
kapielowy smrod
spryskasz dezodorantem
by mi zakrecic
w nosie
patrzysz na mnie
jak zimna santa
z obrazka
jestem byle kto
karmisz mnie
byle czym
ciagle narzekasz
na spacery
teatry
na podmiatanie brudow
nawet jak sie ujebie w kaluzy
to mi wypierzesz
mozg
nie skarze sie
dobrze
ze moja glowa to nie kotlet
ktory roztlukujesz
na A4
nie czujesz bolu
drapiac po plecach
przyklejanymi paznokciami
kapielowy smrod
spryskasz dezodorantem
by mi zakrecic
w nosie
patrzysz na mnie
jak zimna santa
z obrazka
jestem byle kto
karmisz mnie
byle czym
ciagle narzekasz
na spacery
teatry
na podmiatanie brudow
nawet jak sie ujebie w kaluzy
to mi wypierzesz
mozg
dajcie zyc grabarzom
Fobiak, do prania mózgu służy tzw. "mózgojeb".
Wiesz co to "mózgojeb"?
Jeżeli nie, to już Ci wyjaśniam.
To taki trunek na mecie.
Z tego co wiem, często jest to płyn do spryskiwaczy szyb samochodowych
Po zażyciu, mózg staje się przejrzysty i klarowny, przefiltrowuje światło prawdy z niebywała precyzją.
Ps. Fobiak, wiesz gdzie dzisiaj byłem? Zgadnij.
Na świniobiciu. Jeden strzał siekierką w łeb, później nóż w gardło, i obserwowałem, jak ze świnki ulatuje duch.
Fobiak, jak myślisz, gdzie teraz przebywa świńska dusza?
Wiesz co to "mózgojeb"?
Jeżeli nie, to już Ci wyjaśniam.
To taki trunek na mecie.
Z tego co wiem, często jest to płyn do spryskiwaczy szyb samochodowych
Po zażyciu, mózg staje się przejrzysty i klarowny, przefiltrowuje światło prawdy z niebywała precyzją.
Ps. Fobiak, wiesz gdzie dzisiaj byłem? Zgadnij.
Na świniobiciu. Jeden strzał siekierką w łeb, później nóż w gardło, i obserwowałem, jak ze świnki ulatuje duch.
Fobiak, jak myślisz, gdzie teraz przebywa świńska dusza?
- fobiak
- Kontakt:
nie wiem ale mysle, ze wlazla sobie w kogos
ilosc dusz jest ograniczona
wiec nie moze zniknac sobie ot tak
sangoma mowi, ze w czlowieku moze siedziec nawet np. 5 duszy
i mozna sie kilku pozbyc, no reinkranacja mowi co innego, inkarnacja jeszcze co innego, najwieksze religie jeszcze co innego
a hegla ja pierdole na kancie stolu
ogolnie: nie wiem
bo slysze tylko slowa skierowane pod moim adresem: jestes bezduszny
i chuj wie kto ma racje
[ Dodano: 2010-02-07, 11:38 ]
i zaczac od koniobicia, mniejsze objekty powinienes opuszczac bo nie staraczy tobie czasu, i tak dobrze, ze nie zaczales od krolikow swoj empiryzm
ilosc dusz jest ograniczona
wiec nie moze zniknac sobie ot tak
sangoma mowi, ze w czlowieku moze siedziec nawet np. 5 duszy
i mozna sie kilku pozbyc, no reinkranacja mowi co innego, inkarnacja jeszcze co innego, najwieksze religie jeszcze co innego
a hegla ja pierdole na kancie stolu
ogolnie: nie wiem
bo slysze tylko slowa skierowane pod moim adresem: jestes bezduszny
i chuj wie kto ma racje
[ Dodano: 2010-02-07, 11:38 ]
powinienes zaprzestac takich metod poznawczychwwww pisze:Ps. Fobiak, wiesz gdzie dzisiaj byłem? Zgadnij.
Na świniobiciu.
i zaczac od koniobicia, mniejsze objekty powinienes opuszczac bo nie staraczy tobie czasu, i tak dobrze, ze nie zaczales od krolikow swoj empiryzm
dajcie zyc grabarzom
Ależ Ty jesteś nadwrażliwy, nadpobudliwy i czujny!
prawie jak ja
Prawda!, metafizyka wyostrza zmysły.
Powiem Ci, co wczoraj widziałem. Wędrówka duszy była bardzo prosta, a mianowicie, dusza wyciekała ze świni wraz z jej krwią prosto do Ziemi. Nasączała ją jak gąbkę, by ta, mogła dalej żyć. Później zjawiły się psy i lizały, to, co pozostało na śniegu, a raczej wpierdalały ten śnieg. Też chcą żyć, czyż nie?
Fobiak, bo zapomniałem, u Żydów dusza chyba nie istnieje, ale dlaczego oni tak się ceregielą z krwią? Powiedz mi, bo naprawdę nie wiem. Chyba zapomniałem, coś w końcu. To dobry objaw, co nie?
prawie jak ja
Prawda!, metafizyka wyostrza zmysły.
Powiem Ci, co wczoraj widziałem. Wędrówka duszy była bardzo prosta, a mianowicie, dusza wyciekała ze świni wraz z jej krwią prosto do Ziemi. Nasączała ją jak gąbkę, by ta, mogła dalej żyć. Później zjawiły się psy i lizały, to, co pozostało na śniegu, a raczej wpierdalały ten śnieg. Też chcą żyć, czyż nie?
Fobiak, bo zapomniałem, u Żydów dusza chyba nie istnieje, ale dlaczego oni tak się ceregielą z krwią? Powiedz mi, bo naprawdę nie wiem. Chyba zapomniałem, coś w końcu. To dobry objaw, co nie?
- fobiak
- Kontakt:
a cały lud zawołał: krew jego na nas i na dzieci nasze
nie wiem, wcale mnie to nie pociaga
nowy testament pozbyl ich tytulu narodu wybranego
zreszta jakie to ma znaczenie
znaczenie ma to, ze tv polonia w tym tygodniu jebla program o znanych polakach w niemczech i wjebala tam arthura braunera, 91 letni rezyser, min. maczal palce w apanaczi. ten dawniej abraham z berlina jakies 4ry lata temu bardzo brzydko sie wyrazal o polakach, bral czesto udzial w dyskusjach tv i jechal tam zdrowo po polakach, informacje pochodzily od kogos kto mu opowiadal bo sam spierdoli do rosji. tv mnie uswiadomila, ze to zyd z lodzi i byli bardzo dumni z niego. marcel reich ranicki jest tez zydem z polski ale nie slyszalem aby plul na polakow moze dlatego, ze byl i w ub i w parti, jest krytykiem literackim
polska wyciera dupe swiatu swoja tozsamoscia
narod dal sie obludzic spryskiwaczem do szyb samochodowych
nie wiem, wcale mnie to nie pociaga
nowy testament pozbyl ich tytulu narodu wybranego
zreszta jakie to ma znaczenie
znaczenie ma to, ze tv polonia w tym tygodniu jebla program o znanych polakach w niemczech i wjebala tam arthura braunera, 91 letni rezyser, min. maczal palce w apanaczi. ten dawniej abraham z berlina jakies 4ry lata temu bardzo brzydko sie wyrazal o polakach, bral czesto udzial w dyskusjach tv i jechal tam zdrowo po polakach, informacje pochodzily od kogos kto mu opowiadal bo sam spierdoli do rosji. tv mnie uswiadomila, ze to zyd z lodzi i byli bardzo dumni z niego. marcel reich ranicki jest tez zydem z polski ale nie slyszalem aby plul na polakow moze dlatego, ze byl i w ub i w parti, jest krytykiem literackim
polska wyciera dupe swiatu swoja tozsamoscia
narod dal sie obludzic spryskiwaczem do szyb samochodowych
dajcie zyc grabarzom