erekcjato krótkiej penetracji
erekcjato krótkiej penetracji
wszedł płytko
jęknęła
ciało kobiety oddaje tyle ciepła
- pomyślał - napina mięśnie a mimo
tego wciąż jest miękkie
pchnął mocniej
otworzyła szeroko oczy jakby zdziwiona
że wciąż może wytrzymać
już kończę kochanie - szepnął
po ojcowsku odgarnął kosmyk
dotknął ustami i dobił szybko
drugim nożem
jęknęła
ciało kobiety oddaje tyle ciepła
- pomyślał - napina mięśnie a mimo
tego wciąż jest miękkie
pchnął mocniej
otworzyła szeroko oczy jakby zdziwiona
że wciąż może wytrzymać
już kończę kochanie - szepnął
po ojcowsku odgarnął kosmyk
dotknął ustami i dobił szybko
drugim nożem
heh chyba koniec swiata santa
, jak ty sie wzielas za pisanie erekcjato...
pomysl dobry santa...dwie pierwsze zwrotki tez...
ale 3 i 4 mnie nie przekonuja... bo facet w lozku raczej
nie informuje, ze pora konczyc... i to "po ojcowsku" tez mi tutaj nie pasuje... "psuje "atmosfere zblizenia
drugi noz... hmm tez naciagany
...raczej jednym sie zabija...

pomysl dobry santa...dwie pierwsze zwrotki tez...
ale 3 i 4 mnie nie przekonuja... bo facet w lozku raczej

drugi noz... hmm tez naciagany

wre :) co do 'naciągnięcia drugiego noża się nie zgodzę'. Od kilku miesięcy łażę po stronach i zaczytuję się w książkach (nie wiedzieć czemu) traktujących o seryjnych mordercach. Ot historie psychopatów, którzy wprowadzają w czyn różnego rodzaju fantazje na temat zastosowania ostrych narzędzi :|
Jeśli idzie o 'ojcowskie gesty' rzekomego kochanka.....faceci bywają różni ;) o dziwo zdarzają się też nad wyraz czuli, nie tylko przy okazji 'pierwszego razu' ;)
Jeśli idzie o 'ojcowskie gesty' rzekomego kochanka.....faceci bywają różni ;) o dziwo zdarzają się też nad wyraz czuli, nie tylko przy okazji 'pierwszego razu' ;)
- cieniu1969
- Kontakt:
hehe santa, to ja dla rownowagi jeszcze pomarudze, zeby ci sie w glowie nie przewrocilo od zachwytow
pierwsze jednak musze pochwalic...
duzo lepiej teraz
i ten ojciec po tym zdaniu "już kończę kochanie - szepnął " calkiem niczego sobie sie zrobil
z dwoma nozami nie bede dyskutowala, jak sie obczytalas
( faktycznie ciekawe po co ci to)...jak stworzysz jakas liste ewentualnych kwalifikujacych sie to oglos wczesniej, zeby sie moglizyciem nacieszyc zanim ich sprzatniesz...
santa ale dobicie zle wyglada niestety...moze tutaj pchniecie, a za pchniecie co innego
ono nie pasuje do tej czulej chwili...

pierwsze jednak musze pochwalic...
duzo lepiej teraz

i ten ojciec po tym zdaniu "już kończę kochanie - szepnął " calkiem niczego sobie sie zrobil

z dwoma nozami nie bede dyskutowala, jak sie obczytalas

santa ale dobicie zle wyglada niestety...moze tutaj pchniecie, a za pchniecie co innego

ono nie pasuje do tej czulej chwili...