erekcjato kwestia smaku
: 2015-07-23, 23:12
Chcesz znaleźć smak inny
w tym co dobrze znane
bo to przecież obciach
by się trzymać ramek
pokroić i podgrzać
co dawne wymłócić
byle jak przemieszać
pod przykryciem dusić
mus wydobyć nowe
ideą usilnie
bo moda, bo czasy
bo smaki dziś inne
tymczasem z gołąbków
nie będą sajgonki
a żurek jest kwaśny
niesmaczny jest słodki
nie zmieniaj w ten sposób
bo strawić się nie da
na nowo doprawiać próbujesz
i bieda
dżenderowy dżem
w tym co dobrze znane
bo to przecież obciach
by się trzymać ramek
pokroić i podgrzać
co dawne wymłócić
byle jak przemieszać
pod przykryciem dusić
mus wydobyć nowe
ideą usilnie
bo moda, bo czasy
bo smaki dziś inne
tymczasem z gołąbków
nie będą sajgonki
a żurek jest kwaśny
niesmaczny jest słodki
nie zmieniaj w ten sposób
bo strawić się nie da
na nowo doprawiać próbujesz
i bieda
dżenderowy dżem