erekcjato bez widoków na przyszłość

tutaj przeprowadzane sa konkursy, publikacje konkursowe wklejamy tutaj
Awatar użytkownika
nanie
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: nanie »

nie pamiętam już
ani jednego
nieszczególnego kamienia

jakim mnie obrzuciłeś
abym mogła go nie potraktować
jako dar
od losu

nie docieraliśmy się
gwałtownie

ja ciebie
z całym twoim przyrodzeniem
nieokrzesanym
wzięłam na klatę
a ty mnie
powoli

do wypastowania
swoich butów
językiem

ty taki zimny
a ja taka ciepła
dobrze było nam razem

pić wódkę
Obrazek
ziutek
Has thanked: 8 times
Been thanked: 19 times
Kontakt:

Post autor: ziutek »

to musiał być jakiś wstrętny chuj, że tak rzucał w te bidulkę kamieniami. zresztą musiał słabo rzucać, bo rezultat był odwrotny od zamierzonego. teraz bidulka może wykazać swoja wyższość moralną i słowiański hart ducha. na słowiańskie pochodzenie wspomnianej wskazuje spożywanie wódy. nie skupiajmy się zresztą na etnicznym aspekcie, chociaż jest do tego powód następny (nieokrzesane przyrodzenie). wstrętny chuj najprawdopodobniej jest europejczykiem i nie pochodzi z żymskiego kręgu kulturowego. sadomasochistyczna relacja tych dwojga musiała się rozwijać jakiś czas ale jak widać po tytule i ostatnim wersie zakończyła się w bliżej nieokreślonych okolicznościach. i teraz awersacja która może prowokować masę pytań. w zależności od czytelnika. ja zatroskany losem wstrętnego chuja zapytał bym czy wykitował na marskość wątroby, czy może naszedł jej akurat jak obierała kartofle i tak 27 razy. czy bidulka znalazła innego chuja być może mniej wstrętnego i z lepszą wódą? gdybym był zatroskany losem bidulki zadumał bym się nad losem i rolą kobiety w społeczeństwie i tymi wszystkimi kamieniami.
Awatar użytkownika
nanie
Kontakt:

ja tutaj nie odczytuję użalania się nad sobą, raczej refleksję, więc nie wiem skąd ta bidulka

miała na teslę:P
Obrazek
Wojciech Graca
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times
Kontakt:

Post autor: Wojciech Graca »

Nie wiem jeszcze...póki co zastanawiam się nad tym, że środki odurzające typu alkohol, opiaty czy inne narkotyki są niesamowitym spoiwem ludzi z różnych światów...gdyby nie wspólne zamiłowanie- nigdy by nawet na siebie nie spojrzeli.
ziutek
Kontakt:

Jeśli bidulka nie jest bidulką to znaczy że wstrętny chuj nie jest wstrętny tylko albo skąpy albo rzuca kamieniami w samoobronie. i wtedy nieokrzesanie przyrodzenia jest wadą straszliwą. niedawna bidulka przeistacza się w sexualnego drapieżnika który rozczarowany oziębłością siusiaczka pogrąża się w oceanie rozpaczy alkoholowej.
Awatar użytkownika
nanie
Kontakt:

ziutek, rozbawiłeś mnie tymi kamieniami rzucanymi w samoobronie :P
aleś się do nich przyczepił, przecież to oczywista sprawa że jak ktoś jest ze sobą dłużej niż miesiąc, to pojawiają się także wzloty i upadki

ze śnieżki :P
jakby to naturalna sprawa, nikt nie spija sobie ciągle śmietanki z dzióbka, w najbardziej udanych pożyciach pojawiają się konflikty, inne punkty widzenia na coś, ciche dni, gorsze dni, sprzeczki, to normalne i zwyczajne w związku

harcerskim :P
a prawda sobie leży pewnie jak zwykle, pośrodku i każdy ma swoją
Obrazek
Awatar użytkownika
nanie
Kontakt:

nie wiem po co komu i na co okazywać swoją wyższość, peelka nie bierze udziału w olimpiadzie, tylko aktywnie uczestniczy w SWOIM życiu, bardzo prostacki masz tok rozumowania, ziutek :)
Obrazek
ziutek
Kontakt:

pewnie że prostacki, przesz jestem prostakiem czego zresztą nie próbuję ukrywać. w komentarzu napisałem ci jak odbieram te erekcjato. Ja z kolei nie wiem dlaczego to jest najlepsze erekcjato w konkursie, no ale takie jest życie. amelinium nie pomalujesz.

"aktywnie uczestniczy w SWOIM życiu" to jest dobry tekst jak z podręcznika dla kołczów :-D
Awatar użytkownika
nanie
Kontakt:

ziutku, ja także nie wiem, może trzeba było zagłosować to zmieniłbyś losy konkursu i najlepsze erekcjato
także uważam to za wielką niesprawiedliwość ponieważ wkleiłam w tym konkursie JEDNO erekcjato, a lubię sobie zasłużyć na nagrodę i poczuć że na nią zapracowałam
a na podręcznikach dla kołczów się nie znam
Obrazek
ziutek
Kontakt:

masz racje trzeba było zagłosować, i nie będe się tłumaczył dlaczego tego nie zrobiłem. ale jeśli już bym głosował to możesz mi wierzyć że nie w celu strącenia cię z podium a docenienia innych erekcjatorów.
Awatar użytkownika
nanie
Kontakt:

wierzę ci, ja naprawdę nie muszę być na podium (nawet nie chcę na nim być, ani czuć się odpowiedzialna za erekcjato, którym przede wszystkim chcę się bawić, i ma MI sprawiać satysfakcję) i naprawdę ubolewam, że nie pojawiła się tu żadna inna świeża krew, którą z przyjemnością bym doceniła
ja już swoje zrobiłam dla/w erekcjato
Obrazek
Awatar użytkownika
nanie
Kontakt:

i jeszcze dodam, mi się nie musisz tłumaczyć ziutku, ale jakaś osoba straciła przez ciebie miejsce na podium, bo tak trudno ci było znaleźć minutkę, żenada, widać właśnie jak doceniasz innych erekcjatorów, tylko w pustych słowach
Obrazek
ziutek
Kontakt:

nie dramatyzuj, wygrałaś konkurs przytłaczającą ilością głosów. wybrzmiał vox populi a nawet samego głownego erekcjatora. gratuluje i życzę ci aby pisanie dalej sprawiało ci przyjemność.
ziutek
Kontakt:

no straciła nuel, u borowika nic by się nie zmieniło. a trzeciego nie wytypowałem. zgadzam sie oprócz prostaka jestem jeszcze leniwym chujem.
Awatar użytkownika
nanie
Kontakt:

skoro tak sądzisz i takie masz zdanie o sobie, to pewnie tak jest
Obrazek
Awatar użytkownika
nanie
Kontakt:

ja nie dramatyzuję, ważne jest MOJE zdanie o sobie, innych zdanie o mnie nie obchodzi

także, tych ukochanych
Obrazek
Awatar użytkownika
nanie
Kontakt:

ale wysłucham ROZSĄDNEJ krytyki i nawet sobie ją wezmę
do serduszka:P
ale ty z rozsądkiem i wzięciem odpowiedzialności za swoje słowa, to raczej nic wspólnego nie masz ;)
Obrazek
Zablokowany