erekcjato konfesji
-
jack sorrow
erekcjato konfesji
nawet nie z braku
raczej z nadmiaru pustki
nie chodzi o kłamstwo
lecz o to czego nie mówisz
historie tak podłe
że nie trafiają
do uszu terapeutki
która w projekcjach
przechodzi to samo
co inne kobiety
twojego żywota
jezus transparentny
wyciąga flaki
ze świetlnej materii
i zna wszystko
jako i na sądzie ostatecznym
pójdziesz zeznawać
na swą obronę
w karnoskarbowym
raczej z nadmiaru pustki
nie chodzi o kłamstwo
lecz o to czego nie mówisz
historie tak podłe
że nie trafiają
do uszu terapeutki
która w projekcjach
przechodzi to samo
co inne kobiety
twojego żywota
jezus transparentny
wyciąga flaki
ze świetlnej materii
i zna wszystko
jako i na sądzie ostatecznym
pójdziesz zeznawać
na swą obronę
w karnoskarbowym
erekcjato konfesji
nie mam pojecia o ksiegowoscijack sorrow pisze: 2025-08-28, 18:03 do uszu terapeutki
która w projekcjach
przechodzi to samo
co inne kobiety
dlatego sie pytam
kim jest terapoutka
dajcie zyc grabarzom
-
jack sorrow
erekcjato konfesji
teksty masz dobre. ale w mojej ocenie popełniasz ten sam błąd co gacek. twoje zakończenia są niejako kontynuacją głownego tekstu a powinny go zdemolować.
erekcjato konfesji
szukalem powiazania
znalazlem podatnika akrobate
ale jak sam piszesz
nie mam zielonego pojecia
a ty coraz blizej
tnje
dajcie zyc grabarzom
erekcjato konfesji
tutaj byles juz blisko erekcjato
ale ta terapeutka byla skapo odziana
ale ta terapeutka byla skapo odziana
dajcie zyc grabarzom
erekcjato konfesji
jesli tak
to uratowalas erekcjato
tylko pamietaj o metaforach
to uratowalas erekcjato
tylko pamietaj o metaforach
dajcie zyc grabarzom
-
JoViSkA
erekcjato konfesji
Nie wszystkie metafory umiem właściwie zinterpretować, by wiedzieć co właściwie autor miał na myśli, to już wie sam autor...a od czytelnika zależy jak dużą ma wyobraźnię
erekcjato konfesji
do erekcjato nie potrzebujesz interpretacji metafor
erekcjato - utwor poetycki z erekcjato w tytule o dowolnej formie i tresci, zakonczony jednym lub dwoma slowami(koniec, awersacja)=( jedno lub dwa slowa, explozja, erekcja, zaskoczenie), prowokujacy, zmieniajacymi sens i nadajacy inny punkt widzenia, bez zadnych ukrytych symboli czy metafor.
erekcjato - utwor poetycki z erekcjato w tytule o dowolnej formie i tresci, zakonczony jednym lub dwoma slowami(koniec, awersacja)=( jedno lub dwa slowa, explozja, erekcja, zaskoczenie), prowokujacy, zmieniajacymi sens i nadajacy inny punkt widzenia, bez zadnych ukrytych symboli czy metafor.
dajcie zyc grabarzom
-
JoViSkA
erekcjato konfesji
Tak Fobiaku, znam tę regułkę na pamięć...ale liczę się również z tym, że przychodzą tu poeci aby spróbować swoich sił w erekcjato a poeci mają we krwi używanie metafor niemal w każdym zdaniu...dlatego często interpretacja tekstu jest trudna...
erekcjato konfesji
napisanie erekcjato z metaforami jest niemalze niemozliwe
bo metadora musi byc wspolna dla 2 tekstow
ale niech poeci probuja
moze im sie uda
zrobic cuda
bo metadora musi byc wspolna dla 2 tekstow
ale niech poeci probuja
moze im sie uda
zrobic cuda
dajcie zyc grabarzom
-
nanie
erekcjato konfesji
a ja, myślałam, myślałam aż wymyśliłam
mi się wydaje, że można tę terapeutkę powiązać z terapią wstrząsową, a idąc dalej terapia wstrząsowa to coś co ma wstrząsnąć pacjentem/ osobą, coś co ma wywołać zmianę jakimś radykalnym bodźcem
no a kontrola, zwłaszcza kontrola KARNOskarbowa (brrr, przebrnęłam przez, taką jedną), to jest niezły wstrząs, okropne przeżycie, nie tylko można się spocić albo zesikać ze strachu i ciągnąc to dalej, kontrola karnoskarbowa działa jak terapia wstrząsowa np. na system finansowy firmy czy psychikę właściciela
więc wspólny mianownik bym znalazła :P
mi się wydaje, że można tę terapeutkę powiązać z terapią wstrząsową, a idąc dalej terapia wstrząsowa to coś co ma wstrząsnąć pacjentem/ osobą, coś co ma wywołać zmianę jakimś radykalnym bodźcem
no a kontrola, zwłaszcza kontrola KARNOskarbowa (brrr, przebrnęłam przez, taką jedną), to jest niezły wstrząs, okropne przeżycie, nie tylko można się spocić albo zesikać ze strachu i ciągnąc to dalej, kontrola karnoskarbowa działa jak terapia wstrząsowa np. na system finansowy firmy czy psychikę właściciela
więc wspólny mianownik bym znalazła :P
-
nanie
erekcjato konfesji
ps. tytuł, jak zwykle, w punkt, pięknie oddaje tekst, ale jednak, nie zdradza awersacji:)