Wielonickowcy

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

Awatar użytkownika
co mnie to obchodzi
Kontakt:

Wielonickowcy

Post autor: co mnie to obchodzi »

Od uzytkownikow posiadajacych wiecej niz jeden Nick oczekuje informacji odnosnie tego, ktory lub ktore mam usunac (informacje prosze mi przeslac droga e-mailowa)
jjockerr

Post autor: jjockerr »

:mrgreen: Halina wez pod uwage ze niektorzy korzystajaa wwz tych samych komputerow albo podpiinaja sie pod inne kompy samym bedac soba
Awatar użytkownika
co mnie to obchodzi
Kontakt:

Post autor: co mnie to obchodzi »

Mamy tutaj dwoch Panow z podwojnymi nickami i jedna Pania z potrojnym nickiem ale nie wiem jeszcze jak sie usuwa takie nalecialosci.
dean

Post autor: dean »

:mrgreen:
no to jest zagadka
ann13

Post autor: ann13 »

a ja chce wiedziec, kto to jest Gruba Lola

i basta :mrgreen:

(bo mi się ona podoba okrutnie i musze jej powrozyć na szczescie )
dean

Post autor: dean »

a tak na poważnie...

nie wiem jakie jest uzasadnienie decyzji o usunięciu nicków tych osób...
a wydawało mi się, że to, co nie zabronione - jest dozwolone...

rozumiem, że może mieć znaczenie podczas konkursów, gdy mogłoby to fałszować wyniki...

ale potrafię znaleźć hipotetyczne uzasadnienie dla zaistnienia takiej sytuacji (dorzucając trzy grosze do rozumowania jjockerra), np.:
1) ktoś nadaje i z domu i z firmy... i nie chce, by informatyk firmowy miał dostęp do niektórych rzeczy... (przy okazji pozdrawiam informatyka z mojej firmy, gdyby tu kiedyś zajrzał :-D )
2) kochankowie, którzy mogliby tu wylewać namiętności może (pozdrawiam swoją kochankę - gdyby się tu kiedyś pojawiła :-D )
olga

Post autor: olga »

:-D pozdrawiam wszystkie cienie wlasnych cieni.
ODPOWIEDZ