hallinazzaberlina, allo, allo
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
widzisz , nawet nie orientujesz sie w tym co dzieje sie na forum wiec nie organizuj glosowania poki sie nie zorientujesz ( albo nie wytrzezwiejesz : P )dean pisze:lenaar... nie marudź... tylko powiedz które z zaprezentowanych logo Ci się podobało - masz do wyboru jedno swoje i jedno Loli
fobiak i ja tez przedstawilismy swoje propozycje.
-
dean
-
Gruba Lola
-
dean
-
dean
-
ann13
-
dean
-
lenaar
-
dean
-
lenaar
ann, do czasu wyborow same przekwitna
proponuję to załatwić "szybkim strzałem w pysk"... termin składania nowych projektów - 15 lipiec /dean
logo
moge wkleic poprawiona wersje z plemnikiem zamiast oka + jeszcze jedna, nowa
czyli ostatecznie dwie bylyby, z mojej strony (realny termin wklejenia tematu: ok. 2.07.2007), poprzednich prosze nie tykac
+ logo lili (jezeli swoja wersje traktuje jako ostateczna)
+ logo fobiaka (zasadniczo nie wiem ktore to jest, tyle tego bylo)
reasumujac:
bylyby 4 propozycje do wyboru, chyba
baner
propozycje loli, fobiaka i ewy (o ile pamietam), w kilkunastu wariantach (albo kilkudziesieciu) ogolnie
do polowy lipca mozna by przygotowac dwa oddzielne tematy z sonda, moze do tego czasu ktos jeszcze przesle, badz poprawi swoj projekt
domniemuje, ze dean-moderator bedzie odpowiednia osoba do przygotowania sond, skoro juz w komentarzu podjal inicjatywe
proponuję to załatwić "szybkim strzałem w pysk"... termin składania nowych projektów - 15 lipiec /dean
logo
moge wkleic poprawiona wersje z plemnikiem zamiast oka + jeszcze jedna, nowa
czyli ostatecznie dwie bylyby, z mojej strony (realny termin wklejenia tematu: ok. 2.07.2007), poprzednich prosze nie tykac
+ logo lili (jezeli swoja wersje traktuje jako ostateczna)
+ logo fobiaka (zasadniczo nie wiem ktore to jest, tyle tego bylo)
reasumujac:
bylyby 4 propozycje do wyboru, chyba
baner
propozycje loli, fobiaka i ewy (o ile pamietam), w kilkunastu wariantach (albo kilkudziesieciu) ogolnie
do polowy lipca mozna by przygotowac dwa oddzielne tematy z sonda, moze do tego czasu ktos jeszcze przesle, badz poprawi swoj projekt
domniemuje, ze dean-moderator bedzie odpowiednia osoba do przygotowania sond, skoro juz w komentarzu podjal inicjatywe
-
dean
adieu
-wybrane przez 2 osoby.
-bardzos sie nameczyl .
adieu .
-powiedzialam ze jesli juz to pozniej niz 15 nie wczesniej .dean pisze:15 lipiec został odrzucony - i słusznie - przez lilę...
dla mnie sprawa jest zamknięta, a logo i baner - wybrane...
jeśli ktoś ma ochotę bawić się w to jeszcze raz - bardzo proszę, ale mnie już w to nie mieszajcie
-wybrane przez 2 osoby.
-bardzos sie nameczyl .
adieu .
-
ann13
a moze jednak zdejmując fartuszki przedszkolaków, bez " wy mnie już nie mieszajcie", "róbta co chceta", "au revoir", "adieu" zachowując się jak dorosli ludzie ustalilibyśmy jakiś konkretny termin wyboru tego logo?. bo ja właściwie nie wiem, czy tu wszyscy mają się wkurwiać na siebie, obażac, chuj wie za co, czy jednak zadbać odrobinę o wystrój tego wnętrza?. niestety nie umiem pomóc, bylabym chetna ale nie znam się ani na wklejaniu grafiki, ani na projektowaniu. ale nie rozumiem również po co miesiącami prowadzić jakiś temat, angazować lenkę, lolę fobiaka , lilkę, żeby potem zmarnować czyjś wkład pracy jakimiś idiotycznymi przepychankami
[ Dodano: 2007-06-25, 20:23 ]
lenka , a zrobisz to z plemikiem , proszę ..
specjalnie dla mnie :)
[ Dodano: 2007-06-25, 20:23 ]
lenka , a zrobisz to z plemikiem , proszę ..
specjalnie dla mnie :)
-
dean
-
ann13
-
lenaar
ann, za_angazowalismy sie, to i od_angazujemy sie
sami
'estetyka' calosci jest wystarczajaco zroznicowana: ciekawe dzialy i roznorodne publikacje, esencja portalu poetyckiego
wizualnie nie ma potrzeby dopowiadac, jezeli to jest problem na pewnym etapie, nic na sile
[ Dodano: 2007-06-26, 09:19 ]
o, lola
sami
'estetyka' calosci jest wystarczajaco zroznicowana: ciekawe dzialy i roznorodne publikacje, esencja portalu poetyckiego
wizualnie nie ma potrzeby dopowiadac, jezeli to jest problem na pewnym etapie, nic na sile
[ Dodano: 2007-06-26, 09:19 ]
o, lola