pytam po raz ostatni:P)
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
ann13
-
ann13
-
ann13
-
ann13
-
ann13
-
cebreiro
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
cos ty
napisalem erekcjato
a srodki i technika sie nie liczy
na tym polega tajemnica erekcjato
a dokladniej napisalem, ze takie wojny portalowe sa potrzebne
ale niczego nie wnosza
czy tam bedzie gacek czy mickiewicz niczego nie zmieni, gacek przypasowal mi do rymu
ty wiesz, ze peel to nie autor
pisz nastepne
czy czekasz na cebreiro?
napisalem erekcjato
a srodki i technika sie nie liczy
na tym polega tajemnica erekcjato
a dokladniej napisalem, ze takie wojny portalowe sa potrzebne
ale niczego nie wnosza
czy tam bedzie gacek czy mickiewicz niczego nie zmieni, gacek przypasowal mi do rymu
ty wiesz, ze peel to nie autor
pisz nastepne
czy czekasz na cebreiro?
dajcie zyc grabarzom
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
sorry tu ten tekst miał być:)
fobiaczku:)
Na nikogo nie czakałem i nie czekam.
Odebrałem to osobiście, ponieważ zgadzasz się z cieniu, a ona widzę głównie do mnie ma pretensje, chociaż sama mąci ile wlezie.
Cebreiro była tą osobą, która mi dała namiary na erekcjato (pewnie myślała, że się tutaj przydam), a ja nie przypuszczałem, że pisząc swoje "pierdołki", mogę komuś zaszkodzić, czy zagrozić. Chciałbym przy okazji dowiedzieć się, kto według Ciebie należy do tzw TWA, które wymieniłeś. To że są sympatie, antypatie i obojetność (takie jest życie), wcale nie musi oznaczać zawiązywania jakichś frontów, czy Towarzystw Wzajemnej Adotracji. Gdybyś był bacznym obserwatorem, to zauważyłbyś, że pomimo że wiele zawdzięczam cebreiro, napisałem chyba jeden jedyny post pod jej wierszem "dystymia" po zabanowaniu Księcia.
Nie mam zamiaru wdawać się w Wasze kłótnie, bo mi szkoda życia i zdrowia. Wolę dalej cieszyć się każdą chwilą i robić to co lubię
I to by było NA TYLE:)
fobiaczku:)
Odebrałem to osobiście, ponieważ zgadzasz się z cieniu, a ona widzę głównie do mnie ma pretensje, chociaż sama mąci ile wlezie.
Cebreiro była tą osobą, która mi dała namiary na erekcjato (pewnie myślała, że się tutaj przydam), a ja nie przypuszczałem, że pisząc swoje "pierdołki", mogę komuś zaszkodzić, czy zagrozić. Chciałbym przy okazji dowiedzieć się, kto według Ciebie należy do tzw TWA, które wymieniłeś. To że są sympatie, antypatie i obojetność (takie jest życie), wcale nie musi oznaczać zawiązywania jakichś frontów, czy Towarzystw Wzajemnej Adotracji. Gdybyś był bacznym obserwatorem, to zauważyłbyś, że pomimo że wiele zawdzięczam cebreiro, napisałem chyba jeden jedyny post pod jej wierszem "dystymia" po zabanowaniu Księcia.
Nie mam zamiaru wdawać się w Wasze kłótnie, bo mi szkoda życia i zdrowia. Wolę dalej cieszyć się każdą chwilą i robić to co lubię
I to by było NA TYLE:)
- fobiak
- Kontakt:
gacek przestan
wyjdz z pitolenia bo tam sie zagrzebiesz po uszy w aferach
napisalem erekcjato a czy uzyje w nim papieza czy prezydenta nie ma znaczenia
tak samo jak i TWA bo mi kazde twa zwisa
na tym portalu nie ma TWA, wyraz TWA przytargala tu dzisiaj rano antyczka
wiec jej sie pytaj
i nie zajmuj sie duperelami
wyjdz z pitolenia bo tam sie zagrzebiesz po uszy w aferach
napisalem erekcjato a czy uzyje w nim papieza czy prezydenta nie ma znaczenia
tak samo jak i TWA bo mi kazde twa zwisa
na tym portalu nie ma TWA, wyraz TWA przytargala tu dzisiaj rano antyczka
wiec jej sie pytaj
i nie zajmuj sie duperelami
dajcie zyc grabarzom
-
Zupełnie Nikt
- fobiak
- Kontakt:
gacek powiedz mi, jakie to ma dla mnie znaczenie co cieniaska od ciebie chce, ja na twoj temat nie zamienilem slowaGacek pisze:fobiaczku:)
i nie mysle sie wdawac w podobne dyskusje
na ile sie zgadzam i z kim?
jestem znany z niezgody wiec nie powinienes analizowac pitolenia bo tu jest tylko pitolenie nic wiecej
dajcie zyc grabarzom
-
cebreiro
- Gacek
- Kontakt:
No to straciłem ostatnią przyjazną mi duszę na portalu:(cebreiro pisze:kurde Gacek, a ja Ci odpowiedziałam, pod tamtym
buuuuuuuuuuuuu
P.S.
Krotko tutaj jestem, ale zauważyłem, że niektórzy wstawiają nawet ikonki emocji pod czyimś utworem , tylko po to, zeby im statystycznie zaliczono post:-P
Ja wstawiam 3 ikonki
i dołożę jeszcze jedną
cebreiro:)
może kiedyś Ci odrobię te namiary :)
bo w postach chyba juz nie :)
-
ann13
-
cebreiro
- Gacek
- Kontakt:
:)
a jednak cos skomentowalem :)
Dałaś mi namiary na www.erekcjato.eu , ponieważ nigdy nie slyszalem o tym potralu, a Ty mnie zachęciłaś, żebym go odwiedził.
Natomiast, zauważyłem, że tutaj trwa jakis dziwny wyścig, kto więcej zamieści postow ( to że ja lubię dział Konkretnie, nie ma z tym nic wspólnego, ponieważ nie chcę innym blokować możliwości zamieszczania i dlatego tam staram się natychmiast wklejać swoje dwuwersówki)
nawet taki znaczek, niektórzy uważaja za post [ :) ]
a jednak cos skomentowalem :)
Dałaś mi namiary na www.erekcjato.eu , ponieważ nigdy nie slyszalem o tym potralu, a Ty mnie zachęciłaś, żebym go odwiedził.
Natomiast, zauważyłem, że tutaj trwa jakis dziwny wyścig, kto więcej zamieści postow ( to że ja lubię dział Konkretnie, nie ma z tym nic wspólnego, ponieważ nie chcę innym blokować możliwości zamieszczania i dlatego tam staram się natychmiast wklejać swoje dwuwersówki)
nawet taki znaczek, niektórzy uważaja za post [ :) ]
-
cebreiro
eee, Gacek, nikt nie dąży do zwiększenia sobie ilości postów,
czasem, jak mnie coś rozbawi to zamiast pisać "hehe" wstawiam moją ulubioną emotikonkę "
", bo jako krawcowej brak mi słów na konstruktywny komentarz
nie wiem więc w czym problem, i czy to w ogóle problem jakikolwiek?
i matko kochana co Ci się wzięło z tym konkretnie, czy tu ktoś zabrania tam pisać?
ja chyba nadal nie rozumiem kontekstu w jakim zapisałeś ten post
czasem, jak mnie coś rozbawi to zamiast pisać "hehe" wstawiam moją ulubioną emotikonkę "
nie wiem więc w czym problem, i czy to w ogóle problem jakikolwiek?
i matko kochana co Ci się wzięło z tym konkretnie, czy tu ktoś zabrania tam pisać?
ja chyba nadal nie rozumiem kontekstu w jakim zapisałeś ten post