Czy lila ma prawo ubliżać innym i czy przystoi to moderatoro

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

Awatar użytkownika
Gacek
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times
Kontakt:

Czy lila ma prawo ubliżać innym i czy przystoi to moderatoro

Post autor: Gacek »

Oto cytat wypowiedzi lili z dnia 3 kwietnia 2008 r. pod moim "erekcjato-robię, bo lubię":

dupy, kurwy, chuje wszystko zniose w poezji , to co mnie odpycha to grafomania- jest najobleśniejsza.
A oto co ja mam do powiedzenia:

Z pośród około 300 komentarzy (tylko 3 miałem nieprzychylne) zamieszczam zaledwie kilka na temat moich rymowanek.
W mailach zostawiłem tylko pierwszą i ostatnią literkę (być może autorzy nie życzyliby sobie podawania ich maili)

E-mail: e_k@op.pl

Gacuś, ale ślicznie napisałeś, no:))

E-mail: s_k2@op.pl

Bardzo łądny wiersz:) Pozdrawiam :)

E-mail: m_a420@vp.pl

Prześliczny wiersz Gacku.
Pozdrawiam Cię i daję punkcik...z…a

E-mail: s_a@interia.pl

Gacuś dzis mnie urzekłes na całego!!!Tylko nie wiem, czy mam ci wierzyć ,ty mały dręczycielu? czy ty naprawde tak odbierasz kobiety?. Teraz tyle, ale jesczedo niego dzis wróce, teraz z braku czasu zmykam....plochliwie, oj ,oj, ...Gacuś...ty to potrafisz zaskoczyć....

E-mail: z_l@wp.pl

glosik oddaje i caluje mocno:***
pees.U Ciebie tez dzis tak brzydko i nieprzyjemnie za oknem? :(

E-mail: b_l@wp.pl

wspaniale .... jakbym mogla i miała możliwości...... brawa moje nie miały by konca... Gratuluję tak wspaniałych pomysłów i wspaniałego talentu...pisania..... pozdrawiam

E-mail: l_a.20@wp.pl

Kochany Gacku! gdybym nawet mail rymować potrafiła tak jak Ty to by dopiero było extra! ale niestety jakoś tylko wiersze mi się rymują ! może kiedyś się uda! Twój dzisiejszy wiersz jest extra - życzę miłego dnia i spokojnej niedzieli -pa pa K…a (-:

E-mail: m_yl21@interia.pl

Witaj z życzeniami miłej niedzieli!

Twoje wiersze pisane z humorem są niezastąpione :) a czytając je z samego rana od razu innym tej słodyczy udzielasz. Buźka.

E-mail: k_a332@wp.pl

Gacek litości hahahha skąd Ty bierzesz pomysły? wiem, że powiesz z zycia, kurde ale w moim jakoś brak okresu;) hihihi,
Fajneee \
pozdrawiam k..i

E-mail: a_a-71@tlen.pl

...Dacku....Gacku....twoje wierszydła są the best......a w nowym wcieleniu są mocno powiazane z moim ,,bachem''...hahah...pozdrawiam...A……a

E-mail: l_a.20@wp.pl

Gacku ! wczorajszy był bardzo fajny ! ale dzisiejszy podoba mi się jeszcze bardziej jestem oczarowana tym wierszem! cudowny ! pozdrawiam i życzę miłego dnia – K…a

E-mail: y_w@o2.pl

Cieszę się każdą chwilą , również tą , kiedy czytam wiersze takiego gagatka jak Ty ........ i to jakie wiersze!!! Pozdrawiam J….a

hehehe-tak to skomentuje:))) nic dodac nic ujac...a sprobuj kiedys nie dodac wiersza to mi dzien zmarnujesz...=D cudownie sie tak z rana usmiechnac:***

glosik za kolejny niesamowity wiersz!! ja nie wiem jak Ty to robisz,ze czytam je na wdechu:) :*
E-mail: a_k87@interia.pl

Niektóre komenty z erekcjato:

Czy anty-czka pisze takie komentarze grafomanom?

anty-czka

Rozmiar buta: 92
Pomogła: 8 razy

[Jeśli nie wolno tu umieszczać pokłonów, proszę ten wpis skasować...ale dopiero po przeczytaniu przez Gacka]

Czy Książę Półkrwi ma nie po kolei w głowie, żeby napisać grafomanowi, że fraszka tegoż grafomana jest cudowna?
Wysłany: 2008-01-29, 09:15 FRASZKA o kolarstwie

tam różnych pedałów!

Książę Półkrwi

W związku z powyższym mam zasadnicze pytanie do lili:

Czy Ela, Ania, z tłumu, fobiak i wielu innych z erekcjato, pisaliby grafomanowi, że podoba się, fajowe, zainspirowałeś mnie, z a j e b i s t e i tym podobnie?
Czy po trzech dniach pobytu na WWW.erekcjato.eu HalinazBerlina aż takie zaćmienie umysłu miała, że mianowała grafomana moderatorem na ere, mimo, że od 2006 roku były osoby żebrzące o ten zaszczytny tytuł?
Lila weź Ty sobie palnij w swoją główeczkę z łuku, żeby nie było huku i zanim komuś ubliżysz – wyspowiadaj się ze swojej pychy i zarozumiałości.Jak zwykle serdecznie pozdrawiam.
ODPOWIEDZ