Nożyczki bis z działu Konkretnie
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
Nożyczki bis z działu Konkretnie
Wysłany: Dzisiaj 11:37 Nożyczki bis
Oczekuje na akceptację
Przed chwilą napisałem w dziale Konkretnie:
„Ja Cię akceptuję, w imię ojca i syna i ducha świętego. Amen.
Już Ci lepiej?”
Gdzie podział się ten tekst? Bawimy się w kotka i myszkę, czy w ciuciubabkę? W ogóle się bawimy?
Nożyczkami podgalam piczkę
A żyletką twarzyczkę
Oczekuje na akceptację
Przed chwilą napisałem w dziale Konkretnie:
Już Ci lepiej?”
Gdzie podział się ten tekst? Bawimy się w kotka i myszkę, czy w ciuciubabkę? W ogóle się bawimy?
Nożyczkami podgalam piczkę
A żyletką twarzyczkę
-
ann13
Re: Nożyczki bis z działu Konkretnie
Konkretnie Ostatni post: Nożyczki bis
tematycznie tylko dwa wersy rymowane, aforyzmy, mysli, bez komentarzy
tematycznie tylko dwa wersy rymowane, aforyzmy, mysli, bez komentarzy
gdzie tu rym?wwww pisze:
Już Ci lepiej?”
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Nie tylko o rym chodzi.
Ma to być dwuwersówka rymowana na dany temat:
Temat "nożyczki" już istnieje, więc należy tylko do tego tematu dopisać swoją rymowankę dwuwersową w treści wstawiając słowo: "nożyczki".
A czy tam znajdą się nożyczki bis, tree, czy dziesiąte, jest mniej istotne.
Proponuję poczytać co w Konkretnie należy zamieszczać. Dość dokładnie opisała to HalinazBerlina.
Ma to być dwuwersówka rymowana na dany temat:
Temat "nożyczki" już istnieje, więc należy tylko do tego tematu dopisać swoją rymowankę dwuwersową w treści wstawiając słowo: "nożyczki".
A czy tam znajdą się nożyczki bis, tree, czy dziesiąte, jest mniej istotne.
Proponuję poczytać co w Konkretnie należy zamieszczać. Dość dokładnie opisała to HalinazBerlina.
Ok, dzięki, chyba zrozumiałem, ale tak swoją drogą, to naprawdę, raz jeszcze powtórzę, niektóre rzeczy są u Was dość skomplikowane. Pomyślcie może nad ich uproszczeniem, nad okrojeniem kategorii, nad tym żółtym tłem, które wali niemiłosiernie po gałach, itd., itd. Po co to wszystko?
[ Dodano: 2010-01-06, 15:33 ]
Człowiek powinien się skoncentrować na tekście i tyle. O nic więcej mi nie chodzi.
[ Dodano: 2010-01-06, 15:50 ]
Czyż prawdy danej rzeczy nie rozpoznajemy po jej prostej, przejrzystej i pięknej budowie? I czy nie o piękno i prawdę na tym portalu idzie?
[ Dodano: 2010-01-06, 15:33 ]
Człowiek powinien się skoncentrować na tekście i tyle. O nic więcej mi nie chodzi.
[ Dodano: 2010-01-06, 15:50 ]
Czyż prawdy danej rzeczy nie rozpoznajemy po jej prostej, przejrzystej i pięknej budowie? I czy nie o piękno i prawdę na tym portalu idzie?
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Tutaj jest wyjaśnienie, co i jak umieszczamy w dziale Konkretnie.
viewtopic.php?t=134
Dodam tylko, że jeśli ktoś zamieści swoją dwuwersówkę rymowaną, to ażeby zamieścić kolejną na ten sam temat, musi poczekać, aż znajdzie się "łasakwca" i ją przebije swoją dwuwersówką.
Nie można wklejać pod rząd swoich rymowanek.
viewtopic.php?t=134
Dodam tylko, że jeśli ktoś zamieści swoją dwuwersówkę rymowaną, to ażeby zamieścić kolejną na ten sam temat, musi poczekać, aż znajdzie się "łasakwca" i ją przebije swoją dwuwersówką.
Nie można wklejać pod rząd swoich rymowanek.
-
ann13