logoVI

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

lila
Kontakt:

logoVI

Post autor: lila »

przedstawiam zmodernizowane propozycje Leny : ) , ostatnia to propozycja tła na baner.

1)

Obrazek
2)

Obrazek
3)

Obrazek

tło baneru

Obrazek
ann13

Post autor: ann13 »

ech, sama nie wiem, bo trochę mi te logo przypominają zdjęcia z USG

z piatego miesiąca zycia płodu:)
lila
Kontakt:

Post autor: lila »

dla mnie są fajne szczególnie ten łososiowy pierwszy w lewym górnym rogu i ten ostatni bezbarwny z trzeciej propozycji , pierwszy od prawej
ann13

mi sie podoba ten spod trójki pierwszy i drugi, ale chyba wolałabym zeby stanał nogami na ziemi, to logo będzie malutkie , a nie każdy ma sokoli wzrok winetou i nie wiem czy znajdzie tam kotka przynajmniej takim pierwszym rzutem oka patrząc

pod ogonek:)
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

w trojce po prawej
dajcie zyc grabarzom
lenaar

Post autor: lenaar »

reinterpretacja kolorystyczna wersji numer pięć z sondy, wg punktacji rzekomo najlepiej sie podoba
ad. 1 "z kocim pazurem" /wersja pozioma i pionowa, trzy lub dwa kolory, do wyboru
ad. 2 "ze spirala e netowe" /j.w.
ad. 3 "spirale a la okularki", wersja główna heraldyczna, mejbi (skojarzylo mi sie z elita poetica)
ad. 4 "wariacja wersji heraldycznej" na baner (logo moze pojawic sie rowniez na banerze, z boku, tak czesto bywa na portalach), ten pomysl nalezy traktowac z przymrozeniem oka, i nie jest tez proponowanym kolorem tla (pomylka w komentarzu lili:)) baneru, nie projektuje baneru

prosze moderatorów o przeklejenie tego postu, skoro juz sie pojawil, do tematu logoIII, na koniec, po co oddzielny temat, nie rozumiem
(zbedne zamieszanie)
z gory dziekuje
cebreiro

Post autor: cebreiro »

i to
ann13

ja juz nie wiem, wszystko mi sie pomyliło , ostatnie prace lenki były miau i kotek miał wąsy, które wzięłam za widly, ale ona chyba je zabrała ze sobą

w siną dal
na winobranie :P)
ODPOWIEDZ