Apel do Ann
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
robert kobryń
Apel do Ann
Błagam, zastanów się dwa razy zanim wkleisz coś do linkownii.
Rozumiem, ze każdy ma swoje gusty, ale obawiam się, ze twoim kolejnym krokiem będzie wklejenie ponadczasowych przebojów Kaji Paschalskiej, Ewy Sonet, czy fenomenalnego Stachurskiego.
Rozumiem, ze każdy ma swoje gusty, ale obawiam się, ze twoim kolejnym krokiem będzie wklejenie ponadczasowych przebojów Kaji Paschalskiej, Ewy Sonet, czy fenomenalnego Stachurskiego.
-
ann13
-
robert kobryń
-
ann13
no co, teraz wyrosła z zeza i wyprostowali jej wiewiórkowate zęby, wiec jest niezla
chociaż dalej została szeroka w biodrach:P)
[ Dodano: 2008-03-07, 18:05 ]
wiem, ze to przerobione róze, stachurski zrobił z nich konwalie i nic nie będę porownywac bo i tak to przy la isla bonita pocę się pod pachami
chociaż dalej została szeroka w biodrach:P)
[ Dodano: 2008-03-07, 18:05 ]
wiem, ze to przerobione róze, stachurski zrobił z nich konwalie i nic nie będę porownywac bo i tak to przy la isla bonita pocę się pod pachami
-
robert kobryń
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
:)
A ja wam coś powiem:
Każda muzyka jest dobra, jeśli trafia do odbiorcy.
Każda muzyka, jeśli ma swoich fanów jest dobra (dla nich).
Każda muzyka jest piękna i każdy ma prawo ją odbierać na swój sposób.
Dla jednych hip hop, czy techno to będzie łupanina i pranie mózgownicy, a dla innych prześliczne dźwięki trafiające do duszy...
Miłego dnia :)
A ja wam coś powiem:
Każda muzyka jest dobra, jeśli trafia do odbiorcy.
Każda muzyka, jeśli ma swoich fanów jest dobra (dla nich).
Każda muzyka jest piękna i każdy ma prawo ją odbierać na swój sposób.
Dla jednych hip hop, czy techno to będzie łupanina i pranie mózgownicy, a dla innych prześliczne dźwięki trafiające do duszy...
Miłego dnia :)