zauwazylam, ze
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
zauwazylam, ze
kasujecie swoje komentazre, po co ? nie ma sie co wstydzic nawet jesli sie nie udaly - mam na mysli ann13 i jaskiera,
i zauwazylam ze moje radosne komentarze pod niektorymi tekstami zniknely razem z nimi, nie mam za zle tylko sie glupio czuje :)
i zauwazylam ze moje radosne komentarze pod niektorymi tekstami zniknely razem z nimi, nie mam za zle tylko sie glupio czuje :)
-
ann13
ja nie kasuję swoich komentarzy
jedyne co odwazyłam sie usunać , to tekst, który zamiesciłam w laboratorium, za co przeprosiłam osoby, ktore tam się wypowiedziały i jeden komentarz, ktory zamiesciłam zbyt pochopnie i którego pozałowałam, nie dlatego reaktywacja, ze się zawstydziłam, tylko dlatego, ze nie chciałam komuś zrobić przykrosci. to tyle, jak na trzy lata i wiecej sie spowiadać nie będę, bo nie mam z czego
jedyne co odwazyłam sie usunać , to tekst, który zamiesciłam w laboratorium, za co przeprosiłam osoby, ktore tam się wypowiedziały i jeden komentarz, ktory zamiesciłam zbyt pochopnie i którego pozałowałam, nie dlatego reaktywacja, ze się zawstydziłam, tylko dlatego, ze nie chciałam komuś zrobić przykrosci. to tyle, jak na trzy lata i wiecej sie spowiadać nie będę, bo nie mam z czego
-
ann13
- cieniu1969
- Kontakt:
Re: zauwazylam, ze
moja droga żadna to tu nowość.milosc_reaktywacja pisze:kasujecie swoje komentazre, po co ? nie ma sie co wstydzic nawet jesli sie nie udaly - mam na mysli ann13 i jaskiera,
:) nie, mafiami to sie zajmuja w innych serialach, ci tu robia w zwlokach i samotnych zabojcach.
http://www.youtube.com/watch?v=PvyN5ZK6 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=PvyN5ZK6 ... re=related
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
to jest chyba uwaga do moderatorow, bo w pitoleniu i laboratorium mozna tylko usunac swoje posty, posty nie swoje nie mozna usunac, w pozostalych dzialach taka mozliwosc maja tylko moderatorzy, ja nie zauwazylem aby modertatorzy usuwali cokolwiek
jesli jest taka mozliwosc to sie z niej korzysta, w pitoleni usunalem juz kilka moich poscikow ale tylko dlatego, ze nie mialy nic wspolnego z tematem, zdarza mi sie cos takiego raz na pol roku, gdybym nawet swoje wszystkie wykasowal z laboratorium i pitolenia to i tak milalbym wiecej od was
jesli jest taka mozliwosc to sie z niej korzysta, w pitoleni usunalem juz kilka moich poscikow ale tylko dlatego, ze nie mialy nic wspolnego z tematem, zdarza mi sie cos takiego raz na pol roku, gdybym nawet swoje wszystkie wykasowal z laboratorium i pitolenia to i tak milalbym wiecej od was
dajcie zyc grabarzom
-
ann13
reaktywacja, jak się komuś stawia osobisty zarzut, bardzo poważny według mnie na portalu poetyckim o kasowanie swoich postów, co jest zwykłym gówniarstwem, a w dodatku insynuuje się, że osoba, która je napisała robi tu teatrzyk, bo po czasie, aby nie zburzyć swojego image, te które, jak to wdzięcznie nazwałaś 'się nie udały' usuwa, to wypadałoby pokazać które to są takie, że ich nie należało się wstydzić, a nie zapraszać wszystkich na film
[ Dodano: 2008-06-28, 10:47 ]
cieniu, a TY chyba nie bardzo zrozumiałas, bo tu jest mowa o moim, czy jaskiera kasowaniu SWOICH postów, a nie usuwaniu postów zbanowanych nicków przez administrację
cieniu, a TY chyba nie bardzo zrozumiałas, bo tu jest mowa o moim, czy jaskiera kasowaniu SWOICH postów, a nie usuwaniu postów zbanowanych nicków przez administrację
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Ania:)ann13 pisze:cieniu, a TY chyba nie bardzo zrozumiałas
Nie przejmuj się. Ta osoba nie tylko tego nie rozumie...
P.S.
Osobiście nikomu i niczego nie kasuję.
Każdy powinien być odpowiedzialny za swoje słowo i uważam, że, jeśli się napisało jakąś głupotę, należałoby się do tego przyznać, a nie kasować.
To jest historia pisana przez nas.
uuuups ??
zniknęły komentarze ?
ja właśnie zauważyłem dopiero po przeczytaniu tego wątku - że mam moderatora!!! ale jaja
z drugiej strony - jak zauważyłęm również już jakiś czas temu - Ania... chyba nie ma powodow by kasować tak swoje jak czyjeś posty w na temat swoich prac... po prostu - nigdzie nie zauważyłem by miała się czego wstydzić...
Jeśli jednak jak twierdzi skasowała to co przyznała ?... cóż...
Znając Jej (już trochę) wrodzoną zdolnośc do uszczypliwości, podtekstów i zabawy słowem - co jest cechą ludzi o wysokiej inteligencji - myślę, że jesli coś skasowała to MUSIAÂ?A mieć powody. Dlatego też - nijak nie wytknąłbym Jej tego jako zarzut ...
Cieniu- jeśli uważasz, że np ja kasować mogłem czyjeś czy swoje posty - to grubo się mylisz... ;) ale nie mam zamiaru udowadniać że nie jestem wielbłądem :)
Swoją drogą, moderatorów w pewnych działach jest po kilku... każdy ma takie same możliwości... skąd więc pewność że usunięcia dokonała osoba - której posty właśnie zniknęły ? A może to ktoś zupełnie inny je skasował? (z tylko sobie znanych powodów) ... taka moja tylko dygresja...
zniknęły komentarze ?
ja właśnie zauważyłem dopiero po przeczytaniu tego wątku - że mam moderatora!!! ale jaja
z drugiej strony - jak zauważyłęm również już jakiś czas temu - Ania... chyba nie ma powodow by kasować tak swoje jak czyjeś posty w na temat swoich prac... po prostu - nigdzie nie zauważyłem by miała się czego wstydzić...
Jeśli jednak jak twierdzi skasowała to co przyznała ?... cóż...
Znając Jej (już trochę) wrodzoną zdolnośc do uszczypliwości, podtekstów i zabawy słowem - co jest cechą ludzi o wysokiej inteligencji - myślę, że jesli coś skasowała to MUSIAÂ?A mieć powody. Dlatego też - nijak nie wytknąłbym Jej tego jako zarzut ...
Cieniu- jeśli uważasz, że np ja kasować mogłem czyjeś czy swoje posty - to grubo się mylisz... ;) ale nie mam zamiaru udowadniać że nie jestem wielbłądem :)
Swoją drogą, moderatorów w pewnych działach jest po kilku... każdy ma takie same możliwości... skąd więc pewność że usunięcia dokonała osoba - której posty właśnie zniknęły ? A może to ktoś zupełnie inny je skasował? (z tylko sobie znanych powodów) ... taka moja tylko dygresja...
".....Zapytała kiedyś Miłość Przyjaźni:
-dlaczego Ty istniejesz?
Na to Przyjaźń odpowiedziała:
-aby leczyć rany,które Ty zostawiasz...."
L.N.
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.
aaa i jeszcze... ;)
za swoje słowa ZAWSZE odpowiadam - a jeśli się mylę - bom tylko człek zwyczajny..... to przeprosić się nie wstydzę... Nie mam więc potrzeby - kasować czegokolwiek. Wg mnie - słowo "przepraszam" kasuje wcześniejsze uchybienia zawarte w postach - tak samo jak ich skasowanie fizyczne - z tą zaletą jednak... że człowiek staje się bardziej - człowiekiem. Tak przed samym sobą - jak i (tak powinien) w oczach innych inteligentnych ludzi.
Jeśli cokolwiek jednak już skasowaniu zostanie poddane.... znaczy to, że powód był duży. Jeśli Ania mówi, że nie chciała komuś zrobić przykrości słowami - które więc wykasowała - ma u mnie plusa :)
Tylko idiota robi komuś przykrość... świadomie
Bo nikt o zdrowych zmysłach - nie przysparzałby sobie wrogów. Takim można tylko współczuć.
za swoje słowa ZAWSZE odpowiadam - a jeśli się mylę - bom tylko człek zwyczajny..... to przeprosić się nie wstydzę... Nie mam więc potrzeby - kasować czegokolwiek. Wg mnie - słowo "przepraszam" kasuje wcześniejsze uchybienia zawarte w postach - tak samo jak ich skasowanie fizyczne - z tą zaletą jednak... że człowiek staje się bardziej - człowiekiem. Tak przed samym sobą - jak i (tak powinien) w oczach innych inteligentnych ludzi.
Jeśli cokolwiek jednak już skasowaniu zostanie poddane.... znaczy to, że powód był duży. Jeśli Ania mówi, że nie chciała komuś zrobić przykrości słowami - które więc wykasowała - ma u mnie plusa :)
Tylko idiota robi komuś przykrość... świadomie
Bo nikt o zdrowych zmysłach - nie przysparzałby sobie wrogów. Takim można tylko współczuć.
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.
wlasnie, i po co ja sie odzywalam:) to znaczy tak: nie powinnam pisac, sugerowac ze sie nie udaly i ze wstyd ... za to sorry bo patrze ze sie na tym skupilismy.
niczego sie nie trzeba wstydzic, wszystkie komentarze sa dobre, dlatego mi swoich troche zal - moze i byly glupie ale moje.
a film byl jak zwykle klasa, jak nie lubisz ann13 filmow to moze Gotuj z Pascalem ?
[ Added: 2008-06-28, 11:49 ]
to jest chwyt ponizej pasa
niczego sie nie trzeba wstydzic, wszystkie komentarze sa dobre, dlatego mi swoich troche zal - moze i byly glupie ale moje.
a film byl jak zwykle klasa, jak nie lubisz ann13 filmow to moze Gotuj z Pascalem ?
[ Added: 2008-06-28, 11:49 ]
to jest chwyt ponizej pasa
-
Wojciech Graca
- cieniu1969
- Kontakt:
ale jak sie usuwa swoje z jakiejś rozmowy to potem śmiesznie to wygląda i nie wiadomo o co chodziann13 pisze:reaktywacja, jak się komuś stawia osobisty zarzut, bardzo poważny według mnie na portalu poetyckim o kasowanie swoich postów, co jest zwykłym gówniarstwem, a w dodatku insynuuje się, że osoba, która je napisała robi tu teatrzyk, bo po czasie, aby nie zburzyć swojego image, te które, jak to wdzięcznie nazwałaś 'się nie udały' usuwa, to wypadałoby pokazać które to są takie, że ich nie należało się wstydzić, a nie zapraszać wszystkich na film
już kiedys tak było
ojjj ;)
jak nie wiadomo o co chodzi - to przecież chodzi o kasę Cieniu ;)
... nie można już zakończyć tej dyskusji ?...
Ona do niczego nie prowadzi.
Postów się nie cofnie. Nie wklei ponownie.
Jest info o tym, ze ktoś coś... ale to już historia :) ... i dajmy jej spokój ;)
Dać se dzióbka i PAX między polaki ;)
jak nie wiadomo o co chodzi - to przecież chodzi o kasę Cieniu ;)
... nie można już zakończyć tej dyskusji ?...
Ona do niczego nie prowadzi.
Postów się nie cofnie. Nie wklei ponownie.
Jest info o tym, ze ktoś coś... ale to już historia :) ... i dajmy jej spokój ;)
Dać se dzióbka i PAX między polaki ;)
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.
-
ann13
cieniu, taak?
a ja myslałam, że w tej cudownie odzyskanej przestrzeni robi się miejsce na komentarz halinki
ta chamka anka, znowu usuneła posta
ukamieniujmy ją za to
jaskierku, przeczytaj sobie, mam około 7 tys postów, czy możesz mi powiedzieć o czym w ogóle jest ta rozmowa, i kto i co i kiedy i do czego się tu przyznał ? bo ja sądzę, ze ten temat, choć w nim wystapiłam nie jest w ogóle do mnie, ale chętnie go pokontynuuję, bo jest coraz bardziej zabawnie
a ja myslałam, że w tej cudownie odzyskanej przestrzeni robi się miejsce na komentarz halinki
ta chamka anka, znowu usuneła posta
ukamieniujmy ją za to
jaskierku, przeczytaj sobie, mam około 7 tys postów, czy możesz mi powiedzieć o czym w ogóle jest ta rozmowa, i kto i co i kiedy i do czego się tu przyznał ? bo ja sądzę, ze ten temat, choć w nim wystapiłam nie jest w ogóle do mnie, ale chętnie go pokontynuuję, bo jest coraz bardziej zabawnie
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Aniaaaaaaaaaaaaaa:)ann13 pisze:kto i co i kiedy i do czego się tu przyznał ?
Jak tak możesz!!!
Będę wobec tego pierwszą osobą, która chce się przyznać do tego, że mam wielką ochotę wykasować post z Konkretnie w temacie: polak, autorstwa cieniu1969, ponieważ według mnie nie spełnia on wymogów, które obowiązują w tym dziale: Konkretnie.
Powinny to być dwuwersowe rymowanki na dany temat ( w tym wypadku: polak), a ja mimo zakładania okularów o różnej mocy nie mogę dostrzec tutaj żadnego rymu.
Przyznaję się publicznie, że mam chęć wykasować, tylko obawiam się, że jak wykasuję ten post-temat, to wszystkie ( łącznie 36 ) inne dwuwersówki diabli wezmą.
Ażeby nie być gołosłownym zacytuję tą dwuwersówkę ( nierymowną ) wspomnianej wyżej autorki i podam zainteresowanym link.
Cytuję:
każdy polak uważa że to co myśli ze szwagrem
to opinia całego narodu
viewtopic.php?t=3791
Jeśli inni moderatorzy przyznają mi rację, to proszę wygładzić temat: polak
Ania...
Nie wiem ... jesteś na mnie wściekła czy co ?.. a jak tak to o co ?
Nie qmam.... może to zmęczenie po imprezie...
Lubię Ciebie czytać - ale 7 tysięcy postów ? ... chyba nie dam rady :)
Ja naprawdę nie mam pojęcia o co tu biega!
Co to kogo obchodzi - że ktoś nawet coś skasował - swojego szczególnie...
Jak się ktoś wstydzi swoich słów - to niech je kasuje! Widać były niewłaściwe... znaczy - do dupy
Jeśli np Ania skasowała swoją jakąś wypowiedź bo zreflektowała się, że może zrobić komuś przykrość!!!!!! TO CHWAÂ?A JEJ ZA TO... bo znaczy że jest przede wszystkim człowiekikem a nie szczurem gonioącym za popularnością po trupach.
Ja mam ochotę również skasować kilka postów... mogę ?
Takich - które robią cholera przykrość innym !!! a i niepotrzebny DYM!!!!
... i jeśli jeszcze jedno słowo padnie tu na ten temat - to nawet jeśli Halina mnie wywali z portalu - to wykasuję w cholerę ten cały temat!!!
Gacek...
A ty się nie wygłupiaj... Ty tu jesteś potrzebny
Nie wiem ... jesteś na mnie wściekła czy co ?.. a jak tak to o co ?
Nie qmam.... może to zmęczenie po imprezie...
Lubię Ciebie czytać - ale 7 tysięcy postów ? ... chyba nie dam rady :)
Ja naprawdę nie mam pojęcia o co tu biega!
Co to kogo obchodzi - że ktoś nawet coś skasował - swojego szczególnie...
Jak się ktoś wstydzi swoich słów - to niech je kasuje! Widać były niewłaściwe... znaczy - do dupy
Jeśli np Ania skasowała swoją jakąś wypowiedź bo zreflektowała się, że może zrobić komuś przykrość!!!!!! TO CHWAÂ?A JEJ ZA TO... bo znaczy że jest przede wszystkim człowiekikem a nie szczurem gonioącym za popularnością po trupach.
Ja mam ochotę również skasować kilka postów... mogę ?
Takich - które robią cholera przykrość innym !!! a i niepotrzebny DYM!!!!
... i jeśli jeszcze jedno słowo padnie tu na ten temat - to nawet jeśli Halina mnie wywali z portalu - to wykasuję w cholerę ten cały temat!!!
Gacek...
A ty się nie wygłupiaj... Ty tu jesteś potrzebny
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.
-