rok czekałem chyba na zadanie tego pytania lub poprawę błędu
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
robert kobryń
rok czekałem chyba na zadanie tego pytania lub poprawę błędu
Dlaczego na głównej stronie jest w nagłówku, haśle, motto, czy jak to coś nie nazwać, słowo "wizjonier"?
Co to kurwa znaczy?
Nie ukrywam, że bawi mnie to za każdym razem jak otwieram żółtą stronę.
Co to kurwa znaczy?
Nie ukrywam, że bawi mnie to za każdym razem jak otwieram żółtą stronę.
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
ja moze marcinku zajme stanowisko, wizjoner to taki, ktoremu sie cos uwidzi, przewidzi, taki wspolczesny jasnowidz, takie ekstremum spoleczne, etycznie homolap, taki czlowieczek sie buntuje, bo go nikt nie bierze powaznie wiec go banuja, dlatego nie oplaca sie tutaj udzielac
mysle, ze sie zadowolisz ta odpowiedzia a jesli nie to jest inna wersja a moze i wiecej
mysle, ze sie zadowolisz ta odpowiedzia a jesli nie to jest inna wersja a moze i wiecej
dajcie zyc grabarzom
-
robert kobryń
-
robert kobryń
a wizjonier to rozumiem, że wizjoner tylko po kaszubsku?fobiak pisze:ja moze marcinku zajme stanowisko, wizjoner to taki, ktoremu sie cos uwidzi, przewidzi, taki wspolczesny jasnowidz, takie ekstremum spoleczne, etycznie homolap, taki czlowieczek sie buntuje, bo go nikt nie bierze powaznie wiec go banuja, dlatego nie oplaca sie tutaj udzielac
Kaszubi tak mówią -
komu w drogie, temu czas
przebrać miarkie
itd
jedno jest pewne, ten wizjonier zanim zacznie łamać na łamach,
powinien nauczyć się poprawnej polszczyzny, a potem dopiero stylizować się na rebela, chyba że rebelia ma być przeciwko zasadom mowy ojczystej