do lili

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

Awatar użytkownika
Margot
Kontakt:

do lili

Post autor: Margot »

Lilu, ponad dwadzieścia lat temu skończyłam na Uniwersytecie Gdańskim psychologię ze specjalizacją kliniczną. Rozumiesz zatem, jakie zniesmaczenie muszą budzić we mnie Twoje ciągłe, bazujące na literaturze popularnonaukowej i wikipedii, analizy moich portalowych zachowań i uparte przypisywanie mi tzw. "problemu".
Zresztą sama unikam, jak tylko mogę, przypisywania komukolwiek jakichkolwiek schorzeń psychicznych, nawet przy ostrzejszej wymianie zdań na którymkolwiek forum, nie tylko tutaj.
Gacek pewnie pamięta, jak jednoznacznie go ofuknęłam, kiedy próbował sugerować, że jeden z naszych portalowych kolegów jest chory /w domyśle było, że psychicznie/.
Cenię, lilu, niektóre Twoje wiersze, ale z całą pewnością nie cenię Twoich zapędów pseudointelektualnych. Czasem nawet myślę, że Książę Półkrwi bardzo udatnie nazwał Cię "gugiel panną".
Skrzyżowanie przemądrzałej dziewczyneczki z jakimś upiornym wychowawcą - tak spostrzegam Twoją osobowość portalową na erekcjato.eu. /Oczywiście, że nie znam Ciebie osobiście. Zwróć uwagę na to, że piszę o osobowości portalowej./
It is my happiness in you that you don't know me yet.
/Andrzej Partum/
robert kobryń

Post autor: robert kobryń »

proszę nie czepiać się aniołka
:-/
caroll
Kontakt:

Post autor: caroll »

'ponad dwadzieścia lat temu skończyłam na Uniwersytecie Gdańskim psychologię ze specjalizacją kliniczną' , wyższe studia skończyłaś, baa psychologię kliniczną, a nie potrafisz napisać prywatnej wiadomości??

poza tym jeśli piszesz o osobowości portalowej (cóż za alternatywa do klasycznego podziału) , to napisz esej, uwzględnij cechy ale nie kojarz z konkretną osobą- człowiekiem, no chyba, że piszesz o tejże osobie i tylko zasłaniasz się pozorem.

w ogóle co to za obyczaj pisania tematów do osoby ??
dean
Kontakt:

Post autor: dean »

jak zwykli mawiać pokerzyści: soooooooo sick...
lila
Kontakt:

Post autor: lila »

sprostuje tylko dwie rzeczy, napisałam :
lila pisze:zdaje sie , ze ta osoba wyladowuje swoj problem po portalach
każdy ma jakiś, nie wspomniałam o żadnym schorzeniu
nie kierowałam się też wikipedią a poczuciem sprzeciwu wobec wyczuwalnej agresji w takich wypowiedziach jak ta
Margot pisze:Jesteś beznadziejna. Zobaczyłaś słowo: "atom" i od razu - Demokryt, zobaczyłaś słowo:"sen" i od razu - Freud.
Dobrze, że nie masz okazji zabierać głosu pod moim pisaniem.
gdyby zamiast "jesteś beznadziejna" widniało np ''upraszczasz, spłycasz , wyciągasz błędne wnioski "etc. cokolwiek , zmieniło by to bądz podkreśliło właściwy cel wypowiedzi
Awatar użytkownika
Margot
Kontakt:

Post autor: Margot »

Lilu, Twoje napaści na mnie odrastają ustawicznie, jak ulubione zwierzątka deana czyli dżdżownice.
Wystarczy poczytać temat: "Złota" w Pitoleniu. Nie udawaj, że świat zaczął się wczoraj.
Zajrzyjcie tam obrońcy uciśnionej.
It is my happiness in you that you don't know me yet.
/Andrzej Partum/
robert kobryń

Post autor: robert kobryń »

to nie jest kwestia analizowania przeszłości, czy chęć przyznania komuś racji
to nawet nie kwestia uczuć, tylko poczuć
poczucia przyzwoitości i dobrego smaku
dean
Kontakt:

Post autor: dean »

Margot, błagam Cię... widziałem Cię już w tylu akcjach, ze Złotą z innymi ludźmi czy nickami - nie tylko tu na erekcjato - że ja się autentycznie Ciebie boję, dlatego też nie mam zamiaru Cię usprawiedliwiać... lilka ma swoje chwile słabości, jak każdy - popełnia błędy, jedni ją lubią, inni mniej... ale jak przez te lata ją znam z różnych miejsc, to jednak poniżej pewnego poziomu nie schodzi... i nie wystawiam jej tu laurki, bo nie od tego jestem - chociażby z tego względu, że sam mam wiele za uszami... ale to, co Ty potrafisz odpierdolić albo osobowości przez Ciebie kreowane - to niewielu takich w sieci spotkałem...
ann13

Post autor: ann13 »

ja się nie wtrącam, bo i tak obydwie panie nie zdobyły w mojej pospiesznej klasyfikacji najwyższych lokat ( hehe, może komunizm, i każdemu po równo, je jakoś pogodzi i połączą siły,
przeciwko mnie;)
tylko do caroll chciałam, a jednak tu istnieje taki zwyczaj publicznego dłubania we wrzodach, nie wiem, czy dobry czy zły, ale czasem może lepszy, od ustawiania szeregów na priv
ODPOWIEDZ