Tęsknota
Moderator: Margot
-
Wojciech Graca
-
Shecheschizona*
nie wiem kim jest ten graca, ale nie interesuje mnie on w ogóle, tylko mógłby nie pisać komentarzy pod tym co napisze ja, bo stara się mnie ugryźć w czułe miejsce, tak by bolało, zresztą jak wszyscy tutaj, dlatego wiem dlaczego się tak bronię przed nienawiścią i pogardą i zawsze jestem najsłabszym ogniwem, nie podoba się można zignorować to bardziej dobitny komentarz, i te zera w ocenach, a cała reszta to leczenie własnych kompleksów czyjąś przykrością, Graca nie zaczepiaj mnie wulgarnie na czacie, bo ci ciu.. matki nie bzyk.... ojca patefonem nie zabiłam a jeśli ci się siostra puszcza to nie moja wina a brat jest cwe... w więzieniu też nie moja wina, w ogóle to buty się z błota myje, zanim się komuś w gości wepchasz...
-
Wojciech Graca
Proszę szanownej postaci, przepraszam za wszystko i zapewniam, że pisałem tylko o tekstach i pisaniu jako takim.Shecheschizona* pisze:nie wiem kim jest ten graca, ale nie interesuje mnie on w ogóle, tylko mógłby nie pisać komentarzy pod tym co napisze ja, bo stara się mnie ugryźć w czułe miejsce, tak by bolało, zresztą jak wszyscy tutaj, dlatego wiem dlaczego się tak bronię przed nienawiścią i pogardą i zawsze jestem najsłabszym ogniwem, nie podoba się można zignorować to bardziej dobitny komentarz, i te zera w ocenach, a cała reszta to leczenie własnych kompleksów czyjąś przykrością, Graca nie zaczepiaj mnie wulgarnie na czacie, bo ci ciu.. matki nie bzyk.... ojca patefonem nie zabiłam a jeśli ci się siostra puszcza to nie moja wina a brat jest cwe... w więzieniu też nie moja wina, w ogóle to buty się z błota myje, zanim się komuś w gości wepchasz...
P.S. Na którym czacie?
-
Shecheschizona*
w ogóle graca jesteś dla mnie agresywnym głupim sukinsynem co mnie dręczy odkąd zaczęłam w chodzić na czat, bo ci dałam kosza, jak chciałeś cyberka, więc pewnie jako ta jedyna, mam u ciebie przesrane bo te łatwe są dla ciebie więcej warte i przynajmniej szczęście ze je zapomniałeś i nie zawziąłeś sie na nie
[ Dodano: 2007-12-03, 02:14 ]
moje nogi to o mojej twórczości, głupi dupek
[ Dodano: 2007-12-03, 02:14 ]
moje nogi to o mojej twórczości, głupi dupek
-
Wojciech Graca