Zakochany...
Moderator: Margot
-
HiatuS
Zakochany...
A gdy połączenia naszych ciał i dusz
nadejdzie ta chwila
dotykać Cię będę z lekkością motyla
posłaniem nam będzie dywan z płatków róż
Obejmę Cię czule, okryję skrzydłami
obsypię tysiącem ust pocałunkami
na zawsze JEDNYM staniemy się już
na zawsze wtedy staniemy się NAMI.
nadejdzie ta chwila
dotykać Cię będę z lekkością motyla
posłaniem nam będzie dywan z płatków róż
Obejmę Cię czule, okryję skrzydłami
obsypię tysiącem ust pocałunkami
na zawsze JEDNYM staniemy się już
na zawsze wtedy staniemy się NAMI.
-
HiatuS
-
pełne szkło
O, to jest niezłe. W necie można znaleźć facetów z dwoma członkami, z owłosionymi stopami, z czterema sutkami, z piersiami, ale z tysiącem ust jeszcze nigdy nigdzie nie znalazłam. Hmm... chyba, że to nie jego usta, tylko pozbierał...do kupy :|HiatuS pisze:obsypię tysiącem ust
Poważnie mówiąc - ja przepraszam, ale od dziecka zdzierżyć nie mogę takiej lukrowano-landrynkowej miłości, zamkniętej w różowo-cukrowej poÂ?ezji. Blablabla kochamy się blablabla jest cudownie blablabla jesteśmy jednością blablabla wszystkie ptaszki nam ćwierkają blablabla a na żadnym kwietnym dywanie, wśród płatków róż, chabrów i piwonii, nie leży żadne zwykłe gówno :|
W takich tekstach, za cholerę, nie potrafię doszukać się miłości. Widzę za to wyraźnie mdlące, puste słowa, które pokracznie miłość udają.
o :|
-
HiatuS
Pełne Szkło- takie słowa, w moim przypadku, nie udają miłości- po prostu, nie ukrywam, jestem stosunkowo płytkim facetem, heh- i tak pisząc ten wierszyk "wypłynąłem na głębię" (albo raczej zanurkowałem w głębię)
. Tysiącem ust pocałunkami
ja... naprawdę mam tysiąc ust!
hihihi. Rzeczywiście nie postarałem się
tak mi pasowało by się rymowało.
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2009-06-15, 12:57 ]
a gdyby zamiast "obsypię tysiącem ust pocałunkami" było "tysiącem z ust pocałunkami"? Wydaje mi się, że to małe "z" "z"ałatwia sprawę
...chyba 
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2009-06-15, 12:57 ]
a gdyby zamiast "obsypię tysiącem ust pocałunkami" było "tysiącem z ust pocałunkami"? Wydaje mi się, że to małe "z" "z"ałatwia sprawę