niepasteryzowane rozmyślanie przy kasztelanie
Moderator: Margot
-
robert kobryń
niepasteryzowane rozmyślanie przy kasztelanie
ta, która lubi się ze mną dupczyć, nie chce się spotykać
a ta, która lubi się spotykać, nie chce się ze mną dupczyć
tak, czy siak, dupa
dobrze jednak, że moje kochane cyganiątko
przyprowadzi dziś jakąś bladź do ruchania
tradycyjny, świeży smak
niech się pocieszę
a ta, która lubi się spotykać, nie chce się ze mną dupczyć
tak, czy siak, dupa
dobrze jednak, że moje kochane cyganiątko
przyprowadzi dziś jakąś bladź do ruchania
tradycyjny, świeży smak
niech się pocieszę
-
ann13
hehe, rajski, dawaj coś jeszcze, bo twoje męskie portrety gruntują moje płótno, że jednak, przynajmniej co druga kobieta, to gatunek wyższy, dominujący nad każdym mężczyzną, od pasa w dół, a średnią zaniżają te nadmiernie kochliwe, nie wiem, czy niestety, bo wtedy zabrakłoby ci do wizerunku, niech będzie peela, męskiej kurwy
-
robert kobryń
z chęci wyjaśnienia i podbudowania męskiego ego, śpieszę donieść, że w przypadku pierwszym na przeszkodzie stoi zależność służbowa, a w przypadku drugim, jak mnie poinformowano problemem jest fakt, że ona lubi facetów, którzy ją ignorują
a nie zwykłem, udawać w relacjach damsko-męskich
nie wiem, czy dam coś jeszcze bo niecierpliwie oczekuję gości
gość, o którym mowa (skoro interesują Cię męskie portrety) zasłynął z tego, że jak chciało go swego czasu zatrzymać dwunastu policjantów, to ośmiu z nich pobił
jest on jednocześnie najbardziej sympatyczną osoba, którą kiedykolwiek poznałem
a nie zwykłem, udawać w relacjach damsko-męskich
nie wiem, czy dam coś jeszcze bo niecierpliwie oczekuję gości
gość, o którym mowa (skoro interesują Cię męskie portrety) zasłynął z tego, że jak chciało go swego czasu zatrzymać dwunastu policjantów, to ośmiu z nich pobił
jest on jednocześnie najbardziej sympatyczną osoba, którą kiedykolwiek poznałem
-
ann13
obrazki obrazkami, zarzucę bez żalu malowanie martwej natury, ale mógłbyś chociaż przywołać wrażenie, że to twój peel się wystawił pod obstrzał pędzelka i nie jest mi przykro, bo mnie twoje osobiste komplikacje z panienkami nie interesują, a skoro musisz się wygadać ze swoich pozycji, to może idź na jakiś meeting dla seksoholików
-
robert kobryń