Lepiej...
-
elutka
Lepiej...
Nigdy nie mówił tego co inni. To znaczy nie kadził, że oczy, że czarująca, albo, że inteligentna... Ta "inteligentna" najbardziej ją wkurzała. Gentelmani zawsze mówią to babkom brzydkim jak noc, a te udają, że łykają ten szczególny komplement. On nigdy nie mówił.
Owszem, pytała, ale zawsze ominął temat, żartobliwie rzucając od niechcenia: Koniecznie potrzebne ci te komplementy? Kompleksy?
Więc przestała pytac, a zaczęła kolekcjonowac dylematy.
Typowa kobieta.
Przestała też mówic o uczuciach, bo po co?
Kiedy odszedł, nie wiedziała, czy to jej wina, czy od samego początku, czy z gatunku facetów uczciwych. Nieważne. Dylematy to stała, niezmienna wartośc stuprocentowej babki.
Kolejny gadał, gadał bez przerwy: oczy..., dłonie, usta..., intelekt..... Więc znowu ciche zadumanie i cisza z jej strony. Jak takiemu wierzyc..?
Prawdziwa kobieta musi zadawac pytania w duchu.
Prawdziwy facet może udzielic odpowiedzi, ale właściwie po co?
Prawdziwy facet zawsze skwituje: chodźmy do łóżka lepiej, kochanie...
Lepiej... nie mówic..!
Owszem, pytała, ale zawsze ominął temat, żartobliwie rzucając od niechcenia: Koniecznie potrzebne ci te komplementy? Kompleksy?
Więc przestała pytac, a zaczęła kolekcjonowac dylematy.
Typowa kobieta.
Przestała też mówic o uczuciach, bo po co?
Kiedy odszedł, nie wiedziała, czy to jej wina, czy od samego początku, czy z gatunku facetów uczciwych. Nieważne. Dylematy to stała, niezmienna wartośc stuprocentowej babki.
Kolejny gadał, gadał bez przerwy: oczy..., dłonie, usta..., intelekt..... Więc znowu ciche zadumanie i cisza z jej strony. Jak takiemu wierzyc..?
Prawdziwa kobieta musi zadawac pytania w duchu.
Prawdziwy facet może udzielic odpowiedzi, ale właściwie po co?
Prawdziwy facet zawsze skwituje: chodźmy do łóżka lepiej, kochanie...
Lepiej... nie mówic..!
-
elutka
-
elutka
Z Tłumu, no takie zycie- człowieka zawsze zaskakują opinie i wiedza innych o nas :)
Mnie zawsze zaskakują taryfiarze -wsiadam, nie znam gostka, a on mnie pyta czemu dzisiaj nie moim autkiem marki Y w kolorze Z, czy miło wspominam mieszkanie na moim poprzednim adresie, jeszcze : co słychać u mojej znajomej X.... No i mam wielkie oczy ze zdziwienia.
:))
Mnie zawsze zaskakują taryfiarze -wsiadam, nie znam gostka, a on mnie pyta czemu dzisiaj nie moim autkiem marki Y w kolorze Z, czy miło wspominam mieszkanie na moim poprzednim adresie, jeszcze : co słychać u mojej znajomej X.... No i mam wielkie oczy ze zdziwienia.
:))
-
Wojciech Graca
-
elutka
-
ann13
najbardziej podoba mi się moment, kiedy przestaje pytać i zaczyna kolekcjonować dylematy, naprawdę Ci się udał, ale gdzie jest złoty środek to i tak nie wiadomo
więc lepiej skoczę po wiertarkę z miedzianym kręciołkiem
i flaszkę
[ Dodano: 2008-07-26, 19:02 ]
zamiast majtek
[ Dodano: 2008-07-26, 19:03 ]
hurrrrrrrrrrrrrrrra, pierwszy raz udało mi się kogoś zacytować w prostokąciku
wojciechu
rozdziwiczyłeś mnie, hahha
więc lepiej skoczę po wiertarkę z miedzianym kręciołkiem
i flaszkę
[ Dodano: 2008-07-26, 19:02 ]
noWojciech Graca pisze:nie, po prostu damy noszą kapelusze...
zamiast majtek
[ Dodano: 2008-07-26, 19:03 ]
hurrrrrrrrrrrrrrrra, pierwszy raz udało mi się kogoś zacytować w prostokąciku
wojciechu
rozdziwiczyłeś mnie, hahha
-
elutka