EREKCJATO
EREKCJATO
gacek publikujemy z 2 -ma linkami
jeden musi wskazywac opublikowany tutaj tekst bez nowych edycji ok. roku
dajcie zyc grabarzom
EREKCJATO
Przykro mi, ale nie ma do tego drugiego linkufobiak pisze: 2025-11-13, 14:45 gacek publikujemy z 2 -ma linkami
To jest jedyny link dziewiczy, który powstał niejako informatorium dla nowych uczestników nowej strony w wersji dźwiękowej.
Najwyżej go wywal, jeżeli uznasz, że to wykonanie zakłóca harmonię tego tematu.
EREKCJATO
jesli tutaj publikowales
to musi byc link macierzysty
w wyszukiwarce masz 1268 postow zwiazanych z erekcjato
nie chodzi o drugi link do tego samego erekcjato
jeden link - piosenka
drugi link - tekst
jeden link - piosenka
drugi link - tekst
dajcie zyc grabarzom
EREKCJATO
fobiak, ja wiem jak szukać opublikowany tekst.fobiak pisze: 2025-11-13, 15:36 jesli tutaj publikowales
jeden link - piosenka
drugi link - tekst
Sęk w tym, że to jest tekst skopiowany z tego portalu - co to jest erekcjato, ja tylko go nieco zmieniłem, dostosowałem do swoich potrzeb, gdyż muzycznie awersacja nie powinna być od razu słyszalna, dlatego też wymyśliłem awersację napisaną od tyłu - wspak. Słyszy się ją jako niezrrozumiały zlepek liter. dopiero jak zatrzymasz końcowy tekst, to odkryjesz awersację czytając ją wspak.
Mój patent
EREKCJATO
wywalic to szkoda ale mamy tyle dzialow
ze pewnie go gdzies zmiescisz
chyba mamy nawet taki dzial
w opisie forum
"Melomaniatorium
Wszelkie umuzycznione utwory uzytkownikow oprocz erekcjato. nalezy dodatkowo podac link do tekstu opublikowanego na tym portalu."
w opisie forum
"Melomaniatorium
Wszelkie umuzycznione utwory uzytkownikow oprocz erekcjato. nalezy dodatkowo podac link do tekstu opublikowanego na tym portalu."
dajcie zyc grabarzom
EREKCJATO
fobiak, Ty jesteś niemożliwyfobiak pisze: 2025-11-13, 16:14 wywalic to szkoda ale mamy tyle dzialow
w opisie forum
"Melomaniatorium
Przecież ten blus EREKCJATO, znajduje się w tym dziale - Melomaniatotium
Chodzi tylko o to, że nie urodzę drugiego linku, bo ja takiego tekstu nigdy nigdzie nie napisałem, jedynie Twój opis erekcjato zmodyfikowałem na potrzeby muzyczne
EREKCJATO
jak nie masz linka to co ja na to poradze
przenies to tutaj
Rozne
twórczość niedokończona, niesklasyfikowana, nieformalna, tematy nieaktualne, zaniechane, niedające przyporządkować się do żadnego działu, miejsce ucieczki Józia z Gombrowicza
przenies to tutaj
Rozne
twórczość niedokończona, niesklasyfikowana, nieformalna, tematy nieaktualne, zaniechane, niedające przyporządkować się do żadnego działu, miejsce ucieczki Józia z Gombrowicza
dajcie zyc grabarzom