strumieniówka nim wieczór nadejdzie
-
dean
strumieniówka nim wieczór nadejdzie
głaszczę piranie
czekam na jesiotry
istnieję i byję
całość cząstki
cząstka całości
gaszę światło
by je zapalić
kiedyś zające się nie bały
alei światła
biegną
ile taki zając wyciąga
sześćdziesiąt na godzinę
może sześćdziesiąt dwa
po rosie może nawet siedemdziesiąt
dociśnij gaz
oto szklane figury
zagraj nimi w szachy
muskając ustami
czekam na jesiotry
istnieję i byję
całość cząstki
cząstka całości
gaszę światło
by je zapalić
kiedyś zające się nie bały
alei światła
biegną
ile taki zając wyciąga
sześćdziesiąt na godzinę
może sześćdziesiąt dwa
po rosie może nawet siedemdziesiąt
dociśnij gaz
oto szklane figury
zagraj nimi w szachy
muskając ustami
-
dean
-
hakate
-
tajemnicza
-
dean
-
hakate
-
dean
znaczy tak... generalnie to mi się podoba - z estetycznego punktu widzenia - to Twoje "odczytanie od tyłu i w telegraficznym skrócie"... tylko... nie rozumiem... inaczej... nie wiem w jaki sposób dokonałaś tej akrobatycznej interpretacji, dlaczego pominęłaś zające... po prostu jestem bardzo zaskoczony :)
-
hakate
hmmm......... jesteś bardzo zaskoczony? ale usmeichasz się, więc chyba taka interpretacja jest jakaś. A dlaczego pominęlam zajace, wiesz to jednak akrobatyczna ale interpretacja a o zającach takze mozna napisac, i to bardzo ciekawiedean pisze:znaczy tak... generalnie to mi się podoba - z estetycznego punktu widzenia - to Twoje "odczytanie od tyłu i w telegraficznym skrócie"... tylko... nie rozumiem... inaczej... nie wiem w jaki sposób dokonałaś tej akrobatycznej interpretacji, dlaczego pominęłaś zające... po prostu jestem bardzo zaskoczony :)
-
dean
-
cebreiro
-
hakate
ano widzisz, trafiłes w sedno ale i tak, interpretacja to twoje pole do popisu jak i pisanie na kacu:):)dean pisze:bardzo jestem zaskoczony, bo strumieniówki zwykle piszą się po sesjach alkoholowych na czacie... i "dnia następnego" sam ledwie jakąkolwiek interpretację jestem w stanie uskutecznić...