ujebany

twórczość niedokończona, niesklasyfikowana, nieformalna, tematy nieaktualne, zaniechane, niedające przyporządkować się do żadnego działu, miejsce ucieczki Józia z Gombrowicza
robert kobryń

ujebany

Post autor: robert kobryń »

te gadki z Mutti na bombie są powalające, ostatnio mieliśmy dylemat, czy nazwać to miejsce pomieszczeniem rekreacyjnym (psi duch raczy wiedzieć, cóż to takiego) czy raczej barem domowego użytku w stylu nordyckim, za czym optowałem, biorąc chyba za bardzo do siebie nakazy marketingu lub też w wyniku bycia mocno ujebanym
tak czy siak, kobieta się przejmuje za dwa lata będzie miała bańke na koncie, a ona się przejmuje, jest to dla mnie niezrozumiałe
powiedziałem, że jak nie pojedzie na wycieczkę dookoła świata, to sam jej zafunduje, niby że taki hojny, a w sumie chodzi o to, że miałbym na jakiś czas spokój
dziwni ludzie, 3 miesiące będą płacić za nic, to się nazywa zwolnienie od obowiązku świadczenia pracy, full leg, bez konieczności ściemniania przed ZUS-em, na sierpień wziąłem kartę, jak dają to biorę, poszedłem za ciosem i na wszelki wypadek dorzuciłem debet na zwykłej, ale to właśnie już się chyba rozeszło, lubię pieniądze, lubię je wydawać
życie jest takie proste, wystarczy się wyluzować, ale to trzeba być z Orłowa, nie trzymasz ciśnienia, to twój problem, trzeba się tu urodzić, nie poznałem człowieka spoza Orłowa, który to rozumie i jeszcze to jeszcze paskudne zapraszanie na spotkania z kimś z ere, trzeba zasłużyć, klamka na trzy lata, nie pierwsza, nie ostatnia
dziwny zapach, to woda kolońska z nikotyną, nie przejmuj się, nic się nie pali
lubię lilkę, doktora Ło, rockhorę, krys
a reszta mnie wkurwia

idę zajrać
caroll
Kontakt:

Post autor: caroll »

w zasadzie to nie wiem co to jest , blog?? ach , mój pamiętniczku...??
robert kobryń

to się nazywa, przetarcie
caroll
Kontakt:

na czym przetarcie ;p??
robert kobryń

na bombie
caroll
Kontakt:

nie czaję, no ale ja nie jestem z Orłowa, pewnie dlatego...
robert kobryń

grunt to się nie martwić
nic nie poradzisz
ODPOWIEDZ