wina z kuchni włoskiej

wilgotny kacik, rozbieralnia, troche inna poezja wlasna

Moderator: Gacek

remik
Posty: 1040
Rejestracja: 2008-04-18, 23:25
Lokalizacja: Stankowice
Kontakt:

wina z kuchni włoskiej

Post autor: remik »

chcę ci przynieść z kuchni włoskiej odrobinę prosciutto byś ukąsiła na zmianę i chrupała meloni a ciągle wychodzi mi sodoma i komora z przedsionkiem to wina przedziurawnej wyobraźni i niedoważonych przygotowań do odurzeń w miejscu pobytu zapachu twojego między łopatkami
wwww
Posty: 2581
Rejestracja: 2009-11-10, 16:24
Kontakt:

Post autor: wwww »

Remiak, jak zwykle już, tradycyjnie chciałoby się rzec, mam dla Ciebie jakieś zalecenia, a więc:

zalecam Ci 100 gram czystego spirytusu

a na zapojkę

wywar z dziurawca


Kiedy Ty ostatnio jebałeś cokolwiek?
ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości