wyniki konkursu erekcjato 2024

ze świata poezji, newsy, informacje, ogloszenia

Moderator: Wojciech Graca

Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 2 times
Kontakt:

Post autor: fobiak »

1. nanie - erekcjato bez widoków na przyszłość - 11 pkt jury + 3 pkt socjeta
2. borowik - Erekcjato pogodzone z losem w obliczu wojny w Europie Środkowej - 6 pkt jury + 2 pkt socjeta
3. Ziutek - erekcjato fachowca - 4 pkt jury + 1 pkt socjeta
dajcie zyc grabarzom
ziutek
Has thanked: 8 times
Been thanked: 19 times
Kontakt:

Post autor: ziutek »

Gratuluję WSZYSTKIM laureatom, dziękuję szanownemu jury i sponsorowi tej całej imprezy, czyli fobiakowi.
Awatar użytkownika
borowik
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times
Kontakt:

Post autor: borowik »

Również gratuluję pozostałym laureatom. Dziękuję osobom, które oddały na mój utwór swoje głosy, tak w głosowaniu wstępnym, jak i końcowym. Gratulacje dla organizatora, zwłaszcza za to, że chce mu się pchać ten wózek przez tyle.
Awatar użytkownika
borowik
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times
Kontakt:

Post autor: borowik »

lat.
Awatar użytkownika
nanie
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: nanie »

podpisuję się pod chłopakami, gratulacje i podziękowania.

wiem, że to jest czasochłonne, ale, tu zwracam się do uczestników konkursu - roznośmy to erekcjato po morzach i ocenach, bo za jakiś czas erekcjato umrze śmiercią naturalną (i udusimy się we własnym smrodku, co już się dzieje) - choćby w formie minimalnej rekompensaty dla fobiaka, za tyle lat organizowania tych konkursów, w których możemy brać udział i niech te podziękowania nie będą tylko czczymi słowami, wiem, że każdy ma swoje zajęcia.

absolutnie nie uważam, że nowe osoby nie mają tutaj szans, ze swojej perspektywy mogę powiedzieć, że u mnie świeże mięsko :P ma nawet większe szanse, niż stali bywalcy konkursów, pod warunkiem, że będzie reprezentować jakiś poziom i nowe osoby napiszą erekcjato.
ja przez rok wklejałam swoje erekcjato na poezja.org, z czasem spotkało się nawet z bardzo pozytywnym odbiorem, (który mnie nawet, zaskoczył) o wiele bardziej pozytywnym niż tutaj, ale niestety nie przełożyło się to frekwencję w konkursie.
pozdrawiam
Obrazek
ODPOWIEDZ