czekistka

poezja rymowana, wolny wiersz, nierymowana, oda, sonety, treny hymny itp.

Moderator: Gacek

kot ka

czekistka

Post autor: kot ka »

napoczęta
rozmową bez końca
o drugiej nad ranem
gdzie wybrzmiało kocham mimochodne
między ziewnięciem a pijacką czkawką
cała jestem rozpieprzona
na prześcieradle czekania
podobno faceci są zawsze
zwłaszcza gdy ich nie ma
a ja nie mogę się nawet zestarzeć
bez twojej akceptacji
dean
Kontakt:

Post autor: dean »

pokomplikowane rzeczy tu się dzieją... to "kocham" to bardziej jak w twarz splunąć niźli "kocham" powiedzieć... ta jest rozpieprzona na prześcieradle, on jest, ale go nie ma... ona potrzebuje akceptacji w procesie starzenia... nie wiadomo w sumie czy chce się zestarzeć czy nie, ale tak bardzo jej zależy na akceptacji, że w sumie to nawet mogłaby się zestarzeć... ambiwalentnie się tu dzieje... w przestrzeni wypełnionej próżnią brakuje punktów odniesienia...
ann13

Post autor: ann13 »

no, faktycznie faceci są zawsze
idealni

dla nie swoich kobiet;)

a ona to chyba czuje, że niedostecznie wypełnia mu oczy, albo jakiś tam, inny narząd, w każdym razie, nie mieści mu się cała, ta niemożność starzenia się bez jego akceptacji też się stąd bierze (chyba), że ona bardziej do niego lgnie niż on do niej i jest taki brak równowagi w uczuciach;)

[ Dodano: 2010-12-22, 20:02 ]
oooo, nie masz 3 kropek :lol:
kot ka

Post autor: kot ka »

dean pisze:pokomplikowane rzeczy tu się dzieją... to "kocham" to bardziej jak w twarz splunąć niźli "kocham" powiedzieć... ta jest rozpieprzona na prześcieradle, on jest, ale go nie ma... ona potrzebuje akceptacji w procesie starzenia... nie wiadomo w sumie czy chce się zestarzeć czy nie, ale tak bardzo jej zależy na akceptacji, że w sumie to nawet mogłaby się zestarzeć... ambiwalentnie się tu dzieje... w przestrzeni wypełnionej próżnią brakuje punktów odniesienia...
przerażająca interpretacja
jasna cholera
chyba go rzucę w diabły
:D

[ Dodano: 2010-12-22, 22:49 ]
ann13 pisze: oooo, nie masz 3 kropek :lol:

kurwa

uczę się

czasem

:D
ODPOWIEDZ