Erekjato- Nie zapominajmy

tutaj przeprowadzane sa konkursy, publikacje konkursowe wklejamy tutaj
Adriatyk

Erekjato- Nie zapominajmy

Post autor: Adriatyk »

Zaprojektowany wedle wyborów
spadam w górę pośród ludzkich słów

Ty za to
sklepiasz wszystkie moje myśli
w mózgu pełnym bzdur:

zasypiasz kiedy pora,
w czas projekcji wstajesz

dusza pokazuje
Twój pierwotny dialekt

wiją się po kątach
One!
niezdecydowane

galimatiasy pytań
w koszu w prost powstałe

pośród wtórnych przybierają wielkości
transsugestia zdarzeń śle list ku małości

malujesz okna
w deszczu swych erekcji

wtedy klaps!

zapomniane myszki
pogubione zorze
frywolny to obraz w śniętym tym kolorze

a jednak
można i każdy z nas potrafi
powiedzieć dziękuję

to nie euro
i w swym sercu strawi

zabunkrowane dwa złote
w skarpecie po dziadku
bez wartości, lecz warte fortunę
mając owych w garści
Ja wplątuję w spadku.
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

dean

Ostatnio pojawiło się na forum sporo nowych użytkowników, którzy próbują swoich sił w trudnej sztuce erekcjato. Mamy ostatni tydzień konkursu, a ilość utworów, które nie spełniają podstawowych reguł formalnych (pomijając artystyczne) jest zatrważająca. Starzy użytkownicy reagują na to w różny sposób - od irytacji po współczucie. U mnie osobiście dominuje irytacja, ale przypomniałem sobie ile czasu zajęło mi pojęcie idei (o ile kiedykolwiek ją pojąłem) i jak bardzo pomogli mi w tym fobiak, wre..., olga, lilka, anka, cebreiro... no w zasadzie każdy, kto pochylił się nad gniotami, które płodziłem i pewnie nadal płodzę. Dlatego parę wskazówek dla nowych: 1) Uważnie i ze zrozumieniem przeczytajcie regulamin konkursu.

[ Dodano: 2011-07-24, 10:02 ]
2) W dziale Teorie, Klasyka znajduje się DEFINICJA formy oraz POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH z tekstem Mogwaia o erekcjato idealnym. 3) W tym samym dziale są utwory nagradzane w konkursach z ubiegłych lat, a nie było chyba takiego przypadku, że znalazł się wśród nich tekst nie będący erekcjato. 4) Na lewym bocznym pasku Strony Głównej znajdują się skrótowce określające najczęściej popełniane błędy występujące podczas pisania. To chyba tyle. Gdy uda mi się wstrzelić z awersacją mam poczucie bliskie orgazmowi, dlatego życzę wielu przyjemnych doznań na ścieżce erekcjato :)poczucie bliskie orgazmowi, dlatego życzę wielu przyjemnych doznań na ścieżce erekcjato :)
dajcie zyc grabarzom
ann13

Post autor: ann13 »

ale erekcjato to nie jest wtedy, jak wtrącisz między klapsy deszcz erekcji, w sumie dużo ludzi lubi się podniecać batożeniem
Zablokowany