erekcjato z egzekucji
erekcjato z egzekucji
smakowała dokładnie tak samo jak wczoraj
dwie łyżeczki cukru na dnie
identycznie wyszczerbionego kubka
tylko więcej ważyła
ostatnia kawa
pomyślał o niczym nieuzasadnionej dobroci
dla zwierząt
nie wyspowiadał się
nie szukał pośredników w drodze
zostawił pustą tacę
uspokoił drżenie
zakładając świeże skarpetki
w przebiśniegi
chciał mieć czyste sumienie
widział
że dziś straci głowę
dla niej
dwie łyżeczki cukru na dnie
identycznie wyszczerbionego kubka
tylko więcej ważyła
ostatnia kawa
pomyślał o niczym nieuzasadnionej dobroci
dla zwierząt
nie wyspowiadał się
nie szukał pośredników w drodze
zostawił pustą tacę
uspokoił drżenie
zakładając świeże skarpetki
w przebiśniegi
chciał mieć czyste sumienie
widział
że dziś straci głowę
dla niej
komentarz andreas to nie jest dobre miejsce, aby rozmawiać o stosunku, tym bardziej, że charakter portalu temu nie sprzyja, ale odpowiem
z mojej strony nie można mówić o lubieniu, lub nie, bo dla mnie, owszem, istnieje, jest nick roksi, ale nie ma pod nim osoby, nie ma kogoś takiego jak roksi, są tylko bardzo nieudane, zwłaszcza w komentarzach, kreacje nicku roxy mjuzik
[ Dodano: 2012-07-15, 12:01 ]
no tekst tez cię nie interesuje roksi i nie chcesz o nim rozmawiać, bo jak spytałam, w którym miejscu, w tekście wyczytałaś starego człowieka, to ciągle myślisz, że dam się wypchać sianem z kolejna porcją tnje
z mojej strony nie można mówić o lubieniu, lub nie, bo dla mnie, owszem, istnieje, jest nick roksi, ale nie ma pod nim osoby, nie ma kogoś takiego jak roksi, są tylko bardzo nieudane, zwłaszcza w komentarzach, kreacje nicku roxy mjuzik
[ Dodano: 2012-07-15, 12:01 ]
no tekst tez cię nie interesuje roksi i nie chcesz o nim rozmawiać, bo jak spytałam, w którym miejscu, w tekście wyczytałaś starego człowieka, to ciągle myślisz, że dam się wypchać sianem z kolejna porcją tnje