Wielonickowcy
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
- co mnie to obchodzi
- Kontakt:
Wielonickowcy
Od uzytkownikow posiadajacych wiecej niz jeden Nick oczekuje informacji odnosnie tego, ktory lub ktore mam usunac (informacje prosze mi przeslac droga e-mailowa)
-
jjockerr
- co mnie to obchodzi
- Kontakt:
-
ann13
-
dean
a tak na poważnie...
nie wiem jakie jest uzasadnienie decyzji o usunięciu nicków tych osób...
a wydawało mi się, że to, co nie zabronione - jest dozwolone...
rozumiem, że może mieć znaczenie podczas konkursów, gdy mogłoby to fałszować wyniki...
ale potrafię znaleźć hipotetyczne uzasadnienie dla zaistnienia takiej sytuacji (dorzucając trzy grosze do rozumowania jjockerra), np.:
1) ktoś nadaje i z domu i z firmy... i nie chce, by informatyk firmowy miał dostęp do niektórych rzeczy... (przy okazji pozdrawiam informatyka z mojej firmy, gdyby tu kiedyś zajrzał
)
2) kochankowie, którzy mogliby tu wylewać namiętności może (pozdrawiam swoją kochankę - gdyby się tu kiedyś pojawiła
)
nie wiem jakie jest uzasadnienie decyzji o usunięciu nicków tych osób...
a wydawało mi się, że to, co nie zabronione - jest dozwolone...
rozumiem, że może mieć znaczenie podczas konkursów, gdy mogłoby to fałszować wyniki...
ale potrafię znaleźć hipotetyczne uzasadnienie dla zaistnienia takiej sytuacji (dorzucając trzy grosze do rozumowania jjockerra), np.:
1) ktoś nadaje i z domu i z firmy... i nie chce, by informatyk firmowy miał dostęp do niektórych rzeczy... (przy okazji pozdrawiam informatyka z mojej firmy, gdyby tu kiedyś zajrzał
2) kochankowie, którzy mogliby tu wylewać namiętności może (pozdrawiam swoją kochankę - gdyby się tu kiedyś pojawiła