erekcjato gniot40
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato gniot40
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
gdzie te baby
z cyckami
jak reaktory atomowe
z przeciekami
niosace zgube XY
albo rozkolysanymi
walacymi
raz z prawa
raz z lewa
po ryju
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
a ty mi tu
chudzinko
z twoimi sliweczkami
troche wiekszymi od zbysiowych
chcesz swiat zawojowac
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
nie spojrzalbym na ciebie
gdyby nie te twoje oczy
blyszczace
w szklance
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
gdzie te baby
z cyckami
jak reaktory atomowe
z przeciekami
niosace zgube XY
albo rozkolysanymi
walacymi
raz z prawa
raz z lewa
po ryju
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
a ty mi tu
chudzinko
z twoimi sliweczkami
troche wiekszymi od zbysiowych
chcesz swiat zawojowac
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
nie spojrzalbym na ciebie
gdyby nie te twoje oczy
blyszczace
w szklance
dajcie zyc grabarzom
Mężczyźni nie potrafią patrzeć. Radzę przyjąć taktykę Casanovy propan.
[ Dodano: 2006-12-14, 21:45 ]
Fobiak. To erekcjato nie robi na mnie wrażenia. Prawdopodobnie dlatego, że od ponad dwóch lat "słyszę" Twoje stekania, wzdychania i narzekania, bo nigdzie baby sobie znaleźć nie możesz. Spraw, żeby coś we mnie drgnęło, zaskocz, jak to niezwykli robić mężczyźni.
[ Dodano: 2006-12-14, 21:45 ]
Fobiak. To erekcjato nie robi na mnie wrażenia. Prawdopodobnie dlatego, że od ponad dwóch lat "słyszę" Twoje stekania, wzdychania i narzekania, bo nigdzie baby sobie znaleźć nie możesz. Spraw, żeby coś we mnie drgnęło, zaskocz, jak to niezwykli robić mężczyźni.
hah, no to ja mam jeszcze takie wizje lokalne (papierki lakmusowe dzisiaj mi spadły na podłogę, to moge pofantazjowac)
... oczy w szklance...
1. makabryczna wizja osoby, która protezy ponasza, wkładajac je na noc do soli fizjologicznej
2. posługujac się przenosnią mogą oznaczac takze zaslepienie jakieś i ograniczony widnokrąg, oraz malejacy horyzont z niepokreceniem głową na boki włącznie
3. albo ona pije - a on nie moze od niej wzroku oderwać liczac kolejne chausty nie popijane woda zamiast , bo jest zaprawiona w bojach , sytuacja moze byc odwrotna, on pije - ona mu liczy
4. on jest romantykiem i zwyczajnie widzi jej pojasniałe oczy odbite w kolorowej koniecznie szklance na glinianej podstawce
5. ona jest wielbicielka niskokalorycznej diety i lubi popluć pestkami od wiśni (szklanek nadgniłych), jak bronka z niedaleko od szosy, a on uwielbia te jej ekstrawagancję
ponieważ nie do końca mogę zebrać mysli przelotne, wiec na zraziku z cebulka, to byłoby na tyle tych moich posuniec
oczami w szklance:)
[ Dodano: 2006-12-15, 12:04 ]
ps.
w sumie najgorzej mnie martwi, ze ona takie małe te cycki ma....
... oczy w szklance...
1. makabryczna wizja osoby, która protezy ponasza, wkładajac je na noc do soli fizjologicznej
2. posługujac się przenosnią mogą oznaczac takze zaslepienie jakieś i ograniczony widnokrąg, oraz malejacy horyzont z niepokreceniem głową na boki włącznie
3. albo ona pije - a on nie moze od niej wzroku oderwać liczac kolejne chausty nie popijane woda zamiast , bo jest zaprawiona w bojach , sytuacja moze byc odwrotna, on pije - ona mu liczy
4. on jest romantykiem i zwyczajnie widzi jej pojasniałe oczy odbite w kolorowej koniecznie szklance na glinianej podstawce
5. ona jest wielbicielka niskokalorycznej diety i lubi popluć pestkami od wiśni (szklanek nadgniłych), jak bronka z niedaleko od szosy, a on uwielbia te jej ekstrawagancję
ponieważ nie do końca mogę zebrać mysli przelotne, wiec na zraziku z cebulka, to byłoby na tyle tych moich posuniec
oczami w szklance:)
[ Dodano: 2006-12-15, 12:04 ]
ps.
w sumie najgorzej mnie martwi, ze ona takie małe te cycki ma....
tak, cycki są istotne... wszystkie (?) zwierzęta uprawiają seks "od tyłu"... tylko homo sapiens (czyżby sapiens?) "po bożemu"... jako, że dupka stanowi bardzo atrakcyjny element w trakcie aktu... cycki musiały urosnąć, aby ją przypominać... no i kontakt wzrokowy jest oprócz tego... jeśli nie po ciemku... 

- cieniu1969
- Kontakt:
dean pisze:tak, cycki są istotne... wszystkie (?) zwierzęta uprawiają seks "od tyłu"... tylko homo sapiens (czyżby sapiens?) "po bożemu"... jako, że dupka stanowi bardzo atrakcyjny element w trakcie aktu... cycki musiały urosnąć, aby ją przypominać... no i kontakt wzrokowy jest oprócz tego... jeśli nie po ciemku...
Seks odgrywa istotną rolę w społeczności bonobo. Stosunki seksualne są używane do powitań, rozwiązywania konfliktów i pokonfliktowego "godzenia się", a także jako przywilej udzielany przez samice w zamian za pożywienie (prostytucja?). Bonobo są jedynymi poza człowiekiem przedstawicielami naczelnych, u których zaobserwowano pocałunki językowe, spółkowanie pochwowe w pozycji twarzą w twarz, ocieractwo genitalne pomiędzy dwoma samicami (w języku Mongandu: hoka-hoka), ocieractwo genitalne pomiędzy dwoma samcami (ang. "penis-fencing"). Wszystkie te zachowania zachodzą zarówno pomiędzy członkami rodziny (blisko spokrewnionymi osobnikami) jak i innymi bonobo w stadzie. Bonobo nie utrzymują stałych związków rodzinnych. Dostępność seksualna samic spowodowała zupełny brak zachowań agresywnych u samców bonobo. U najbliżej spokrewnionych gatunków (Pan troglodytes, Homo sapiens) system "reglamentowanego seksu", jakim posługują się samice w procesie doboru płciowego, powoduje eskalację tego typu zachowań.
(Powyższy fragment pochodzi z: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bonobo , ale w necie i nie tylko można znaleźć wiele opracowań na temat tego gatunku szympansów. Zawsze irytował mnie fakt, że mimo tego, iż Bonobo są znacznie bardziej rozwinięte społecznie i umysłowo od grup naczelnych, którymi badacze zajmują się wręcz nagminnie, to jednak są one ustawicznie pomijane w produkowanych na masową skalę programach edukacyjnych. Dzieje się tak ze względu na ich 'otwarty' stosunek do seksu, który burzy powszechny (zwłaszcza w kręgach katolickich) pogląd utrzymujący, jakoby zwierzęta parzyły się wyłącznie w celach rozrodczych i nie wcielały w czyn jakichkolwiek fantazji).
pozdr.