Nieustający konkurs erekcjato!!! / wrzesien
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
nie wybralem erekcjato miesiaca
nagrody sierpnia i wrzesnia wzmacniaja pozdziernikowa
nagrody sierpnia i wrzesnia wzmacniaja pozdziernikowa
dajcie zyc grabarzom
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
Widzę, że strategia systemów religijnych wjechała na grubo - bądź grzeczny to pójdziesz do nieba.
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Szanowny Panie fobiak.
Proponując zorganizowanie Comiesięcznego Nieustającego Konkursu erekcjato, przewidziałem taką ewentualność, cytuję:
„W przypadku wstawienia na konkurs utworów, które nie spełniają formuły erekcjato, zastrzega się nie przyznanie nagrody, a kwota 50 EUR przechodzi na kolejny miesiąc, zwiększając wartość nagrody.”
I teraz mam pytanie:
1. Czy były utwory w miesiącu sierpniu i wrześniu 2025r., które nie spełniały formuły erekcjato ?
2. Nie!!!
3. Kilka przykładów, gdzie osobiście potwierdziłeś, że tje – „Dla wygody erekcjato”, „Erekcjato podszyte strachem”, „odjechana wyliczanka erekcjato”, „erekcjato prawa do bycia zapomnianym”, „Historia aromatycznej tęsknoty erekcjato”, „system wartości aż do odwołania erekcjato”, „Las erekcjato”, „erekcjato koziołka matołka”, „Wypasione śniadanie erekcjato”, „erekcjato prawdziwie życiowe”, „Kolekcjoner erekcjato”.
Wydawało mi się, że spośród utworów spełniających formułę erekcjato, wybierzesz (według Ciebie) najlepsze erekcjato danego miesiąca…
Nie wiem czym się kierujesz nie wybierając jednego najlepszego utworu w danym miesiącu.
Czy ma to być „najwybitniejsze z wybitnych erekcjato” ?
A może tak rzadkie, jak sraczka u niemowlęcia?
Tak, czy siak, zgodnie z obietnicą, będę zamieszczał każdego miesiąca (przynajmniej przez rok) swoje utwory, nie patrząc na oceny czy wyniki.
Jednak odstępstwo od zasady, którą zacytowałem z Informatorium, (moim zdaniem), grzebie w dużej części mój pomysł, na erekcjato miesiąca.
Proponując zorganizowanie Comiesięcznego Nieustającego Konkursu erekcjato, przewidziałem taką ewentualność, cytuję:
„W przypadku wstawienia na konkurs utworów, które nie spełniają formuły erekcjato, zastrzega się nie przyznanie nagrody, a kwota 50 EUR przechodzi na kolejny miesiąc, zwiększając wartość nagrody.”
I teraz mam pytanie:
1. Czy były utwory w miesiącu sierpniu i wrześniu 2025r., które nie spełniały formuły erekcjato ?
2. Nie!!!
3. Kilka przykładów, gdzie osobiście potwierdziłeś, że tje – „Dla wygody erekcjato”, „Erekcjato podszyte strachem”, „odjechana wyliczanka erekcjato”, „erekcjato prawa do bycia zapomnianym”, „Historia aromatycznej tęsknoty erekcjato”, „system wartości aż do odwołania erekcjato”, „Las erekcjato”, „erekcjato koziołka matołka”, „Wypasione śniadanie erekcjato”, „erekcjato prawdziwie życiowe”, „Kolekcjoner erekcjato”.
Wydawało mi się, że spośród utworów spełniających formułę erekcjato, wybierzesz (według Ciebie) najlepsze erekcjato danego miesiąca…
Nie wiem czym się kierujesz nie wybierając jednego najlepszego utworu w danym miesiącu.
Czy ma to być „najwybitniejsze z wybitnych erekcjato” ?
A może tak rzadkie, jak sraczka u niemowlęcia?
Tak, czy siak, zgodnie z obietnicą, będę zamieszczał każdego miesiąca (przynajmniej przez rok) swoje utwory, nie patrząc na oceny czy wyniki.
Jednak odstępstwo od zasady, którą zacytowałem z Informatorium, (moim zdaniem), grzebie w dużej części mój pomysł, na erekcjato miesiąca.
- JoViSkA
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 16 times
- Kontakt:
Do Gacka: To nie ma sensu...ze "schroniskiem" nie wygrasz...jak nabiją do tysiąca, to i tak wszystko pójdzie na biedne koty
Ja wolę karmić własne koty i mieć święty spokój

- fobiak
- Kontakt:
gacek uparles sie abym to ja decydowal
mogles wybrac kogos innego
mam problem z wyborem
jesli jest wiecej niz jedno dobre erekcjato
to nie jest konkurs lipcowy
w ktorym jestem zmuszony wybierac
to
ze pisze w komentarzach tje
nie znaczy
ze spadlem ze stolka
czatajac
zwracam na wszystko uwage
i wole sobie odpuscic glosowanie
niz sie osmieszyc
nikt niczego nie traci
raczej zyskuje
dla mnie to jest obojetne
mogles wybrac kogos innego
mam problem z wyborem
jesli jest wiecej niz jedno dobre erekcjato
to nie jest konkurs lipcowy
w ktorym jestem zmuszony wybierac
to
ze pisze w komentarzach tje
nie znaczy
ze spadlem ze stolka
czatajac
zwracam na wszystko uwage
i wole sobie odpuscic glosowanie
niz sie osmieszyc
nikt niczego nie traci
raczej zyskuje
dla mnie to jest obojetne
dajcie zyc grabarzom
- Gacek
- Kontakt:
Przyznasz, że mam rację że jeżeli dane erekcjato w konkretnym miesiącu mieszczą się w definicji - tje, to powinno być wybrane jako najlepsze według oceniającego i być ogłoszone - jako erekcjato miesiąca. ?
- Gacek
- Kontakt:
To, że Ty decydujesz o wyborze najlepszego erekcjato miesiąca, jest najlepszym wyborem !
Chodzi jedynie o to, że w Informatorium jest jednoznaczne stwierdzenie :
W przypadku wstawienia na konkurs utworów, które nie spełniają formuły erekcjato, zastrzega się nie przyznanie nagrody, a kwota 50 EUR przechodzi na kolejny miesiąc, zwiększając wartość nagrody.”
A jak dotychczas, taki przypadek nie zaszedł, gdyż większość utworów mieściła się w formule - tje
- JoViSkA
- Kontakt:
Przyznaję w całej rozciągłości, ale moje zdanie tu nic nie znaczy...liczą się tylko "biedne koty"

- fobiak
- Kontakt:
dwa najlepsze
erekcjato koziołka matołka
Kolekcjoner erekcjato
ktore mialem wybrac?
erekcjato koziołka matołka
Kolekcjoner erekcjato
ktore mialem wybrac?
dajcie zyc grabarzom
- Gacek
- Kontakt:
fobiak, trzeba było rzucić monetą (z napisem na niej mazakiem) 1. matoł 2. kolek
A pisząc o ośmieszaniu siebie, to nie przesadzaj - Masz prawo wybrać według swojego doświadczenia, gustu i nie musisz się z tego tłumaczyć (której blondynie postawiłeś drinka)

A pisząc o ośmieszaniu siebie, to nie przesadzaj - Masz prawo wybrać według swojego doświadczenia, gustu i nie musisz się z tego tłumaczyć (której blondynie postawiłeś drinka)
- fobiak
- Kontakt:
a wiesz
ze gdybym tak zrobil
byla by nastepna wojenka
joviska juz krew posmakowala
wojownik, najemnik czy ochotmik marcinek
by ja odpowiednio podpuscil
i dostarczyl amunicji
byscie skakali sobie do oczu
ze gdybym tak zrobil
byla by nastepna wojenka
joviska juz krew posmakowala
wojownik, najemnik czy ochotmik marcinek
by ja odpowiednio podpuscil
i dostarczyl amunicji
byscie skakali sobie do oczu
dajcie zyc grabarzom
- Gacek
- Kontakt:
fobiak, brak mi słów na Twoje argumenty
To Ty decydujesz o wyborze erekcjato danego miesiąca i nikomu nic do tego. Wspominałem już kiedyś o tym, że jeżeli ktoś ma inne zdanie, to nic nie stoi na przeszkodzie, ażeby wyróżnił i zasponsorował inny utwór.
A swoją drogą, przyszła mi taka myśl do głowy.
Wykasujmy to zdanie w Informatorium:'o przyznaniu nagrody w wysokości 50 EUR, a wstawmy, że:
Nagrodą w konkursie: będzie uzyskanie tytułu najlepszego erekcjato miesiąca!!!!
To samo dotyczy wykasowania informacji o danych do przelewu i że wartość nagrody przechodzi na kolejny miesiąc.
Jestem za takim rozwiązaniem, gdyż sama satysfakcja z ewentualnego wyróżnienia mojego utworu, jako erekcjato miesiąca, w zupełności mi wystarczy.

To Ty decydujesz o wyborze erekcjato danego miesiąca i nikomu nic do tego. Wspominałem już kiedyś o tym, że jeżeli ktoś ma inne zdanie, to nic nie stoi na przeszkodzie, ażeby wyróżnił i zasponsorował inny utwór.
A swoją drogą, przyszła mi taka myśl do głowy.
Wykasujmy to zdanie w Informatorium:'o przyznaniu nagrody w wysokości 50 EUR, a wstawmy, że:
Nagrodą w konkursie: będzie uzyskanie tytułu najlepszego erekcjato miesiąca!!!!
To samo dotyczy wykasowania informacji o danych do przelewu i że wartość nagrody przechodzi na kolejny miesiąc.
Jestem za takim rozwiązaniem, gdyż sama satysfakcja z ewentualnego wyróżnienia mojego utworu, jako erekcjato miesiąca, w zupełności mi wystarczy.
- Gacek
- Kontakt:
P.S.
To nie była i nie jest żadna wojenka, tylko konkrety i argumenty nie do podważenia.
To nie była i nie jest żadna wojenka, tylko konkrety i argumenty nie do podważenia.
- fobiak
- Kontakt:
byla by wojna o byki
nie wybralem najlepszego erekcjato
bo najlepsze byly z bykami
a byki moga popelniac tylko ci
ktorzy mieszkaja za granica
regulaminow sie nie zmienia
nie wybralem najlepszego erekcjato
bo najlepsze byly z bykami
a byki moga popelniac tylko ci
ktorzy mieszkaja za granica
regulaminow sie nie zmienia
dajcie zyc grabarzom
- JoViSkA
- Kontakt:
Może być konkurs dla samej satysfakcji ale DYPLOM za wygraną w konkursie chociaż się należy!
Ogólnie lubię konkursy, biorę udział w wielu literackich konkursach gdzie nagrodą jest zaszczytne miejsce, dyplom i ewentualnie jakiś mały gift w postaci breloczka lub kubka bez żadnej kasy bez wojenek i bez wyzwisk...
Odnośnie wojenek...ja nikogo nie atakuję i jestem zawsze pokojowo nastawiona, no chyba, że mi ktoś nadepnie na odcisk...wówczas pazurki szybko mi rosną i niechcący mogę pacnąć boleśnie...jednak nigdy, przenigdy nie dobijam leżącego...czasami nawet daję mu drugą szansę...ale są wyjątki, których nie chcę znać i omijam szerokim łukiem dla ich własnego dobra...

Odnośnie wojenek...ja nikogo nie atakuję i jestem zawsze pokojowo nastawiona, no chyba, że mi ktoś nadepnie na odcisk...wówczas pazurki szybko mi rosną i niechcący mogę pacnąć boleśnie...jednak nigdy, przenigdy nie dobijam leżącego...czasami nawet daję mu drugą szansę...ale są wyjątki, których nie chcę znać i omijam szerokim łukiem dla ich własnego dobra...

- JoViSkA
- Kontakt:
Tu nie ma nad czym się rozwodzić...zasady są jasne i klarowne był byk jak byk i tego nic nie zmieni...na byki nie będziemy przymykać oka nawet jeśli erekcjato jest super hiper najlepsze...Mówi się trudno i pisze się dalej...Niech wygra najlepszy bez byka i tyle!