erekcjato czestochowskie
erekcjato czestochowskie
pan jozek jest chory
i lezy w lozeczku
tu boli tam kluje nekaja humory
wiec sapie i steka
przydalaby sie jakas
pomocna reka
co rosolku poda troszeczke
w podziekowaniu majac
wylizana miseczke
i cipeczke
i lezy w lozeczku
tu boli tam kluje nekaja humory
wiec sapie i steka
przydalaby sie jakas
pomocna reka
co rosolku poda troszeczke
w podziekowaniu majac
wylizana miseczke
i cipeczke
- cieniu1969
- Kontakt:
jjockerr, ja własciwie codziennie na pieczarkowej amino lecę , bo ma najmniej kalorii i zyję :)
sobie i innym
na przekór
najczesciej tuż przy niedopodlewanym stroczyku
ale dodam, że te gotowce, chyba jakieś narkotyzowane są lekutko , bo jak już sie raz zamiesza w nich łyzka, to sie odczepić nie mozna ;)
sobie i innym
na przekór
najczesciej tuż przy niedopodlewanym stroczyku

ale dodam, że te gotowce, chyba jakieś narkotyzowane są lekutko , bo jak już sie raz zamiesza w nich łyzka, to sie odczepić nie mozna ;)
ann to właśnie wina tego glutaminianu on tak wciąga
w ogóle paskudna sprawa z tym związkiem bo powoduje szybsze zamieranie komórek mózgowych ... no i się zwalnia myślenie
po medycynie ponoć niektórzy tak mają i to nie od przeuczenia ale od braku czasu na ugotowanie sobie no i siła zeczy jedza za dużo glutaminianu
a efekt jest wiadomy
w ogóle paskudna sprawa z tym związkiem bo powoduje szybsze zamieranie komórek mózgowych ... no i się zwalnia myślenie
po medycynie ponoć niektórzy tak mają i to nie od przeuczenia ale od braku czasu na ugotowanie sobie no i siła zeczy jedza za dużo glutaminianu

liluś, to TY mnie nie pocieszyłas, bo ja prawie wciagam to nosem, zastanawiając się dlaczego rosołek z kołdunami domowej roboty po ciemku jest be, ale za to paczuszka z pikantnym substytutem, tak pieknie szeleści:), znaczy mam zerwać z łamaniem kluseczek i tym niecnym procederem, bo inaczej w mózgu też będę miała dziurkę?
zamiast obowiazującej szarości :)
zamiast obowiazującej szarości :)
lilka, a lecytyna mi pomoze?, w sumie wyniszczona jestem ostatnio, monotematycznym jedzeniem odtłuszczonej szynki i serka wiejskiego, i choć raz chciałam , to co lubię sobie pojesc, a te zupki są miauuu, no, idą mi lepiej od czekolady wedlowskiej, hmmm, no ale może mogę się zaprzeć :)
to serio, az takie niezdrowe?
to serio, az takie niezdrowe?
- Książę Półkrwi
- Kontakt: