erekcjato mężczyzny pożądającego
Moderator: nuel
-
dean
erekcjato mężczyzny pożądającego
gdy mówisz
każdą głoskę
łapię prosto
do mego serca
i czuję i wiem
że żadna kochanka
nie da mi tego
co tylko ty potrafisz
rozebrałbym cię
nasycił twe drobne ciało
rozkoszą
seksem władczym
i poddańczym
lecz tyle mężczyzn
wciąż wokół ciebie
będę czekał
na tę chwilę
gdy pozwolisz mi
zbliżyć się do siebie
Sieg-Heil!
każdą głoskę
łapię prosto
do mego serca
i czuję i wiem
że żadna kochanka
nie da mi tego
co tylko ty potrafisz
rozebrałbym cię
nasycił twe drobne ciało
rozkoszą
seksem władczym
i poddańczym
lecz tyle mężczyzn
wciąż wokół ciebie
będę czekał
na tę chwilę
gdy pozwolisz mi
zbliżyć się do siebie
Sieg-Heil!
-
ann13
-
Gruba Lola
Sieg-Heil!
peel tak sam do siebie.
jakoś tak mi się skojarzyło:
Nie słuchaj co kto mówi
On mówi tak do siebie
A słowa te mętne
Ich źródła pokrętne
No weź nie słuchaj
Opowiedz sobie sam
Ooo opowiedz sobie sam
O czasach neonowych
O słońcach tymczasowych
O Bogu bez ludzi
Co znikł bo się znudził
Och weź nie słuchaj
Opowiedz sobie sam
Ooo opowiedz sobie
Nie słuchaj co kto mówi
Leszek Janerka
peel tak sam do siebie.
jakoś tak mi się skojarzyło:
Nie słuchaj co kto mówi
On mówi tak do siebie
A słowa te mętne
Ich źródła pokrętne
No weź nie słuchaj
Opowiedz sobie sam
Ooo opowiedz sobie sam
O czasach neonowych
O słońcach tymczasowych
O Bogu bez ludzi
Co znikł bo się znudził
Och weź nie słuchaj
Opowiedz sobie sam
Ooo opowiedz sobie
Nie słuchaj co kto mówi
Leszek Janerka
-
jjockerr
-
dean
-
dean
-
dean
tak... mam biseksualny tekst do faszystowskiej etykiety... czyż nie stanowi to swego rodzaju zaskoczenia?
tak... mieszam poniekąd wodę z ogniem (ehhhhhh... a wydawało mi się, że ogień z benzyną
)... czy nie o to w wielu erekcjato chodzi?
jak to Sieg-Heil czy Heil Hitler jest martwe? (wrażenia może na nikim nie robi, bo stało się memem) na stałe weszło do kanonu kulturowego, a współcześnie szczególnie neonazistowskiego... obecne jest na stronach typu Blood&Honour czy na manifestacjach antygejowskich, antyfeministycznych czy anty-jakiś-tam... obecni posłowie czy ich asystenci z LPR ujawniani są na zdjęciach, w takim geście...
swoją drogą natchnęło mnie do napisania tego... zdjęcie posła Wierzejskiego z imprezy "pieśni patriotycznych" na którym obejmuje w przyjacielskim geście dwóch skinheadów o nagim torsie
geje byli elementem obcym dla faszystów, który należało tępić... ale u podstaw homofobii stoi przecież pierwiastek homoseksualny...
tak... mieszam poniekąd wodę z ogniem (ehhhhhh... a wydawało mi się, że ogień z benzyną
jak to Sieg-Heil czy Heil Hitler jest martwe? (wrażenia może na nikim nie robi, bo stało się memem) na stałe weszło do kanonu kulturowego, a współcześnie szczególnie neonazistowskiego... obecne jest na stronach typu Blood&Honour czy na manifestacjach antygejowskich, antyfeministycznych czy anty-jakiś-tam... obecni posłowie czy ich asystenci z LPR ujawniani są na zdjęciach, w takim geście...
swoją drogą natchnęło mnie do napisania tego... zdjęcie posła Wierzejskiego z imprezy "pieśni patriotycznych" na którym obejmuje w przyjacielskim geście dwóch skinheadów o nagim torsie
geje byli elementem obcym dla faszystów, który należało tępić... ale u podstaw homofobii stoi przecież pierwiastek homoseksualny...
- cieniu1969
- Kontakt:
-
dean
-
dean
-
jjockerr
-
olga
-
dean