erekcjato krowiego placka
erekcjato krowiego placka
śmierdzący placek
much dookoła bez liku
taki obrazek zastałem na łące
gdzie kwiaty pachnące
zdobią połacie zielonej trawy
nie wytrzymałem
zwymiotowałem
gdy go zjadłem
much dookoła bez liku
gdzie kwiaty pachnące
nie wytrzymałem
zwymiotowałem
gdy go zjadłem
heh kawa, nie wiem czy to komentowalam, ale teraz powiem, ze mi sie nie podoba, bo w tym brak logiki... bo niby po co go jesc...
ja bym to widziala jakos tak...
śmierdzący placek
much dookoła bez liku
gdzie kwiaty pachnące
psul cale piekno
brzydzilem sie na niego patrzeć
zabralem do domu
masz wtedy zaprzeczenie do obrzydzenia, bo jakos musial go podniesc z ziemi...a ja mam swoja ulubiona dwuznacznosc, bo moge sie zastanawiac nad tym jak on go podniosl
i czy zabral do domu, zeby wrzucic do smieci, czy dlatego ze brakuje mu opalu (podobno takie placki dobrze sie pala w piecu) 
ja bym to widziala jakos tak...
śmierdzący placek
much dookoła bez liku
gdzie kwiaty pachnące
psul cale piekno
brzydzilem sie na niego patrzeć
zabralem do domu
masz wtedy zaprzeczenie do obrzydzenia, bo jakos musial go podniesc z ziemi...a ja mam swoja ulubiona dwuznacznosc, bo moge sie zastanawiac nad tym jak on go podniosl

jak dla mnie nie brak logiki, oto idzie sobie jakiś dewiant po łące (taki co to lubi pić mocz, przyjmować kał na klatę etc...błe) i opisuje to co widzi i robi (nie wytrzymałem, zwymiotowałem gdy go zjadłem <--- nie to, że nie wytrzymał widoku placka na ładnej łące, lecz smaku, a myślał, że jest twardym gównojadem etc) ;)
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt: