logo leny

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

lenaar

Post autor: lenaar »

koncowki 'piora' oczywiscie polaczone, ale "e" netowe przy ostatnich wersjach moim skromnym zdaniem nie pasuje, fobiak
wersje monochromatyczne lepiej mi leza, a dzisiaj zmajstrowalam cos takiego:

Obrazek

Obrazek

ogon kota 'uciachaly' widly, prostsza wersja logo wizualnie (w pierwszym moge nasycic inna barwa 'oko', intensywniej, albo 'wasy' - do wyboru)
choc nie wiem, na ile taka wersja odnosi sie jeszcze do definicji erekcjato, waszym zdaniem
ann13

Post autor: ann13 »

to drugie jest po prostu

miauuuuu:)

[ Dodano: 2007-05-21, 04:02 ]
a źrenica super:)
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

a gdybys ten pierscien zewnetrzny na wysokosci gornej krawedzi piora przerwala i jego koniec polaczyla lukiem (dotykajac poczatek glowki) z dolnym obwodem oka?
dajcie zyc grabarzom
lenaar

8-)
przyjrze sie, wieczorem
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

i gdybys to oko splaszczyla w soczewke po lini tego co wczesniej pisalem to by wygladalo jak sia lala (plemnik) kolorow na razie nie zmieniaj
probuj na tym ostatnim
dajcie zyc grabarzom
lenaar

ejakulato nie ma jeszcze definicji, fobiak

mi tutaj chodzilo o to, czy w takim uproszczeniu patrzacy (czytelnik, odbiorca) 'widzi odwrotnosc', 'odwracanie'
kontur kota zawija sie 'dnem oka' w pioro, to co na dole (pod spodem) i ukryte 'winduje sie' w gore
(czy wizualnie taki zabieg jest na tyle czytelny, aby moc odwolywac sie do definicji erekcjato, moze to za malo)
ODPOWIEDZ