Do Pana F.
-
Roksana K.
Do Pana F.
Przykro mi, ja żyję w swojej klatce, nie znam świata i znać nie chcę, czasem tylko na chwilę, by zapomnieć...- mówisz.
Zwłaszcza wtedy, gdy moje oczy są jednym wielkim czekaniem. Usycham, wiję się wężami pożądliwości, na oczach - płonę. A Ty się śmiejesz bezczelnie, drwisz, zatopiony w marazmie po uszy.
Lecz pamiętaj - nie zadzieraj z górą, bo stąpi na Ciebie pod postacią gołębicy!!!
; )
Zwłaszcza wtedy, gdy moje oczy są jednym wielkim czekaniem. Usycham, wiję się wężami pożądliwości, na oczach - płonę. A Ty się śmiejesz bezczelnie, drwisz, zatopiony w marazmie po uszy.
Lecz pamiętaj - nie zadzieraj z górą, bo stąpi na Ciebie pod postacią gołębicy!!!
; )
- cieniu1969
- Kontakt:
-
Roksana K.
Ech życie!
Ech życie! Ty stary marudo, już Ty wiesz, jak należy "mnie czytać"...
; )
PS. Też Cię lubię.
; )
PS. Też Cię lubię.
-
ann13
zmarnowałaś materiał na opatrunek roksi
powinno być tak
erekcjato obiadowe
nie jest mi przykro
ze zyję w swojej klatce
nie znam świata
i poznać nie chcę
czasem może, tylko na chwilę
kiedy mówisz
wtedy moje oczy czekają
a reszta wije się wokół weża boa
usychając
jak się smiejesz bezczelnie
i drwisz zatopiony w marazmie po uszy
pamietaj
nigdy nie zadzieraj z górą
bo zstapi na ciebie pod postacią gołebicy (poloniska, chyba z papierami z bazaru rózyckiego, co?:P)
w rosole
powinno być tak
erekcjato obiadowe
nie jest mi przykro
ze zyję w swojej klatce
nie znam świata
i poznać nie chcę
czasem może, tylko na chwilę
kiedy mówisz
wtedy moje oczy czekają
a reszta wije się wokół weża boa
usychając
jak się smiejesz bezczelnie
i drwisz zatopiony w marazmie po uszy
pamietaj
nigdy nie zadzieraj z górą
bo zstapi na ciebie pod postacią gołebicy (poloniska, chyba z papierami z bazaru rózyckiego, co?:P)
w rosole
-
Roksana K.
Podmiot, przedmiot.
Nie zrozumiałaś tego tekstu Ann. Ale nie dziwię się, ponieważ nie był on adresowany do Ciebie, to raz. A dwa, nigdy nie nauczysz się nie patrzeć na teksty Roksany K. przez pryzmat legendy o infantylnej, pustej dziewczynce Roksanie K.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
ann13
- cieniu1969
- Kontakt: