ann
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
-
ann13
widzisz, że jestes lizotorbą adminową, za prawdę na tych cenzurowanych portalach skoncze jak twój guru (jh), ktoremu najwiecej liżesz,
a dlaczego ciebie już nie ma na sokarisie lizochujku?
trafiles na nieprzystępnego admina?
ann13
Autor
3/3/5
Wysłany: 27 Maj 2007, 11:47 Erekcjato - Konkurs
III-ci miedzynarodowy konkurs erekcjato odbedzie sie w dniach od 01.07.2007-31.07.2007 do godziny 23.00
Konkurs odbywa sie na forum "Konkurs"
http://www.erekcjato.eu/forum/viewforum.php?f=11
Nagroda odpowiadajace wartosci PLN na dzien 31.07.07 zostana przelane na wskazane konto po podaniu danych po zakonczeniu konkursu
I miejsce 300 euro
II miejsce 150 euro
III miejsce 75 euro
w konkursie moga brac udzialy utwory nie publikowane wczesniej, ilosc utworow jest nieograniczona
glosowanie komisji na koniec konkursu odbedzie sie w ten sposob, ze kazdy z czlonkow komisji wpisze swoich zwyciezcow do okna wyznaczonym specjalnie do tego celu w dniu 31.07.07 w czasie od 23.00- 23.01, glosy oddane przed lub po wyznaczonym czasie nie beda brane pod uwage. Okno do tego celu otworzy moderator lila 30.07.07 o godzinie 23.00 i zamknie je o godzinie 23.01
Wszyscy pozostali moga brac udzial w glosowaniu oddajac jeden glos przez caly okres trwania konkursu do 31.07.2007 do godziny 23.00, glosujacy nie moga glosowac na swoje utwory, pierwsze trzy utwory, ktore zwycieza w glosowaniu uczestnikow poza komisyjnym beda braly udzial w koncowym glosowaniu i beda liczone tak samo jak glosy oddane przez tylko jednego czlonka komisji, tylko jeden taki sam IP moze brac udzial w glosowaniu.
Zalogowani uzytkownicy moga glosowac na kazde erekcjato opublikowane w dziale Konkurs tylko jeden raz, glosowanie nie jest obowiazkowe
Pod kazdym utworem na waskiej listwie jest miejsce do glosowania, tam oddajemy glosy, przyznajac punkty (w skali od 1-10) wyniki sa widoczne po oddaniu glosow przez conajmniej czterech glosujacych
Jury glosuje w ten sposob, ze wybiera trzy najlepsze erekcjato indywidualnie przyznajac im punkty
erekcjato najlepsze 3 punkty
erekcjato na drugim miejscu 2 punkty
erekcjato na trzecim miejscu 1 punkt
sklad jury
lena_ar
lila
pełne szkło
ann13
dean
olga
cebreiro
elasamluk
cieniu1969
stachu
fobiak
.... / lista nie jest zamknieta do czasu rozpoczecia konkursu
czlonkowie jury moga brac udzial w konkursie bez prawa glosowania na swoje utwory
Ostatnio zmieniony przez ann13 27 Maj 2007, 12:23, w całości zmieniany 2 razy
Książę Półkrwi
Autor zasłużony
no, z trudem przychodzi mi pisanie czegoś
w myśl postu zamieszczonego przez ann, ale
i ja zachęcam wszystkich userów z PISZEMY.PL
do udziału w tym konkursie, bo to fajna i rozwijająca
idea
PS. na nagrody bym jednak nie liczył, bo to klika
i nie macie na nie żadnych szans hehehe
ann13
Autor
3/3/5
Wysłany: 29 Maj 2007, 10:36
słuchaj lizotorbo adminowa, sam byłeś w komisji i sam wybierałeś, wiec nie gadaj tu o klice, a szans to tylko ty nie masz ,bo nie umisz napisać porządnego erekcjato.
Książę Półkrwi
Autor zasłużony
ann13 napisał/a:
słuchaj lizotorbo adminowa, sam byłeś w komisji i sam wybierałeś, wiec nie gadaj tu o klice, a szans to tylko ty nie masz ,bo nie umisz napisać porządnego erekcjato.
a właśnie że umim!;)
Panie Administratorze, a ann mnie obraża
czy naprawdę muszę znosić te wszystkie wyzwiska?!
Administrator
Administrator
Dobra. Ann się doigrała. Dostała trzecie ostrzeżenie i blokadę pisania.
Ale, Książę przyznaj, że odrobinkę ją sprowokowałeś...
Temat zamykam.
ann13
Autor
3/3/5
Wysłany: 27 Maj 2007, 11:47 Erekcjato - Konkurs
III-ci miedzynarodowy konkurs erekcjato odbedzie sie w dniach od 01.07.2007-31.07.2007 do godziny 23.00
Konkurs odbywa sie na forum "Konkurs"
http://www.erekcjato.eu/forum/viewforum.php?f=11
Nagroda odpowiadajace wartosci PLN na dzien 31.07.07 zostana przelane na wskazane konto po podaniu danych po zakonczeniu konkursu
I miejsce 300 euro
II miejsce 150 euro
III miejsce 75 euro
w konkursie moga brac udzialy utwory nie publikowane wczesniej, ilosc utworow jest nieograniczona
glosowanie komisji na koniec konkursu odbedzie sie w ten sposob, ze kazdy z czlonkow komisji wpisze swoich zwyciezcow do okna wyznaczonym specjalnie do tego celu w dniu 31.07.07 w czasie od 23.00- 23.01, glosy oddane przed lub po wyznaczonym czasie nie beda brane pod uwage. Okno do tego celu otworzy moderator lila 30.07.07 o godzinie 23.00 i zamknie je o godzinie 23.01
Wszyscy pozostali moga brac udzial w glosowaniu oddajac jeden glos przez caly okres trwania konkursu do 31.07.2007 do godziny 23.00, glosujacy nie moga glosowac na swoje utwory, pierwsze trzy utwory, ktore zwycieza w glosowaniu uczestnikow poza komisyjnym beda braly udzial w koncowym glosowaniu i beda liczone tak samo jak glosy oddane przez tylko jednego czlonka komisji, tylko jeden taki sam IP moze brac udzial w glosowaniu.
Zalogowani uzytkownicy moga glosowac na kazde erekcjato opublikowane w dziale Konkurs tylko jeden raz, glosowanie nie jest obowiazkowe
Pod kazdym utworem na waskiej listwie jest miejsce do glosowania, tam oddajemy glosy, przyznajac punkty (w skali od 1-10) wyniki sa widoczne po oddaniu glosow przez conajmniej czterech glosujacych
Jury glosuje w ten sposob, ze wybiera trzy najlepsze erekcjato indywidualnie przyznajac im punkty
erekcjato najlepsze 3 punkty
erekcjato na drugim miejscu 2 punkty
erekcjato na trzecim miejscu 1 punkt
sklad jury
lena_ar
lila
pełne szkło
ann13
dean
olga
cebreiro
elasamluk
cieniu1969
stachu
fobiak
.... / lista nie jest zamknieta do czasu rozpoczecia konkursu
czlonkowie jury moga brac udzial w konkursie bez prawa glosowania na swoje utwory
Ostatnio zmieniony przez ann13 27 Maj 2007, 12:23, w całości zmieniany 2 razy
Książę Półkrwi
Autor zasłużony
no, z trudem przychodzi mi pisanie czegoś
w myśl postu zamieszczonego przez ann, ale
i ja zachęcam wszystkich userów z PISZEMY.PL
do udziału w tym konkursie, bo to fajna i rozwijająca
idea
PS. na nagrody bym jednak nie liczył, bo to klika
i nie macie na nie żadnych szans hehehe
ann13
Autor
3/3/5
Wysłany: 29 Maj 2007, 10:36
Książę Półkrwi
Autor zasłużony
ann13 napisał/a:
a właśnie że umim!;)
Panie Administratorze, a ann mnie obraża
czy naprawdę muszę znosić te wszystkie wyzwiska?!
Administrator
Administrator
Dobra. Ann się doigrała. Dostała trzecie ostrzeżenie i blokadę pisania.
Ale, Książę przyznaj, że odrobinkę ją sprowokowałeś...
Temat zamykam.
- Kontakt:
nie za prawdę tylko za obrażanie innego usera - mnieann13 pisze:widzisz, że jestes lizotorbą adminową, za prawdę na tych cenzurowanych portalach skoncze jak twój guru (jh), ktoremu najwiecej liżesz,
a dlaczego ciebie już nie ma na sokarisie lizochujku?
trafiles na nieprzystępnego admina?
za to samo ja dostałem bana na sokarisie - ale ja obraziłem admina
mnie to nauczyło szacunku, teraz czas na ciebie
-
ann13
-
lenaar
przykro czytac, odbijanie pileczek i fruwajacych epitetow (jezeli z nudow, to tym bardziej)
a co dopiero pisac
awersji do wirtualii wystarczy mi na dlugo
nie martw sie, zaglosuje w odpowiednim czasie na utwory, ktore wg mnie beda najlepszymi erekcjato
[ Dodano: 2007-05-31, 16:39 ]
sorry ann, nie czytalam twojego wpisu przed
a co dopiero pisac
awersji do wirtualii wystarczy mi na dlugo
nie martw sie, zaglosuje w odpowiednim czasie na utwory, ktore wg mnie beda najlepszymi erekcjato
[ Dodano: 2007-05-31, 16:39 ]
sorry ann, nie czytalam twojego wpisu przed
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
-
lenaar
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
-
ann13