erekcjato wierne
Moderator: nuel
-
ann13
erekcjato wierne
pewnie ciągle będziesz mnie przekładał
z dnia na dzień
a wszystkie jutra zamienisz w miesiące
ale prawda jest tylko jedna
leży pośrodku twoich pośladków
i mojej niecierpliwej ochoty wsadzenia tam palca
przesuwa się czasem wzdłuż tęsknoty
kiedy nie mogę cię dotknąć
z miłości
bo samo pożądanie już dawno przestało mnie obchodzić
a żartuję tylko czasem
jak mówię o wianuszku niewątpliwie pięknych pań
gotowych do pieszczot oralno genitalnych
wtedy wyzywasz mnie od zasłużonych zazdrośnic
dostajesz kurwicy prącia i musisz pójść w chuj
chociaż wiem że nie szukasz nikogo
bo dobrze ci z samym sobą
tak jak mi
dopóki nie poznałam ciebie
mój babiarzu
z dnia na dzień
a wszystkie jutra zamienisz w miesiące
ale prawda jest tylko jedna
leży pośrodku twoich pośladków
i mojej niecierpliwej ochoty wsadzenia tam palca
przesuwa się czasem wzdłuż tęsknoty
kiedy nie mogę cię dotknąć
z miłości
bo samo pożądanie już dawno przestało mnie obchodzić
a żartuję tylko czasem
jak mówię o wianuszku niewątpliwie pięknych pań
gotowych do pieszczot oralno genitalnych
wtedy wyzywasz mnie od zasłużonych zazdrośnic
dostajesz kurwicy prącia i musisz pójść w chuj
chociaż wiem że nie szukasz nikogo
bo dobrze ci z samym sobą
tak jak mi
dopóki nie poznałam ciebie
mój babiarzu
-
ann13
- cieniu1969
- Kontakt:
-
ann13
-
ann13
-
ann13
tutaj bardziej chodzi o nią niż o niego, o jej zazdrość, z której niby sobie kpi, chociaż nie widzi podstaw nawet do żartów, ale jednak gdzieś tam siedzi w niej
ten babiarz :P)
i niech już tak sobie zostanie
[ Dodano: 2007-06-23, 13:45 ]
zresztą ja w żadnym miejscu w tekscie nie widzę, zeby on był kobieciarz, raczej w niej dopatrywałabym się lekutkie skłonności do cięzkiej przesady
ten babiarz :P)
i niech już tak sobie zostanie
[ Dodano: 2007-06-23, 13:45 ]
zresztą ja w żadnym miejscu w tekscie nie widzę, zeby on był kobieciarz, raczej w niej dopatrywałabym się lekutkie skłonności do cięzkiej przesady
-
ann13
liluś, ale czy to jak ktoś ma powodzenie u płci przeciwnej , tak jak ja
, oznacza , ze natychmiast musi ogladać wszystkie biodra w sytuacji intymnie rozebranej ?, albo, że kogos to jakoś szczegolnie podnieca, w ogóle interesuje i ze to lubi?, ze korzysta z tego? i czy takiej osobie od razu nalezy dopinać etykietkę babiarza, a kobiecie, to już nawet nie osmielę się napisać jaką
bo jeszcze takich plakietek nie produkują
ponoć przepisy ue zabraniają :P)
bo jeszcze takich plakietek nie produkują
ponoć przepisy ue zabraniają :P)
-
ann13
lilka, jasne, że leżąc z pilotem w reku mozna mieć jedynie wianuszek
odlezyn na tyłku :P)
ale TY znowu generalizujesz , uogólniasz. są ludzie posiadający szczególny magnetyzm w sobie, przyciagają innych do siebie , kobiety i mężczyżni, zawsze otoczeni ( nie wiem czy w domu starców, pewnie papmpersem też :P), ale czy od razu to są kobieciarze , albo amatorki facetów?. są ludzie, którzy dobrze się czują w towarzystwie, a to, ze przy okazji na przykład rozkochają w sobie pół miasta, i ciągnie się za nimi wzdychajacy pochód pierwszomajowy , którego oni najczęsciej nie widza, bo nie zdejmejmują przeciwsłonecznych okularów ,ale to już inna para kaloszy
odlezyn na tyłku :P)
ale TY znowu generalizujesz , uogólniasz. są ludzie posiadający szczególny magnetyzm w sobie, przyciagają innych do siebie , kobiety i mężczyżni, zawsze otoczeni ( nie wiem czy w domu starców, pewnie papmpersem też :P), ale czy od razu to są kobieciarze , albo amatorki facetów?. są ludzie, którzy dobrze się czują w towarzystwie, a to, ze przy okazji na przykład rozkochają w sobie pół miasta, i ciągnie się za nimi wzdychajacy pochód pierwszomajowy , którego oni najczęsciej nie widza, bo nie zdejmejmują przeciwsłonecznych okularów ,ale to już inna para kaloszy
-
ann13