hallinazzaberlina, allo, allo

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

dean

Post autor: dean »

lila... za późno... poznaj uroki dyktatury ociemniałej...
lila
Kontakt:

Post autor: lila »

dean pisze:lenaar... nie marudź... tylko powiedz które z zaprezentowanych logo Ci się podobało - masz do wyboru jedno swoje i jedno Loli
widzisz , nawet nie orientujesz sie w tym co dzieje sie na forum wiec nie organizuj glosowania poki sie nie zorientujesz ( albo nie wytrzezwiejesz : P )

fobiak i ja tez przedstawilismy swoje propozycje.
dean

zamykam obrady... wygrało logo lenaar z niebieskim rzęsami i banner - kocia morda numer 7 Loli... dziękuję, gratuluję... wszystkiego dobrego...
Gruba Lola

Post autor: Gruba Lola »

dean, kotek Ci się podoba?

[ Added: 2007-06-24, 20:17 ]
kurde, co tu się dzieje...
dean

lilka... Twoje roszczenia właśnie się przedawniły :-P
lila
Kontakt:

au revoir
dean

no cóż... albo chrzanimy się z demokratycznymi regułami, albo załatwiamy to w 15 minut... coś za coś...
dean

wyrok nie jest prawomocny... zainteresowanym stronom przysługuje prawo do odwołania się w referendum do woli ludu :mrgreen:
ann13

Post autor: ann13 »

dean, no ale może tylko w ciagu dwóch dni, bo inaczej faktycznie to wszystko potrwa 17 mgnień wiosny, a niestety obawiam się, że wtedy zdazę posiwieć i jedyne co będę wybierać to papmersy na rzepy :P)
dean

tak... prawo odwołania oraz zorganizowania nowych wyborów trwa do wtorku do godz. 21... w innym wypadku - wyrok staje się prawomocnym...
lenaar

Post autor: lenaar »

ide sie pochlastac

[ Dodano: 2007-06-24, 20:52 ]
bylo napisane: nie czepiac sie

chwala bogu, ze dean zamknal obrady

[ Dodano: 2007-06-24, 20:54 ]
bez zgody autora, to se mozecie.. popitolic
dean

heheheh... i załatw tu sprawę szybko i bez zbędnych ceregieli - jedna się obrazi, a druga pochlaszcze :mrgreen:
ann13

a kto będzie wysadzał słoneczniki

w powietrze?:)
lenaar

ann, do czasu wyborow same przekwitna ;-)

proponuję to załatwić "szybkim strzałem w pysk"... termin składania nowych projektów - 15 lipiec /dean

logo
moge wkleic poprawiona wersje z plemnikiem zamiast oka + jeszcze jedna, nowa
czyli ostatecznie dwie bylyby, z mojej strony (realny termin wklejenia tematu: ok. 2.07.2007), poprzednich prosze nie tykac
+ logo lili (jezeli swoja wersje traktuje jako ostateczna)
+ logo fobiaka (zasadniczo nie wiem ktore to jest, tyle tego bylo)
reasumujac:
bylyby 4 propozycje do wyboru, chyba

baner
propozycje loli, fobiaka i ewy (o ile pamietam), w kilkunastu wariantach (albo kilkudziesieciu) ogolnie

do polowy lipca mozna by przygotowac dwa oddzielne tematy z sonda, moze do tego czasu ktos jeszcze przesle, badz poprawi swoj projekt

domniemuje, ze dean-moderator bedzie odpowiednia osoba do przygotowania sond, skoro juz w komentarzu podjal inicjatywe
dean

15 lipiec został odrzucony - i słusznie - przez lilę...
dla mnie sprawa jest zamknięta, a logo i baner - wybrane...
jeśli ktoś ma ochotę bawić się w to jeszcze raz - bardzo proszę, ale mnie już w to nie mieszajcie :-P
lila
Kontakt:

adieu
dean pisze:15 lipiec został odrzucony - i słusznie - przez lilę...
dla mnie sprawa jest zamknięta, a logo i baner - wybrane...
jeśli ktoś ma ochotę bawić się w to jeszcze raz - bardzo proszę, ale mnie już w to nie mieszajcie :-P
-powiedzialam ze jesli juz to pozniej niz 15 nie wczesniej .
-wybrane przez 2 osoby.
-bardzos sie nameczyl .
adieu .
dean

dopiero teraz się męczę...
w każdym razie... róbta co chceta...
lenaar

czyli nie ma logo
ok,
niech bedzie i tak
ann13

a moze jednak zdejmując fartuszki przedszkolaków, bez " wy mnie już nie mieszajcie", "róbta co chceta", "au revoir", "adieu" zachowując się jak dorosli ludzie ustalilibyśmy jakiś konkretny termin wyboru tego logo?. bo ja właściwie nie wiem, czy tu wszyscy mają się wkurwiać na siebie, obażac, chuj wie za co, czy jednak zadbać odrobinę o wystrój tego wnętrza?. niestety nie umiem pomóc, bylabym chetna ale nie znam się ani na wklejaniu grafiki, ani na projektowaniu. ale nie rozumiem również po co miesiącami prowadzić jakiś temat, angazować lenkę, lolę fobiaka , lilkę, żeby potem zmarnować czyjś wkład pracy jakimiś idiotycznymi przepychankami

[ Dodano: 2007-06-25, 20:23 ]
lenka , a zrobisz to z plemikiem , proszę ..

specjalnie dla mnie :)
dean

tak... niech się zajmie tym ktoś odpowiedzialny... chciałem dobrze, a wyszło jak zwykle...
ann13

jesteś odpowiedzialny
i każdy chciał dobrze, tylko wyszło byle jak. ale wydawało mi się, że tu na tyle wszyscy się znają stąd i stamtąd, że mozna spokojnie się dogadac. przecież to nie dla mnie jest to logo. tylko dla nas.
Gruba Lola

Post autor: Gruba Lola »

o, kurde.
lenaar

ann, za_angazowalismy sie, to i od_angazujemy sie
sami

'estetyka' calosci jest wystarczajaco zroznicowana: ciekawe dzialy i roznorodne publikacje, esencja portalu poetyckiego
wizualnie nie ma potrzeby dopowiadac, jezeli to jest problem na pewnym etapie, nic na sile
[ Dodano: 2007-06-26, 09:19 ]
o, lola
ODPOWIEDZ