kurwa miałam dobry osąd ale...
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
- cieniu1969
- Kontakt:
kurwa miałam dobry osąd ale...
zarejestrowana cieniu1969
ukrytych6
gości paru
no a zdawało mi się że wszyscy na tym samym wózku jedziemy
to teraz żeby nie było
jestem wkurwiona od dłuższego czasu
własnie na takie zachowania
i to kogo?
sie kurwa pytam?
moderatorni?
chuj ide stąd
ukrytych6
gości paru
no a zdawało mi się że wszyscy na tym samym wózku jedziemy
to teraz żeby nie było
jestem wkurwiona od dłuższego czasu
własnie na takie zachowania
i to kogo?
sie kurwa pytam?
moderatorni?
chuj ide stąd
Anty_Fobia bleeeee
-
dean
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
cieniu nie wazne czy w ukryciu czy na wierzchu
jesli na glosowanie jest 1 minuta nawet nie ma mozliwosci nic zobaczyc i sprawdzic
od strony technicznej bylo to zle przemyslane
gdyz 20 osob jednoczesnie wysylajacych posty na pewno ich nie wysle...
serwer byl przeciazony to nie ma nic wspolnego z celowym czyims dzialaniem
z reszta , nadal nic nie rozumiem o co chodzi i co to ma wspolnego z tematem ...
jesli na glosowanie jest 1 minuta nawet nie ma mozliwosci nic zobaczyc i sprawdzic
od strony technicznej bylo to zle przemyslane
gdyz 20 osob jednoczesnie wysylajacych posty na pewno ich nie wysle...
serwer byl przeciazony to nie ma nic wspolnego z celowym czyims dzialaniem
z reszta , nadal nic nie rozumiem o co chodzi i co to ma wspolnego z tematem ...
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
Dobrze, ze jesteś.
A nic......tylko dla mnie był tam taki jeden ciepły punkt w tym głosowaniu.
Mianowicie......Fobiniu dał Ci punt!!!!.........No to chyba ogromne wyróżnienie.......nie sądzisz?...
Zobacz niby tak krzyczy..............a jednak sprawiedliwy
No......chciałam Ci powiedzieć.......że przynajmniej Fobiniu Ciebie docenił..........wreszcie
A nic......tylko dla mnie był tam taki jeden ciepły punkt w tym głosowaniu.
Mianowicie......Fobiniu dał Ci punt!!!!.........No to chyba ogromne wyróżnienie.......nie sądzisz?...
Zobacz niby tak krzyczy..............a jednak sprawiedliwy
No......chciałam Ci powiedzieć.......że przynajmniej Fobiniu Ciebie docenił..........wreszcie
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
ech ewa, twoje dwa erekcjato mialem tez na swojej liscie faworytow, ale zrypalas jeden wers, wszedzie, gdzie znalazlem zrypany wers, przesuwalem utwor o pozycje nizej, wybieralem z 19stu erekcjato i wszystkie byly dobre, dlatego zaczalem sie czepiac drobnostek i zawsze cos znalazlem, ale ogolnie i tak wygraly najlepsze erekcjato
ja cieniaski nie docenialem bo ona miala 3 bombowe erekcjato w tym konkursie, ale w tamtych dwoch miala tez wersy zrypane
ja cieniaski nie docenialem bo ona miala 3 bombowe erekcjato w tym konkursie, ale w tamtych dwoch miala tez wersy zrypane
dajcie zyc grabarzom
Fobiniu Ty się nie tłumacz.
Ty lepiej się zastanów i zobacz jak to głupio wychodzi.
Po pierwsze porozrzucane głosy - praktycznie każdy na co innego.
Sądzę, że każdy powinien mieć prawo oddać głos na jeden utwór. Wówczas rzeczywiście ocenilibyście wszyscy. A tak zobacz......wystarczyłaby jedna fajna paczka , żeby wygrać ten konkurs. Ja naprawdę się nie chcę czepiać - znasz mnie trochę i wiesz, że taka nie jestem.............ale zawsze chciałabym aby było wszystko jasne i przejrzyste.
Mi bardzo podobają się erekcjata cebreiro, lili, Ani, Cieniu, dean....i wielu innych.
Ja mówię o systemie ocen , uważam, ze powinieneś go następnym razem zmienić całkowicie. Bo nieodzwierciedla rzeczywistej punktacji wszystkich.
A co do moich ere
........przecież wiesz, że ja pisać nie umiem. Ja tak dla zabawy czasami coś napisałam.....a że czasami coś tam wyszło to się cieszę..........a jak podobały się czasami i Tobie to było to tym bardziej miłe
Ech........sam zobacz:
trzy drugie miejsca........
Cebreiro za te drugie miejsce dostanie jego 1/3..............większa nagroda jest za miejsce trzecie
.........czy to już nie pokazuje, że coś tu niegra?..........nic nie poradzę, że liczenie mam we krwi
Resztę obgadamy potem.......kawa mi stygnie.
Buziak w serducho ........i nie gniewaj się na mnie..........już taka jestem......że mówię to co myślę, ale do mnie argumenty trafiają.......i jeśli widzę, ze nie mam racji ( a często nie mam....) to zawsze umiem do tego się przyznać.
Ty lepiej się zastanów i zobacz jak to głupio wychodzi.
Po pierwsze porozrzucane głosy - praktycznie każdy na co innego.
Sądzę, że każdy powinien mieć prawo oddać głos na jeden utwór. Wówczas rzeczywiście ocenilibyście wszyscy. A tak zobacz......wystarczyłaby jedna fajna paczka , żeby wygrać ten konkurs. Ja naprawdę się nie chcę czepiać - znasz mnie trochę i wiesz, że taka nie jestem.............ale zawsze chciałabym aby było wszystko jasne i przejrzyste.
Mi bardzo podobają się erekcjata cebreiro, lili, Ani, Cieniu, dean....i wielu innych.
Ja mówię o systemie ocen , uważam, ze powinieneś go następnym razem zmienić całkowicie. Bo nieodzwierciedla rzeczywistej punktacji wszystkich.
A co do moich ere
Ech........sam zobacz:
trzy drugie miejsca........
Cebreiro za te drugie miejsce dostanie jego 1/3..............większa nagroda jest za miejsce trzecie
Resztę obgadamy potem.......kawa mi stygnie.
Buziak w serducho ........i nie gniewaj się na mnie..........już taka jestem......że mówię to co myślę, ale do mnie argumenty trafiają.......i jeśli widzę, ze nie mam racji ( a często nie mam....) to zawsze umiem do tego się przyznać.
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
komisje dobralem taka aby sie znala (erekcjato) i nie skumala, taki wynik swiadczy o tym, ze tu jest prawdziwa demokracja i jestem z tego konkursu bardzo zadowolony, pomimo, ze bylo o 20 publikacji mniej niz rok temu, poziom sie podniosl i to znacznie
a ze sa trzy drugie miejsca to tylko przypadek i potwierdzenie tego, ze konkurs byl uczciwy, za drugie miejsce jest 2/3 to i tak wiecej niz za trzecie wiec nie wiem co ty liczysz i jaka metoda supelkowa
nie wazne czy potrafisz pisac czy nie, mi to zwisa, wazne, ze napisals dwa dobre erekcjato, to o coreczce, gdzie jednym wersem zdradzilas awersacje dla uwaznego czytelnika i to o onecie
nic nie bede zmienial, mam troche doswiadczenia, wiec jestem za stary na takie numery, nigdzie na necie nie masz tak sprawnych konkursow, jak chcesz to majtki sobie moge zmienic
a ze sa trzy drugie miejsca to tylko przypadek i potwierdzenie tego, ze konkurs byl uczciwy, za drugie miejsce jest 2/3 to i tak wiecej niz za trzecie wiec nie wiem co ty liczysz i jaka metoda supelkowa
nie wazne czy potrafisz pisac czy nie, mi to zwisa, wazne, ze napisals dwa dobre erekcjato, to o coreczce, gdzie jednym wersem zdradzilas awersacje dla uwaznego czytelnika i to o onecie
nic nie bede zmienial, mam troche doswiadczenia, wiec jestem za stary na takie numery, nigdzie na necie nie masz tak sprawnych konkursow, jak chcesz to majtki sobie moge zmienic
dajcie zyc grabarzom
Fobiniu.........uszanuję Twoją decyzję.
Aliczyłam tak jak napisałeś. Cytuję Twoje słowa:
druga nagroda zostanie podzielona na 3 rowne czesci .
Zatem Cebreiro ma nagrodę miejszą niz kwota za miejsce trzecie i to miałam na mysli. Liczyć umiem!
I właśnie widzę, że Cebreiro rezygnuje z tej nagrody...........i tak wyjdzie, że przeze mnie..........ech.
A to nie tak........ale ja już więcej w tym temacie się nie odzywam........może jak odpocznę i jaśniej będę tłumaczyć.
Aliczyłam tak jak napisałeś. Cytuję Twoje słowa:
druga nagroda zostanie podzielona na 3 rowne czesci .
Zatem Cebreiro ma nagrodę miejszą niz kwota za miejsce trzecie i to miałam na mysli. Liczyć umiem!
I właśnie widzę, że Cebreiro rezygnuje z tej nagrody...........i tak wyjdzie, że przeze mnie..........ech.
A to nie tak........ale ja już więcej w tym temacie się nie odzywam........może jak odpocznę i jaśniej będę tłumaczyć.
-
ann13