sms napisany w czerwcu
Moderator: Boob
-
Adalbert August
sms napisany w czerwcu
Piszesz, że mnie nie chcesz widzieć. Dlaczego kłamiesz na wstępie? Czym sobie zasłużyłem na takie traktowanie? Czyż zataiłem przed tobą moje myśli? Wstydź się człowieku, a raczej naucz się wstydzić.
-
ann13
-
Adalbert August
Wyobraź sobie, że codziennie chodzisz tą samą drogą przez pustkowie. Któregoś dnia dostrzegasz niezany kształt na horyzoncie, coś czego nie znasz. Co zrobisz wówczas?Waldi pisze:Rzecz w tym, iż wstydzi się ten, kto to pojmuje
może wyznanie siebie, określenie prawdy jest przesadne i wygórowane Torz jakże ma ją dostrzec ten, jeśli jej nie zna?
[ Dodano: 2007-08-20, 02:16 ]
Masz na to jakieś dowody, że czelność posiadasz podnosić taką myśl do rangi pytania?cebreiro pisze:może dlatego że zataiłeś
[ Dodano: 2007-08-20, 02:21 ]
Patos trzy znaczenia sobą niesie, które masz na myśli? Prosiłbym abyś wpierwej odpowiedzi udzieliła, nim wyraże swoje ustosunkowanie do powyższej wypowiedzi twej.ann13 pisze:w takim intymnym esemesie, który z załozenia powinien być osobisty, osobowy, patosem bijesz nawet redute ordona
Cóż zrobię?Adalbert August pisze:Wyobraź sobie, że codziennie chodzisz tą samą drogą przez pustkowie. Któregoś dnia dostrzegasz niezany kształt na horyzoncie, coś czego nie znasz. Co zrobisz wówczas?
Wygeneruje wiele pytań a i częściowych odpowiedzi. Poznam owy kształt a jeśli będzie przyjazny otoczeniu zapewne z sposób jakiś zaadaptuje jego i swoje istnienie w upływającym czasie tak by ingerencja owa była optymalna.
-
Adalbert August
No to juz masz odpowiedz na swoje wczesniejsze pytanie Waldi.Waldi pisze:Cóż zrobię?Adalbert August pisze:Wyobraź sobie, że codziennie chodzisz tą samą drogą przez pustkowie. Któregoś dnia dostrzegasz niezany kształt na horyzoncie, coś czego nie znasz. Co zrobisz wówczas?
Wygeneruje wiele pytań a i częściowych odpowiedzi. Poznam owy kształt a jeśli będzie przyjazny otoczeniu zapewne z sposób jakiś zaadaptuje jego i swoje istnienie w upływającym czasie tak by ingerencja owa była optymalna.