po swojemu
Moderator: Gacek
po swojemu
pytamy po drodze
którędy
słuchamy
słyszeć nie chcemy
tędy i owędy drepczemy
biegiem
noga za nogą
przecieramy szlaki
droga umyka
w pędzie mijamy kamienie
upadamy
prześlizgujemy
poranią czasem krawędzie
czas poleczy pokoi
stare drzewo
w bezruchu zdumione
słuchamy nauki
po śladach
po swojemu
doświadczamy
którędy
słuchamy
słyszeć nie chcemy
tędy i owędy drepczemy
biegiem
noga za nogą
przecieramy szlaki
droga umyka
w pędzie mijamy kamienie
upadamy
prześlizgujemy
poranią czasem krawędzie
czas poleczy pokoi
stare drzewo
w bezruchu zdumione
słuchamy nauki
po śladach
po swojemu
doświadczamy
którędy? tędy! tamtędy!
słuchamy?
mój ojciec ma takie powiedzonko... słyszałem je odkąd zacząłem słowa rozumieć... "synu, tam gdzie Ty idziesz, to ja stamtąd wracam... ucz się na moich błędach..."
byłem w górach ostatnio... to nie były Tatry (ale i tak się czułem jakbym po Krupówkach spacerował)... z góry schodziło się wybrukowaną kamieniami ścieżką... góry dla mieszczucha... a i tak skręciłem staw skokowy, zdarłem palce, obiłem pysk - classic mieszczański... ale za to mam ładne zdjęcie umarłej sosny... erekcja śmierci...
słuchamy nauki
po śladach
po swojemu
doświadczamy
se żyjemy
słuchamy?
mój ojciec ma takie powiedzonko... słyszałem je odkąd zacząłem słowa rozumieć... "synu, tam gdzie Ty idziesz, to ja stamtąd wracam... ucz się na moich błędach..."
byłem w górach ostatnio... to nie były Tatry (ale i tak się czułem jakbym po Krupówkach spacerował)... z góry schodziło się wybrukowaną kamieniami ścieżką... góry dla mieszczucha... a i tak skręciłem staw skokowy, zdarłem palce, obiłem pysk - classic mieszczański... ale za to mam ładne zdjęcie umarłej sosny... erekcja śmierci...
słuchamy nauki
po śladach
po swojemu
doświadczamy
se żyjemy