dniem i noca
walcze z przemoca
czesto jadac autem
bronie sie przed ulicznym gwaltem
hamuje na czerwonych i sie ciesze
ze na zoltych przed przejsciem nie grzesze
można nie grzeszyć spermą na szybie... tak jak można nie wylewać za kołnierz (niekoniecznie spermę)... co do Grzechu Onana za kierownicą to się nie wypowiadam, bo się nie znam na Starym Testamencie...
Fobiak .palancie jak mozesz walic konia w samochodzie...ja to zglosze do Zwiazku Ochrony Zwierzat........,zeby to bylo ostatni raz uprzedzam..........nie wolno ci bic konia , kuasa pozesz walic...nawet codziennie.hehehehehe.....!Teraz pije zubrowke za twoje zdrowie....na zdowie mosci panowie!
czyscirowerze chyba dawno nie byles w kraju
ormo dawno padlo ale ty nie mozesz sie z tym pogodzic
a kabluj sobie, zebys ty wiedzial co ja jeszcze robie w samochodzie to bys z polski nie wyjechal
fobiak pisze:czyscirowerze chyba dawno nie byles w kraju
ormo dawno padlo ale ty nie mozesz sie z tym pogodzic
a kabluj sobie, zebys ty wiedzial co ja jeszcze robie w samochodzie to bys z polski nie wyjechal
[color=cyan]W Polsce bylem 2 tygodnie temu, nie ruchalem stop. dupa dziury nie miala stop, konia nie spotkalem stop, poza tym koni nie bije.......! stopSytaj sie Cieniu ona wie dlaczego. Stop..![/color]
Nie teraz leje zubrowke do gardla,lubie zwierzeta szczegolnie zubry.a fobiak Alusia Cie pozdrawia z Anglii.......! teraz musi pracowac bidulka...na obczyznie.......!