Zanim powiesz kocham.......!
Moderator: Gacek
Zanim powiesz kocham.......!
Pozwol mi uslyszec cisze........!
Nie mow nic ja ciebie prosze
Chce poznac jeszcze oddech nocy
W te jesienne cieple chwile
I posluchac deszczu mile szmery
Wiatru powiewy ciche.....!
Jak przegania szare chmury z nieba
Dmuchajac na smutne zolte drzewa
Powiedz szeptem niech uslysze
Czy widzisz te blyszczace gwiazdy
Na niebie i swiecace tylko nam
Policzmy je spokojnie razem......!
Blaskiem mowia i rozmawiaja z nami
Chca wiedziec co laczy nas oboje
I czy wystarczy nam tej nocy.......?
Aby to uczucia polaczylo nas...
Czasu wystarczy by zliczyc je wszystkie
W pieszczotach tej milosnej nocy...,?
Posluchaj jak one nam zazdroszcza
Te miliony gwiazd, wolaja do nas caly czas
I czekaja tak ciekawe.......
Zanim powiesz ......Te slowa.....
Kocham ciebie mocno i na zawsze...!
Marius
Nie mow nic ja ciebie prosze
Chce poznac jeszcze oddech nocy
W te jesienne cieple chwile
I posluchac deszczu mile szmery
Wiatru powiewy ciche.....!
Jak przegania szare chmury z nieba
Dmuchajac na smutne zolte drzewa
Powiedz szeptem niech uslysze
Czy widzisz te blyszczace gwiazdy
Na niebie i swiecace tylko nam
Policzmy je spokojnie razem......!
Blaskiem mowia i rozmawiaja z nami
Chca wiedziec co laczy nas oboje
I czy wystarczy nam tej nocy.......?
Aby to uczucia polaczylo nas...
Czasu wystarczy by zliczyc je wszystkie
W pieszczotach tej milosnej nocy...,?
Posluchaj jak one nam zazdroszcza
Te miliony gwiazd, wolaja do nas caly czas
I czekaja tak ciekawe.......
Zanim powiesz ......Te slowa.....
Kocham ciebie mocno i na zawsze...!
Marius
Dziecko Ty o numerkach nie mysl to jest zabawa dla doroslych, Tobie pozostalo tylko sie piescic tym malym paluszkiem prawej reki, no moze byc tez ten wskazujacy.chèrie....!ann13 pisze:komar jak ten peel z narzeczoną tak zaczną liczyc spadające gwiazdy (z owłosionej klaty szeryfa ) i wzdychać do widnokregu , to ich nastepna wiosna zastanie. ludów. a kiedy oni będą numerki krecić ?
biodrami ?
Wkladasz mleczne krowki do majteczek, oj oj to nie dobrze ,wszystko Ci sie zalepi i co bedzie, jest jedyne wyjscie przyjedz do mnie do Francji, moze cos na to poradze...i majteczki nowe Ci kupie takie z falbankami......!w czerwone kropeczki.........!ann13 pisze:komarku, nie wiem czy to fakt, bo nie możesz tego stwierdzic przez monitor . ech.. niestety nie mam jeszcze majteczek w kropeczki, tylko w mleczne krówki, bo noszę tam mietówki, ale spróbować mogę
je zdjać
jak mi się do tyłka nie przykleiły :P)
Zastanow sie...? nic nie ryzykujesz pas cnoty z czekolady zalozysz , spodenki w rozowe male slonie wlozysz i jako biedronka przylecisz do Alzacji....??ann13 pisze:komarku , to zawijam kiecę i lecę
helikopterem kwasniewskiego :P)
dopiero jak napiszesz ' erekcjato bolesławieckie '
:P)
ale nie zrób ze mnie biedronki, dobrze?
ann13 pisze:komarku, obawiam się, ze mogłabym zjeść pas cnoty po drodze, i co wtedy?
a poza tym , po co mam nosić motylki bielinki na posladkach , przecież ja nie przyjechałabym na paradę klaunów na szczudłach,
Nic nie zrozumialas...! To ja bym zjadl ten pas cnoty z czekolady a Tobie bym kupil duzego lizaka...z lukru....!hehehehehe
tylko na lody:P)
Nie lubie pisac erekcjato....to durne wypociny niejakiego fobiaka, napisalem inny list milosny teraz go wkleilem, a na serio do Francji do mnie mozesz przyjechac zaplace Ci podroz. A co Ci tam raz kozie smierc , a raczej czerwonemu kapturkowi z lonowego Wzgorza .......Hehehehehehe.......!ann13 pisze:komarku, tenks, raczej bardziej pociaga mnie krakowska, a lizaczki to zostawiam dla policjantek
pisz erekcjato i nie pitol
Napisz jakis wiersz milosny......! moze byc erotyk....ja Ci pomoge dodam rymy..!ann13 pisze:"Nie lubie pisac erekcjato....to durne wypociny niejakiego fobiaka"
polemizowałabym, bo ja również, nic innego głupiego nie piszę
a jesli i TY nie zaczniesz, to nie kiwnę nawet małym palcem w bucie
koleżanki magdy :P)